Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Η σπορά του διαβόλου μόνιμα σε ...δράση!!

Λαέ πές επιτέλους τέλος στη «σπορά του διαβόλου»:

• Που διαπραγματεύεται και συνεννοείται με πανουργία, μόνο με τα πανίσχυρα όπλα της την πολιτική και τις οικονομολογικές συμβάσεις - υποχρεώσεις.
• Που θέλει συνέχεια ταραχές, διχόνοια και μίσος σε όλη τη γη (διότι αυτό διδάσκονται - αιώνες τώρα - από τον αρχέκακο κι αυτό προσπαθούν να εφαρμόσουν σ’ όλη τη γη για να μπορέσουν να φέρουν το συκοφάντη του Θεού στην εξουσία).
• Που πλήρωσαν αδρά:
1. για να γίνει η Ρωσική Επανάσταση ενώ παράλληλα κατάσχεσαν όλη την περιουσία της ορθοδόξου εκκλησίας της Ρωσσίας,
2. για να βάλουν τον Κάστρο στην εξουσία,
3. για να βάλουν τον Σομόζα να κυβερνήσει,
4. για να βάλουν τους Σαντινίστας να ανατρέψουν τον Σομόζα,
5. για να υποστηρίξουν τους Κόντρας,
6. για να βάλουν τον Σάχη στην εξουσία,
7. για να τον ανατρέψουν αργότερα και να τοποθετήσουν τον Χομεϊνί,
8. για να βάλουν στην εξουσία και τον Σαντάτ,
9. για να τον δολοφονήσουν αργότερα,
10. για να έχουν Πρόεδρο στο Ιράκ τον Σαντάμ Χουσεϊν (κάπου κάνει μόνιμα διακοπές) και μετά
11. για να τον ρίξουν και και και…απάτη, τρόμος, ανατροπές, αδικίες κ.λ.π.

Αν κάποια χώρα δεν κάθεται καλά, την απειλούν ότι θα τη φέρουν σε πόλεμο με τη γείτονά της κι αν «τα βρουν» οι δύο χώρες, τις απειλούν με γενικό πόλεμο όπως έκαναν με την Ελλάδα και την Τουρκία!!!

Μην πλανάσθε, τώρα που φαίνεται, ότι «τα βρήκαν» Τουρκία κι Ελλάδα, τα βρήκαν - πριν γίνει πόλεμος - για να μπει η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να έλθει κατόπιν και η σειρά του Ισραήλ!!!

Την ώρα που εκείνοι ετοιμάζονταν να «πάρουν» ένα από τα νησιά μας - πριν λίγο καιρό - και ουσιαστικά κινούνταν ενάντια στο λαό του Κυρίου, τους βρήκε ο μεγάλος σεισμός και δεν πρόλαβαν!!!

Κι εμείς, συνεχίζουμε ν’ ακολουθούμε τις παραινέσεις των Εβραιοκυβερνητικών ποντικιών για δήθεν Ελληνοτουρκική Φιλία. Εγώ όμως, έμαθα από τον έμπειρο πατέρα μου και το σοφό παππού μου ότι: «Ο λύκος είναι πάντα ο ίδιος, μόνο την τρίχα του αλλάζει»!!!

Αυτό για μερικούς ανιστόρητους και ανεγκέφαλους, που δε γνωρίζουν ή που ξέχασαν ή που δε διάβασαν ποτέ την ιστορία της Ελλάδος.


Λαέ πές επιτέλους τέλος στους κρυπτοεβραίους και ψευδοφωστήρες πολιτικούς:

• Που συγκροτούν με στρατιωτικό, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό τη νέα Εθνική Αστυνομική Δύναμη, την Υπεραστυνομία, αυτό το βελούδινο προστατευτικό γάντι με την ατσάλινη γροθιά, που θα απορροφήσει όλες σχεδόν τις υπηρεσίες ελέγχου των πολιτών, όπως είναι: η Δίωξη ναρκωτικών, το γραφείο πυροβόλων όπλων, η τελωνειακή υπηρεσία, οι υπηρεσίες πληροφοριών, οι εγκληματολογικές υπηρεσίες, η εφορία και οι υπηρεσίες άλλων πολλαπλών δικαιοδοσιών.
• Που ισχυρίζονται, ότι η νόμιμη οπλοκατοχή είναι η αιτία, που προκαλεί όλα τα εγκλήματα (η Ελβετία, που υποχρεώνει κάθε άνδρα να έχει όπλο και να εκπαιδεύεται στη χρήση του, έχει τη χαμηλότερη εγκληματικότητα σε όλο τον κόσμο).
• Που προγραμματίζουν ύπουλα μια σαρωτική επιχείρηση, για τον πλήρη αφοπλισμό των πολιτών, που έχουν κυνηγετικά ή άλλα όπλα, για να συμβάλουν σε ένα δήθεν ειρηνικό κόσμο (γι’ αυτό στην Κρήτη έχουν βάλει τους «ειδικούς φρουρούς». Σε λίγο καιρό θα τα μαζέψουν ΟΛΑ τα όπλα!!! Ναι ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ!!!).
• Που θεωρούν ήδη τα πατριωτικά συναισθήματα... εχθρικό δόγμα!!!
(Γι’ αυτό, πριν λίγο καιρό, ζήτησαν να δηλώσουν όλοι οι πολίτες τα όπλα, που έχουν στα σπίτια τους).

Σε λίγο οι «Διεθνείς Δεξαμενές Σατανικών Σκέψεων» θα κάνουν έκκληση:
1. Να εγκαταλείψουν τα όπλα τους, όλα τα εθνικά κράτη, ακόμη και οι πολίτες για να ενισχυθεί ο Ο. Η. Ε.
2. Να καταργηθεί το... Ν.Α.Τ.Ο., για να δημιουργηθεί η Νέα Διατλαντική Συνθήκη, η οποία θα αποτελέσει το νέο κύριο σύνδεσμο της Ευρώπης-Αμερικής.
3. Να διαλυθούν οι εθνικές ένοπλες δυνάμεις!!!

Τα όπλα, τα οποία θα υπάρχουν στο μέλλον σε κάθε χώρα, θα είναι μόνον αυτά, που θα είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της εσωτερικής τάξης και ασφάλειας!!! Αυτό σημαίνει, ότι δε θα υπάρχουν άλλοι στρατοί, ναυτικές ή αεροπορικές δυνάμεις, ούτε και όπλα στη διάθεση των πολιτών!!!

• Πρώτα λοιπόν, γίνεται η μείωση της στρατιωτικής θητείας κι αυξάνεται ο παγκόσμιος στρατός του Ο.Η.Ε.

• Μετά μειώνεται - ακόμη περισσότερο - το σύνολο των στρατιωτικών κι αυξάνει ακόμη πιο πολύ ο στρατός του Ο.Η.Ε.

• Καταργούνται οι ένοπλες δυνάμεις με αποτέλεσμα ο Ο.Η.Ε. ν’ αποκτά ΕΝΑΝ πανίσχυρο στρατό και ΜΙΑ σημαία, σύμβολο ενιαίας οικογένειας, που θα κυματίζει παντού, σε όλα τα σημεία της γης και οι εθνικές γιορτές, που θα συγχωνευθούν στην Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών, σαν σύμβολο ελπίδας και αναγέννησης από τους πολέμους του παρελθόντος!!!

• Σε λίγο καιρό, θα επιτρέπεται το κλείσιμο των στρατιωτικών βάσεων, εκτός από αυτές, που θα χρησιμοποιεί ο παγκόσμιος στρατός!!!

• Όλα τα όπλα θα καταστραφούν, εκτός από εκείνα, που θα χρησιμοποιεί ο παγκόσμιος στρατός και η παγκόσμια αστυνομία.

• Οι δυνάμεις «ασφάλειας» του Ο.Η.Ε., στη χώρα μας, θα μπορούν τότε να είναι από την Τουρκία, την Αλβανία, τη Γερμανία, το Ισραήλ κ. λπ.

Όλοι δηλαδή οι ξένοι «φίλοι μας», ως Παγκόσμιος Νόμος ή ως Παγκόσμια Αστυνομία Σκέψης, θα μπορούν:

1. Να αποτρέπουν τη βία με τη βία.
2. Να συντρίβουν κάθε πατριωτική αντίσταση.
3. Να κατηγορούν τους εθνικιστές και θεμελιοκράτες χριστιανούς.
4. Να κάνουν συλλήψεις.
5. Να ανακρίνουν αυτούς τους ύποπτους ανατροπείς χριστιανούς σαν «εν δυνάμει τρομοκράτες».
6. Να τους στέλνουν στο δικαστήριο του Ο.Η.Ε. και στα ετοιμαζόμενα στρατό-πεδα συγκέντρωσης!!!

Άντε να βρεις το δίκιο σου, μετά, πατριώτηηηη!!!

Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πραξικόπημα στην ιστορία όλων των εθνών!

Ξεκίνησαν ήδη από το Αφγανιστάν, που υποθάλπει δήθεν τρομοκράτες!!! Έρχεται η σειρά των Αράβων. Μετά έρχεται η σειρά των χριστιανών, από τους δήθεν χριστιανούς!!!

Γι’ αυτό Έλληνα μην παραδώσεις ΠΟΤΕ τα όπλα σου.

Ξύπνα λαέεεεεεεε!!! Μόνο εσένα φοβούνται και τρέμουν!!!


Λαέ πές επιτέλους τέλος στην αντίχριστη ομάδα, που αποτελείται από δημοσιογράφους, πεπειραμένους νομομαθείς, διοικητικούς, διπλωμάτες, από ανθρώπους «ανώτερης ανατροφής και μόρφωσης», που εκπαιδεύτηκαν σε ειδικές σχολές και γνωρίζουν μόνο να απαγγέλλουν τα γεγονότα, αντί να τα «ερμηνεύουν» και να ψάχνουν τις αιτίες.

Λαέ πές επιτέλους τέλος στους σατανοδιδασκόμενους και στους σατανοδιδάσκοντες:

• Που γνωρίζουν πλέον καλά, όλα τα μυστικά της κοινωνικής ύπαρξης και τις ειδικές διαλέκτους, που σχηματίζονται από πολιτικά γράμματα και λέξεις.
• Που γνωρίζουν όλες τις αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης, όλων αυτών των ευαίσθητων χορδών, πάνω στις οποίες ξέρουν να «παίζουν» (ευαίσθητες χορδές, όπως είναι η πνευματική κατάσταση των χριστιανών, οι τάσεις, οι ελλείψεις, οι κακίες, τα προτερήματά τους και οι ταξικές καταστάσεις τους).
• Που δεν επιθυμούν να υπάρξει ποτέ χριστιανός στην εξουσία.
• Που θέλουν η κάθε κυβέρνηση να περιβάλλεται από μη χριστιανούς οικονομο-λόγους, τραπεζίτες, βιομηχάνους, κεφαλαιούχους και – προπαντός - από μη χριστιανούς εκατομμυριούχους, διότι όλα γενικά, θα αποφασίζονται με... αριθμούς. (τις υπεύθυνες θέσεις θα τις καταλαμβάνουν πάντα άτομα, που η απόσταση, που τους χωρίζει από το λαό να είναι άβυσσος, για να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους μέχρι τελευταίας αναπνοής. Αν - αυτά τα άτομα - δεν υπακούουν στις διαταγές τους, θα περιμένουν μόνο την καταδίκη. Αυτά τα ανεγκέφαλα ποντίκια, είναι ανάμεσα στο λαό - χρόνια τώρα - και προσέχουν, πως θα αναμορφώσουν το χαρακτήρα του, να είναι εξαρτημένος απ’ αυτούς).

Λαέ πές επιτέλους τέλος σ’ αυτούς:

. που είναι φιλόδοξοι, άπληστοι, ανηλεώς εκδικητικοί, παγκόσμιοι τρομοκράτες και μνησίκακοι:

• Που έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν το «φιλελεύθερο» σύνθημά τους «ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα», με τις ίδιες λέξεις, διατυπωμένες αλλιώς:
1. Το δίκαιο στην ελευθερία.
2. Το καθήκον της ισότητας.
3. Το ιδεώδες της αδελφότητας,
για να μπορούν ν’ αρπάξουν τον «ταύρο από τα κέρατα»!
• Που έχουν καταστρέψει όλες τις κυβερνήσεις (αν κάποια απ’ αυτές διαμαρτύρεται εναντίον τους, αυτό γίνεται για το «θεαθήναι», επειδή το ζητούν οι ίδιοι, σαν επιθυμία ή διαταγή).
• Που δε βλέπουν να υπάρχει κανένα εμπόδιο μπροστά τους, παρά μόνο η Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία, ο Ελληνικός Λαός και η Ελληνική γλώσσα.
• Που θέλουν η κυβέρνησή τους, να είναι υπεράνω όλων των συνταγμάτων και των νόμων όλων των λαών, να γίνουν μια παγκόσμια δικτατορία και μόνιμοι νομοθέτες!!!
• Που θα εκδίδουν αποφάσεις της δικαιοσύνης σε όλες τις χώρες της γης!!!
• Που θα καταδικάζουν σε θάνατο και θα απονέμουν χάρη!!!
• Που έχουν ζεύξει στην υπηρεσία τους ανεγκέφαλα ποντίκια από όλους τους χώρους της εξουσίας, των δογμάτων και των επανορθωτών της μοναρχίας.
• Που έχουν ακόμη δημαγωγούς, κοινωνιολόγους, στασιαστές και παντός είδους ουτοπιστές, που βγαίνουν εκάστοτε στα παράθυρα της τηλεόρασης, για να απαγγείλουν ανόητες λέξεις, τις οποίες καλούν «μεγάλες αρχές», ενώ είναι «ουτοπίες», για ν’ αποδείξουν έτσι τα... αναπόδειχτα, να παραπλανήσουν τον κόσμο, να τον κάνουν να υποφέρει από τις ραδιουργίες τους για να ζητάει τη λύτρωση, την ανάπαυση και την ειρήνη, πάση θυσία.

Αυτό περιμένουν: Την απελπισία των λαών!!! «Πάση θυσία!!!»

Λαέ πές επιτέλους τέλος στους σατανικούς κατακτητές, που για να μας δώσουν τη γαλήνη, την ανάπαυση και την ειρήνη πρέπει πρώτα:

• Να αναγνωρίσουμε την κυβέρνησή τους φανερά και με …ταπείνωση!!!
• Να σφραγιστούμε και
• Να δηλώσουμε υποταγή στον αρχέκακο βασιλιά του σκότους και στους ανεγκέφαλους συνεργάτες του (καταλαβαίνουν, ότι ο κόσμος όλος σήμερα ζητάει απεγνωσμένα την ειρήνη, τη γαλήνη και την ασφάλεια. Το κράτος τους, το θέλουν ισχυρό και να «παίζει» το ρόλο του «αποκαταστάτη της τάξης». Πιστεύουν, ότι η αληθινή δύναμη, δεν υποχωρεί προ ουδενός δικαιώματος, ούτε ακόμη και προ του... Θεού!!!).

Λαέ πές επιτέλους τέλος στους κήρυκες και αποστόλους του αντίχριστου, που έκαναν καταφύγιο το ψέμα, διαίρεσαν τους λαούς σε κόμματα και τους «έφεραν» όλους στη διάθεσή τους (διότι τα κόμματα σήμερα χρειάζονται χρήματα, για να κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους και διότι το χρήμα είναι στα χέρια τους.

Μην αναρωτιέστε τώρα, πού βρίσκουν τα λεφτά τα κόμματα και τα δήθεν κινήματα, για την προεκλογική τους εκστρατεία).

Λαέ πές επιτέλους τέλος στους διπρόσωπους, ανήθικους και αντίχριστους, που:

• Καταστρέφουν ότι ηθικό, νόμιμο και χριστιανικό βρουν μπροστά τους.
• Καταστρέφουν όλα τα ορθόδοξα χριστιανικά βιβλία ή τα διαστρεβλώνουν, «βάζουν χέρι» στη δικαιοσύνη, στις εκλογές, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στην ατομική ελευθερία και βέβαια στην εκπαίδευση και την ανατροφή των λαών, διότι είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελεύθερης ύπαρξης.
• Έχουν αποκτηνώσει και διαφθείρει τη χριστιανική νεολαία, με ανατροφή βασιζόμενη σε ψευδείς αρχές και θεωρίες, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τον αρχέκακο βασιλιά του σκότους.
• Περιέπλεξαν ακόμη και τη νομοθεσία, δίνοντας αντιφατικές ερμηνείες σε υφιστάμενους νόμους, με τεράστια αποτελέσματα.
• Θέλουν να επιβάλουν... τάξη από το χάος, το οποίο δημιούργησαν!!!
• Με όπλα το θράσος και την πνευματική ισχύ τους, θέλουν να συντρίψουν κάθε εμπόδιο στην πορεία τους και να εξαφανίσουν κάθε εθνότητα, κάθε σύνορο και κάθε νόμισμα (οι λαοί βλέπουν δυστυχώς μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων).
• Όταν θα έρθει η ώρα τους, για να δείξουν την απόλυτη κυριαρχία τους και ν’ απολαύσουν την ομόφωνη υπακοή, από όλους τους λαούς της γης, θα επιβάλουν την καθολική ψηφοφορία, χωρίς διάκριση τάξεων και χωρίς απογραφή εκλογέων, για να πετύχουν την απόλυτη πλειοψηφία, η οποία σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν αδύνατη.
• Ξεγελούν και κοροϊδεύουν τους πάντες, δείχνοντες πως εκτιμούν την προ-σωπικότητα του κάθε ατόμου και ότι επιζητούν την κοινωνική δικαιοσύνη.
• Δείχνουν, ότι δεν κάνουν διακρίσεις, για να αφανίσουν την επικράτηση του Χριστιανικού κόσμου και των Εκκλησιαστικών Ηγετών του.
• Ικανοποιούν πρόσκαιρα τις λαϊκές μάζες, για να τις καταστήσουν τυφλή ακατα-νίκητη δύναμη, η οποία δε θα μπορεί να κινηθεί, χωρίς καθοδήγηση από τα ανεγκέφαλα ποντίκια.
• Πρώτος στόχος τους, είναι η μεταβολή της οικονομικής υπόστασης των λαών, που συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξή τους.
• Ετοιμάζουν νέα προγράμματα, για να συνηθίσουν τους λαούς στην υπακοή και στη μετριοφροσύνη, ελαττώνοντας την παραγωγή των ειδών πολυτελείας!!!
• Συνέτριψαν και συντρίβουν Συντάγματα, Κυβερνήσεις, Βασιλιάδες και δημιουργούν κοινωνικές ταραχές.
• Από το δηλητήριο της φιλελευθερίας, γέννησαν τις δημοκρατικές κυβερνήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν τις σωτήριες-όπως τελικά αποδεικνύονται-μοναρχίες.
• Έκαναν το Σύνταγμα σχολή διαφωνιών, διχονοιών, συζητήσεων, διχογνωμιών και ολέθριων προστριβών των κομμάτων, με αποτέλεσμα, το κράτος να χάσει την οντότητά του και την ατομικότητά του.

Λαέ πές επιτέλους τέλος στους προδρόμους του αντίχριστου και τις «φιλελεύθερες» κυβερνήσεις, που χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, καταδίκασαν τους βασιλιάδες στην αδράνεια, στην αδυναμία, στην αχρησία και τους κατέστησαν ανώφελους (αυτό εξηγεί την εκάστοτε γινομένη ανατροπή τους) και τα αντικατέστησαν όλα, με επιπόλαιες κυβερνήσεις, υπονομεύοντας τους χριστιανικούς λαούς της γης.

Λαέ πές επιτέλους τέλος στους εβραιοσιωνιστοσατανομασόνους, που θα προτείνουν για Προέδρους κρατών:

• Άτομα, σίγουρα με κάποια «ηθική πληγή» από το παρελθόν, για να τους καταστήσουν τυφλούς εκτελεστές των διαταγών τους.
• Άτομα, που θα εκλέγονται εικονικά από το λαό, τον οποίο όμως θα έχουν παρασύρει, με τα δικά τους Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως τον παρέσυραν να γίνει τζογαδόρος του χρηματιστηρίου και οπωσδήποτε φτωχός. (υπάρχουν τρόποι, για να γίνουν στο μέλλον οι Πρόεδροι κρατών «τυφλοί εκτελεστές, των εντολών της μασονοσατανικής υπερκυβέρνησης», όπως είναι ο φόβος των αποκαλύψεων, η επιθυμία για διατήρηση της εξουσίας τους, οι ωφέλειες και οι τιμές, που θα τους ανήκουν κ.ά.)