Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Καταργείται η Ελληνική Σημαία, τα ράσα των ιερέων και όχι μόνον

Επιτέλους τέλος στους αντίθεους και σατανολάτρες, που αποφάσισαν στις μέρες μας:

• Να ισοπεδώσουν τις παραδόσεις και να καταστρέψουν την επιρροή της χριστιανικής ιερατικής τάξης, με την κριτική και τις διεγέρσεις διχονοιών, να προκαλέσουν έτσι την αποτυχία της αποστολής της, να περιορίσουν την επιρροή της επί των λαών και να τη γελοιοποιήσουν.
• Να καταργήσουν τη Σημαία, το Σταυρό και την Ελλάδα μας. (η μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες και ο «μη διάλογος» με την Εκκλησία είναι μόνο η αρχή).
• Να καταργήσουν ακόμη τη χρονολογία της γέννησης του Χριστού, διότι νομίζουν ότι - έτσι - θα τον ξεχάσει ο λαός της γης!! (To 2013 δε θα μετράμε 2.013 χρόνια, από τη γέννηση του Χριστού, διότι τότε δήθεν θα γίνει το τέλος του κόσμου και δεν θα χρειάζεται να μετράμε). ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!

• Να καταργήσουν ακόμη και τα ράσα.
(Φανταστείτε τι Ελληνικό κι ορθόδοξο στοιχείο θα μείνει τότε, αν εμφανιστεί στο χωριό ο παπάς με σακάκι, με παντελόνι, με γραβάτα και ξυρισμένος, όπως είναι μερικοί που έρχονται από το εξωτερικό και αηδιάζει κανείς να τους βλέπει με ξυρισμένους σβέρκους, με μάγουλα σαν καθαρισμένα αυγά, με προγούλια, με έκφραση τραπεζίτη κ.λπ. Μόνο που οι πρόδρομοι του αντίχριστου - σαν ανιστόρητοι που είναι - ξέχασαν ότι οι ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΠΑΔΕΣ της Χριστιανικής πίστης, δε σταμάτησαν να υφίστανται, εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια. Και θα είναι πολλοί οι ΑΞΙΟΙ, που θα σηκώσουν ξανά τα λάβαρα του αγώνα, για τη διατήρηση της Πίστης μας, της Ελληνικότητάς μας και της Αληθινής Ελευθερίας μας).