Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Ξέρετε πότε έχουμε 300 ΝΑΙ στην βουλή;

Έλληνα Βουλευτά,

όταν έρθει η ώρα, για να ψηφίσεις την αύξηση του μισθού ή της σύνταξής σου, ή να πάρεις τίποτε αναδρομικά ή να αλλάξεις το μόλις διετίας ή τριετίας βουλευτικό αυτοκίνητό σου με νέο ...υβριδικής τεχνολογίας, δεν τολμάς να ψηφίσεις ΟΧΙ ούτε γι’ αστείο, ενώ για το μισθό του εργαζόμενου και του συνταξιούχου δεν κάνεις καμία ουσιαστική και δυναμική επερώτηση.

Πού είναι το δικό σου ΟΧΙ στην προτεινόμενη αύξηση του μισθού των βουλευτών;
Γιατί τόσα πολλά ΝΑΙ στην αύξηση του μισθού των βουλευτών και στο βόλεμα των ημετέρων;
Γιατί σε όλα τα άλλα διαφωνείτε και σ’ αυτά όλοι συμφωνείτε;

Μόνον ο δικός σας μισθός θέλει πάντοτε βελτίωση; Μόνον οι δικοί σας άνθρωποι θέλουν δουλειά; Του φτωχού εργαζόμενου ή του συνταξιούχου δε θέλει βελτίωση;

Οι άγνωστοι άνεργοι δεν έχουν καμία σημασία για σένα;

Αχ! Αυτό το μέταλλο, αυτός ο μαμμωνάς, το άτιμο το χρήμα τι κάνει!

Πού είναι η δική σου φωνή για το ξεπούλημα της Ελλάδας, για την αλλαγή των θαλάσσιων συνόρων μας, για τη διαφθορά της νεολαίας μας, για τη μάστιγα των ναρκωτικών και για τη ληστεία του χρήματος και της γής του Ελληνικού Λαού;

Πού είναι η ΑΜΕΣΗ παρουσία σου στις εκάστοτε μεγάλες καταστροφές;

Πού είναι οι δικές σου άξιες λέξεις συμπαράστασης, τις οποίες επιβάλλεται να χρησιμο-ποιείς από το πάμπλουτο Ελληνικό λεξιλόγιο; Τελικά μόνο δύο λέξεις σε... συμφέρουν.

Και μόνον αυτές χρησιμοποιείς: Τη λέξη ΝΑΙ, σε ό,τι προτείνουν οι ανόητοι σιωνιστομασόνοι και τη λέξη ΘΑ, όταν είναι ν’ «αρπάξεις» την ψήφο του Ελληνικού Λαού.

Ξύπνα Έλληνα Βουλευτά, διότι δεν αποκτάς τίποτε σ’ αυτή τη ζωή. Μόνο την επικαρπία μπορείς να έχεις. Και την αναγνώριση της αξιοπρέπειας και του ήθους από την οικογένειά σου, από τον απλό λαό και ιδιαίτερα απ’ αυτόν τον πολίτη, που σε εμπιστεύεται και σου δίνει την ψήφο του.

Κι εμείς, ο Ελληνικός Λαός, από σένα τον Έλληνα Βουλευτή περιμένουμε βοήθεια κι όχι από τους κρυπτοεβραίους Βουλευτές και κυβερνητικούς μαϊντανούς, που βρίσκονται μέσα στην Ελληνική Βουλή και δέχονται ευχαριστήρια δείπνα και τιμές από τους Εβραίους «λυκόφιλους» του εξωτερικού!!!

Ξύπνα Έλληνα Βουλευτά και βοήθησε πρώτα τον εαυτό σου και μετά το λαό, διότι σε λίγο καιρό - ακόμη και - η βουλή, δε θα έχει το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλει!!!

Στον Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι παιχνιδάκι στα χέρια τους, θα παραχωρήσουν στο μέλλον, απεριόριστες δικτατορικές εξουσίες και θα έχει το δικαίωμα:

• Να κηρύττει τον πόλεμο, σαν αρχηγός στρατού όλης της χώρας.
• Να διορίζει Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο Βουλής.
• Να συγκαλεί ή να διαλύει το Κοινοβούλιο και σε περίπτωση διάλυσης, να αναβάλει το χρόνο νέας σύγκλησης.
• Να προτείνει προσωρινούς νόμους και μεταβολή του πολιτεύματος, υπό το πρόσχημα του υπέρτατου καλού του Κράτους.
• Να θέσει υπό τον έλεγχό του, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης:
1. Το σύνολο των Επικοινωνιών και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
2. Το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας, που παράγεται από το πετρέλαιο, το νερό, το αέριο ή άλλα καύσιμα.
3. Όλα τα αποθέματα τροφίμων.
4. Όλα τα μέσα μεταφοράς: αυτοκίνητα, λεωφορεία, σιδηρόδρομους, αεροπλάνα, πλοία κ..λπ.
5. Το σύνολο της εκπαίδευσης, της υγείας και της πρόνοιας
6. Όλους τους πολίτες, σαν επιστρατευόμενη εργατική δύναμη, αναστέλλοντας έτσι την ισχύ των δικαιωμάτων τους.

Ξύπνα λαέεε!!! Ξύπνα Έλληνα Βουλευτάαα!!!

Σε λίγο καιρό οι βουλευτές:

• Δεν θα έχουν το δικαίωμα επερωτήσεων, με το πρόσχημα, ότι θα σώζεται δήθεν κάποιο πολιτικό μυστικό!!!
• Ο αριθμός τους θα περιοριστεί σε ελάχιστο όριο, για να ελαττωθούν τα πολιτικά πάθη και το πάθος με την πολιτική (να η πρόταση του Νεοσωτήρα-Νεογενίτσαρου, για...200 μόνο Βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων, το νεοσωτήρα, που δεν έγινε πολιτικός από παρθενογέννηση, αλλά μέσα από το γενικό «φοιτητομάζωμα», που έκαναν οι σιωνιστές στα πανεπιστήμια).
• Οι κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις, θα περιοριστούν σε λίγους μήνες το χρόνο!
• Σε λίγο καιρό - εκτός από τα πρόστιμα τα οποία θα πέφτουν σωρηδόν για τον παραμικρό λόγο - δε θα επιτρέπεται να καπνίζει κανείς μέσα στην Βουλή, διότι αφενός έτσι, θα «σπάσουν τα νεύρα» των Βουλευτών και αφετέρου έχοντας σκοπό να καταργήσουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ το κάπνισμα παγκοσμίως, αρχίζουν να το εφαρμόζουν πρώτα στους εκπροσώπους του λαού! Ναι, ναι, ναι! ΠΑΝΤΕΛΩΣ (οι συνεργάτες του αντίχριστου, προετοιμάζουν τους ανθρώπους έτσι, ώστε να είναι σχεδόν έτοιμοι - σαν παγκόσμιοι πολίτες - για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται. Διότι ο αντίχριστος που έρχεται, θέλει ν’ αποδείξει, ότι είναι Θεός. Εκτός από τη σατανική διαπαιδαγώγηση της σκέψης δε θα επιτρέπει ούτε κάπνισμα, ούτε μέθη, ούτε ναρκωτικά και ούτε πόλεμοι θα υπάρχουν στη σατανοκυβέρνησή του. Μέχρι βέβαια να «δείξει» το «πρόσωπό» του).
• Σε λίγο καιρό το Συμβούλιο Επικρατείας, θα καθορίζει την εξουσία της Κυβέρνησης και κατ’ επέκταση θα λειτουργεί σαν σώμα κατάρτισης των νόμων και των διαταγμάτων!!!

Και σιγά-σιγά και ανεπαίσθητα, τα κόμματα θα περιέλθουν σε αχρηστία, ενώ παράλληλα θα καταργηθεί εντελώς το Σύνταγμα!!!

Ήδη - με δόλωμα τη μείωση της επιχορήγησης, που δίνεται στα κόμματα παραμονές των εκλογών - θα απαγορεύονται τα εκλογικά κέντρα και θα ελέγχεται ο αριθμός των εμφανίσεών των στα Εβραιοσιωνιστικοσατανικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα!!!

Θα πέφτουν, λένε, αυστηρές ποινές για τους παραβάτες ως και...έκπτωση από το βουλευτικό αξίωμα!!!

Ξύπνα, κύριε Βουλευτά, διότι δεν θέλουν να έχεις επαφή με τον λαό!!! Θέλουν να σε καταργήσουν και κατ’ επέκταση, να «φιμώσουν» τον Ελληνικό Λαό!!!

Έτσι, οι πρόδρομοι του αντίχριστου θα δημιουργήσουν όπως θέλουν το Νόμο, το Δίκαιο και το Δικαστήριο, θα χαρακτηριστούν αποκαταστάτες της τάξης και φυσικά η κυβέρνησή τους έτσι, θα είναι ισχυρή και δε θα ρυμουλκείται από ουτοπιστές αρχηγούς κομμάτων ή από ανόητους ρήτορες.

Ιδού το ευφυές και το μεγαλειώδες σχέδιο για το παγκόσμιο πραξικόπημα!

Γι’ αυτό το λόγο κύριοι Βουλευτές, ας φωνάξουμε δυνατά, όλοι μαζί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!

Να ’στε σίγουροι όλοι σας, ότι και καλά διαβάζετε και καλά καταλαβαίνετε και θα τα δείτε να εφαρμόζονται όλα αυτά, σε πολύ λίγο καιρό.
• Εμείς ο ορθόδοξος χριστιανικός λαός.
• Εσείς οι ιερείς και οι αρχιερείς, ως ποιμένες του χριστιανικού λαού, που θα δώσετε λόγο στο Θεό κι
• Εσείς οι πολιτικοί, ως αντιπρόσωποι του λαού,
εμπρός!!! όλοι μαζί, πρέπει να πάρουμε τις «σκούπες» του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, για να πετάξουμε έξω από τον τόπο μας - όσο είναι καιρός - τα «σκουπίδια» της ανοησίας, της κακίας, του μίσους και του σατανικού σκοταδισμού, διότι όλα αυτά τα ανεγκέφαλα «ποντίκια» που:

• Συνεχίζουν να διαταράσσουν διαρκώς τις σχέσεις του λαού και της κυβέρνησης.
• Μας κουράζουν επίτηδες με χωρισμούς, με τρομοκρατικές πράξεις, πολέμους, ναρκωτικά, έχθρες, μίση, φτώχειες, πείνες και
• Μας οδηγούν στις βρισιές και τις αθλιότητες, για να μη βλέπουμε πουθενά σωτηρία ή προσφυγή, παρά μόνο κάτω από την τρύπια ομπρέλα τους, τη δήθεν… προστατευτική!

Έτσι, δε μας αφήνουν να αναπνεύσουμε καθόλου, μήπως τύχει και τους φύγουμε, μήπως η ευνοϊκή στιγμή γι’ αυτούς, για την παγκόσμια εξουσία από τον αντίχριστο, δε φθάσει ποτέ.