Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Η Σφαγή των νηπίων από τον νέο Ηρώδη, ακριβώς μετά από 2006 χρόνια

Η σημερινή σφαγή στη Γάζα από τούς σιωνιστές εβραίους είναι καταστροφική για τους ανθρώπους, ένα βέλος κατευθείαν στην καρδιά της μουσουλμανικής κοινότητος και μια ταπείνωση για το Ισλάμ. Μια μικρή λωρίδα γης μόλις 139 τετραγωνικά μίλια σε μέγεθος είναι γεμάτα με 1,5 εκατομύρια άτομα που ζουν με τον καλύτερο από ό,τι μπορεί να περιγραφεί.

Για δεκαετίες τα εδάφη της Παλαιστίνης είχαν εγκαταλειφθεί από τους ηγέτες των διαφόρων μουσουλμανικών χωρών. Αγόραζαν το ένα κτήμα δίπλα από το άλλο οι Εβραίοι και έτσι έκαναν ένα μικρό κράτος. Υπήρξε βέβαια οργή και θλίψη κατά του Ισραήλ και οργή από τους μουσουλμάνους πρός τους μουσουλμανικούς κυβερνώντες, από το 1948.
Μετά με κάποια δικαιολογία και για μερικές δεκαετίες ορισμένοι μουσουλμάνοι είχαν αρχίσει να αποδέχεται την άποψη, ότι ίσως το Ισραήλ είναι πολύ ισχυρό για τους μουσουλμάνους να το νικήσουν.

Ωστόσο στη σύγχρονη εποχή η δύναμη του Ισραήλ και η συγκλονιστική προδοσία από τους μουσουλμανικούς κυβερνήτες, τους έχει απογυμνώσει όλους.

Παρόλο που οι ισραηλινοί καίνε μικρά παιδιά και τις ταλαιπωρημένες γυναίκες, με άσπρο φώσφορο, στη γη της Γάζας, οι μουσουλμανικοί κυβερνώντες για μια ακόμη φορά όχι μόνο δεν κάνουν καμία κίνηση για να σταματήσουν το ισραήλ, αλλά είναι συνένοχοι για την υποστήριξη της ισραηλινής πολεμικής μηχανής με κάθε πιθανό τρόπο.

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει γράψει η ιστορία, για εχθρό, που είναι τόσο μαζικά και λιγότεροι, όπως το Ισραήλ, να έχουν τη δυνατότητα να ποδοπατούν πάνω από την τιμή του αντιπάλου τους και να μη κάνουν τίποτε. Ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής της σφαγής, που κάνει το Ισραήλ, συνεχίζει να λαμβάνει ζωτικής σημασίας προμήθειες και απολαμβάνει και της διεθνούς αλληλεγγύης από τους μουσουλμανικούς ηγεμόνες.

Η δε Τουρκία, με επικεφαλής τη λεγόμενη ισλαμική ομάδα, εξακολουθεί να συμμορφώνεται με το «νερό», για τα όπλα διότι υπέγραψε συμφωνία με το Ισραήλ τον Ιανουάριο του 2004για να παίρνει η Τουρκία «50 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού το χρόνο για 20 χρόνια από το ποτάμι΄.

Αυτή η ίδια τουρκική ηγεσία, προσποιειται την θρησκευτική ευλάβεια και παριστάνει ότι κάνει αγώνα, επειδή βάζει ένα κομμάτι ύφασμα-μαντήλα σε μια γυναίκα, αλλά το κεφάλι, θα σταθεί χαμηλά, από το αίμα των αδελφών, που τους έχει χύσει.

Αυτή είναι η ίδια η Τουρκία που βοηθά την σιωνιστική ομάδα του Ισραήλ και όχι μόνο, να γίνεται ισχυρότερη από αυτή, την στιγμή που υπάρχουν ζωτικής σημασίας φλέγοντα ζητήματα.

Τον Ιούνιο του 2001, η Τουρκία, το Ισραήλ και η Αμερική πήραν μέρος σε παιχνίδια πολέμου », που ονομαζόταν η επιχείρηση "Eagle Ανατολίας", όπου τα μαχητικά αεροσκάφη έλαβαν μέρος, σαν να ήταν σε αγώνες-παρωδία σκύλων, στην τουρκική επαρχία της Konya.

Ενέργεια σοφή, το Ισραήλ "κοιτάζει" τον στρατιωτικό του εξοπλισμό και την οικονομία του και μπορεί και συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά.

Άν και ταπετρελαιοφόρα ελέγχονται από τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο και το λιμάνι στο Ελάτ είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την κατανομή του πετρελαίου της Κεντρικής Ασίας, στην παγκόσμια αγορ.Ακόμη και η BP σχεδιάζει την άντληση πετρελαίου μέσω του πετρελαιαγωγού Μπακού-Τιφλίδα-Τζεϊχαν και προτείνεται ο αγωγός της Τουρκίας μέσω της ισραηλινής Tipline αγωγού προς Ελάτ.

Όλες οι γραμμές αυτές απαιτούν τη συγκατάθεση των μουσουλμανικών χωρών.

Συνεχίζοντας στο θέμα των ενεργειακών της αναγκών η Αίγυππτος υπέγραψε συμφωνία με το Ισραήλ, τον Ιούλιο του 2005 για την προμήθεια "1,7 έως 3 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ετησίως για 15 χρόνια."

Υπάρχει προδοσία από τους μουσουλμάνους ηγέτες στην περιοχή. Τι γίνεται με τον ευρύτερο μουσουλμανικό κόσμο; Από το σύνολο του υπολοίπου του μουσουλμανικού κόσμου, ίσως την πιο μεγάλη ντροπή της αδράνειας στην τρέχουσα σύγκρουση την έχει το Πακιστάν. Ως μουσουλμανικό κράτος, θα πρέπει να έχει αβάσταχτη ντροπή, που οι ένοπλες δυνάμεις του δεν στηρίζουν τον λαό των Παλαιστινίων της Γάζας.

Τα στρατεύματα του Πακιστάν βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά επειδή επικρατεί απόλυτη αμηχανία, δεν αγωνίζονται για την προστασία των Μουσουλμάνων και το Ισλάμ.

Σε σχέση με τη σημερινή σύγκρουση, όλα τα άλλα επιχειρήματα είναι ότι το Ισραήλ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, διότι είναι μία πυρηνική δύναμη και είναι πολύ ισχυρό για τους Άραβες. Αυτό είναι ένα πολύ καλό σημείο, και μάλιστα οι Άραβες δεν διαθέτουν πυρηνικά όπλα και εάν αυτή η σύγκρουση συνεχιστεί με αραβοϊσραηλινούς πολέμους, τότε είναι πολύ πιθανό η σύγκρουση αυτή να μη συνεχιστεί, αλλά θα υπάρχουν και άλλοι πόλεμοι στα επόμενα χρόνια.

Πάντως σίγουρα αυτή είναι η ουσία του θέματος. Η σύγκρουση αυτή, από το 1948, έχει υποβληθεί προς τον κόσμο ως ένα παλαιστινιακό ζήτημα, στην καλύτερη περίπτωση ως Αραβικό πρόβλημα. Ωστόσο, οι άνθρωποι στον μουσουλμανικό κόσμο βλέπουν αυτό το πρόβλημα ως ένα μουσουλμανικό πρόβλημα. Τα πλήθη, φωνάζοντας, απαιτούν ελευθερία για τους καταπιεσμένους αδελφούς. Και ξέρουν όλοι, ότι ο μουσουλμανικός κόσμος είναι στρατιωτικά κατά πολύ ανώτερος από το μικροσκοπικό κράτος του Ισραήλ.

Αυτό που χρειάζεται σήμερα στη Γάζα, δεν είναι απλώς φιλανθρωπία. Πρέπει να κάνουν κάτι διότι ο λαός της Γάζας είναι υπό επίθεση από τους σιωνιστές εβραίους και δεν μπορεί να είναι απομονωμένος και πληγωμένος υλικά και ψυχικά. Μια τέτοια κατάσταση προϋποθέτει μια απάντηση σε επίπεδο κράτους και τίποτα λιγότερο. Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ σήμερα τρομοκρατούν τον πληθυσμό της Γάζας και σε λίγο καιρό θα τρομοκρατούν όλη την γή και πρέπει να αντιμετωπιστούν από ένα άλλο δυναμικό στρατό. Οι μαχητές της Χαμάς δεν είναι κουρέλια, ούτε μιά ετικέτα κάποιας ομάδας ενόπλων ανταρτών.

Αυτό που χρειάζονται οι Παλαιστίνιοι μαχητές και τα πληγωμένα και ταλαιπωρημένα γυναικόπεδα είναι οι στρατοί των γύρω εθνών, όπως η Αίγυπτος, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία, που πρέπει να κινητοποιηθούν για την υπεράσπιση του λαού της Γάζας.

Αυτό που χρειάζεται τώρα ο λαός της Γάζας, δεν είναι τα ψεύτικα ψηφίσματα του Οργανισμού Ήνωμένων Εθνών και μιά υποτυπώδης και εμποδιζόμενη ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά μιά πλήρης πολιορκία του Ισραήλ από όλες τις χώρες, που θα υλοποιηθεί από την ξηρά, αέρα και θάλασσα, ούτως ώστε να διακοπούν οι ζωτικής σημασίας προμήθειες, όπως ακριβώς έχει γίνει για την Γάζα. Αυτή είναι η σωστή λύση.

Ας μην γελιόμαστε με το σκεπτικό των ξένων σιωνιστικών δυνάμεων και των θεσμών αυτών. Διότι άν ήθελαν θα είχαν επιλύσει αυτή την σημερινή κρίση αλλά και οποιαδήποτε άλλη κρίση στο μουσουλμανικό κόσμο και αλλού.

Οι ξένες δυνάμεις ελέγχονται από τους σιωνιστές εβραίου, έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για την εισβολή και λένε κούφια λόγια για την τιμωρία του Ισραήλ, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πράξης βαρβαρότητας.

Τι θα κάνουν οι Μουσουλμάνοι ηγέτες; Είναι σαφές από τις επιδόσεις τους και τις πράξεις τους, ότι δεν θα κάνουν τίποτε και είναι το πιθανότερο. Θα εξακολουθήσουν να εφαρμόζουν τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα. Όσον αφορά την καταπολέμηση των δύο πολέμων του Κόλπου κατά του Ιράκ, οι εν λόγω χώρες έπρεπε να κινητοποιήσουν τότε τις δυνάμεις τους αλλά και, αργότερα, για την εφαρμογή των κυρώσεων, που οδήγησαν και οδηγούν στο θάνατο 500.000 παιδιά του Ιράκ. Σήμερα η Τουρκία επιτρέπει την διέλευση των περίπου 75% του συνόλου των προμηθειών των ΗΠΑ στο Ιράκ, μέσω του εδάφους της.

Είναι σαφές ότι αυτό που λείπει από τους μουσουλμάνους σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι οι πόροι, οι στρατηγικές διαδρομών ή η στρατιωτική ικανότητα. Αυτό που λείπει είναι η πολιτική βούληση, ένα όραμα και μία σοβαρή ισλαμική ηγεσία. Μια ειλικρινής Ισλαμική ηγεσία χρειάζεται αυτή την ώρα της ανάγκης, που να μπορεί να σώσει τη ζωή, την τιμή και την περιουσία των μουσουλμάνων και των μη μουσουλμάνων στις Ισλαμικές χώρες, οι οποίες πρέπει να προστατεύουν τα σύνορά τους.

Άν αυτό δεν γίνει το μουσουλμανικό και το χριστιανικό αίμα θα εξακολουθεί να ρέει στη Γάζα και αλλού, στους δρόμους του κόσμου, όπως ρέει το αίμα των ζώων όταν σφάζονται.

Ποιός θα μεταφέρει αυτή την ενέργεια έξω; Όπως πάντα, την εξουσία την έχει ο στρατός του μουσουλμανικού και του Δυτικού κόσμου. Το βάρος της αλλαγής στηρίζεται στους ώμους των ενόπλων δυνάμεων. Δεν θέλει και μεγάλη φιλοσοφία. Για πόσο καιρό θα κλείνουν ακόμη τα μάτια για να μη βλέπουν και πόσο αίμα ακόμη θα πρέπει να δούμε να χύνεται για να πάρουν οι σωστοί ηγέτες τις σημαντικές αποφάσεις;

Σήμερα οι σιωνιστές εβραίοι είναι στη Γάζα. Αύριο θα μπορεί να είναι στο Ισλαμαμπάντ, μεθαύρι στο Κάιρο ή στην Κωνσταντινούπολη και παραμεθαύριο στην Αθήνα ή στην Τεχεράνη.

Επιτέλους κάντε κάτι τώρα! Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί.

Όσον αφορά τον Ομπάμα θυμηθείτε ότι θα είναι ό χειρότερος, ο σκληρότερος και ο πιό αδυσώπητος λύκοςπρόεδρος των Ηνωμένων πολιτειών, αλλά με φορεσιά προβάτου!

Θα θελήσει να χτυπήσει το Πακιστάν και την Ιορδανία για να κόψει τις πρώτες ύλες και το 7% του πετρελαίου που αγοράζει η Κίνα. Έτσι θα στρέψει την Κίνα πρός τα σύνορα με την Ρωσσία και φυσικά σκοπός του είναι η αποδυνάμωση των δύο χωρών λόγω της διένεξης που θα υπάρξει.

Καλό το παραμύθι των εβραιοσιονιστομασώνων, έχει και λύκο, αλλά τα πρόβατα έχουν και άγριο σκύλο-φύλακα και ζεστή και ασφαλή στάνη, αλλά έχουν ακόμη και πολύ καλό τσοπάνη για να τα φυλάει.

Για τους Εβραιομασόνους έχω να πώ ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και επίσης ότι δεν θάθελα με τίποτε να είμαι παιδί τους.

Ημέρα σφαγής των νηπίων σήμερα άς πούμε και κάτι για τον Ηρώδη.

Υ.Γ. Ο αυτοκράτορας Αύγουστος ― μιμούμενος τον Διογένη που θεωρούσε ότι ήταν καλύτερο να είσαι το κριάρι ενός κατοίκου των Μεγάρων παρά το παιδί του, αφού το παιδί περιφέρεται ολόγυμνο, ενώ το κριάρι έχει το τρίχωμά του ― είχε πει: «Θα προτιμούσα να ήμουν γουρούνι του Ηρώδη παρά γιος του».

Monk54