Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Πόρνες της διανόησης ή δημοσιογράφοι;

Λαέ, πές επιτέλους τέλος στους εκκολαπτόμενους παγκόσμιους δικτάτορες:

• Που σκοπεύουν να καθορίσουν την ελευθερία: «Το δικαίωμα του πράττειν είναι, ό,τι ο νόμος επιτρέπει», διότι κάθε ελευθερία, θα είναι στα χέρια τους και οι νόμοι θα καταστρέφουν ή θα δημιουργούν οτιδήποτε τους εξυπηρετεί, για την υλοποίηση του προγράμματός τους.
• Που στο μέλλον, θα αχρηστεύσουν τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, διότι θα τους είναι άχρηστα, διότι αναφλέγουν πάθη και συντηρούν εγωισμούς και σκοπεύουν να τους βάλουν ισχυρά χαλινάρια και δε θα θέλουν να είναι ο επόμενος στόχος τους και δε θα τους χρησιμεύουν πλέον σε τίποτε (καταλαβαίνετε εσείς οι δημοσιογράφοι, τι θα «είστε» στο μέλλον);
• Που θα μεταβάλλουν τη δημοσιότητα, διότι θα τους κοστίζει ακριβά και θα βάλουν κι άλλους ειδικούς φόρους επί του τύπου.
• Που θα ζητάνε συνεχώς υπέρογκα χαρτόσημα κι εγγυήσεις για τις άδειες λειτουργίας των Μ.Μ.Ε., διότι έτσι θα προφυλάσσεται η κυβέρνησή τους, από οποιαδήποτε επίθεση του τύπου εναντίον τους.
• Που θα επιβάλλουν χωρίς οίκτο μεγάλα πρόστιμα, χαρτόσημα κι εγγυήσεις, που θα τους αποφέρουν τεράστια εισοδήματα στο κράτος τους.
• Που θα σταματάνε την κυκλοφορία των εφημερίδων, ή την εκπομπή των ραδιο-τηλεοπτικών σταθμών, μετά τη δεύτερη επίθεση εναντίον τους, διότι θα θεωρούν ότι θίγεται η αίγλη του κυβερνητικού τους αλάνθαστου.
(Το πρόσχημα για το σταμάτημα της κάθε εφημερίδας ή ραδιοτηλεοπτικής εκπομπής ή σταθμού, θα είναι η διέγερση των πνευμάτων του λαού, «χωρίς αίτιο και λόγο»!!! Τίποτε δε θα κοινοποιείται στο λαό χωρίς τον έλεγχό τους)!!!
• Που αγοράζουν και θα συνεχίσουν να αγοράζουν ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, εκδοτικούς οίκους, πρακτορεία διανομής περιοδικού και ημερήσιου τύπου και γενικά όλα τα πρακτορεία ειδήσεων, για να φτιάξουν το κεντρικό γραφείο τύπου από το οποίο, δε θα δημοσιεύεται τίποτε πλέον χωρίς την έγκρισή τους!!!

Λαέ, πές επιτέλους τέλος σ’ αυτούς, που θέλουν να αλλάξουν όλο τον εκδοτικό χάρτη:

• Όποιος θα θέλει να γίνει στο μέλλον εκδότης, βιβλιοπώλης ή τυπογράφος, θα υποχρεωθεί ν’ αποκτήσει δίπλωμα, το οποίο θα αφαιρείται αμέσως σε περίπτωση που ο κάτοχός του κριθεί ένοχος.
• Τα βιβλία τα οποία θα έχουν λίγα φύλλα, θα φορολογούνται με τεράστιους δασμούς αφενός για να ελαττώσουν τον αριθμό των περιοδικών, που αποβαίνουν γι’ αυτούς το χειρότερο δηλητήριο και αφετέρου για να υποχρεώσουν τους συγγραφείς να παράγουν ακριβά πολυσέλιδα συγγράμματα, ώστε να τα διαβάζουν πολλοί λίγοι άνθρωποι.

Όλοι αυτοί οι δασμοί λοιπόν, θα κατασιγάσουν το πάθος του «γράφειν» και ο φόβος της τιμωρίας θα μειώσει ακόμη περισσότερο τους ανεπιθύμητους συγγραφείς.

Ακόμη κι αν βρεθούν πρόσωπα, τα οποία θα επιθυμούν να γράψουν εναντίον τους δε θα βρίσκεται κανείς να τα τυπώσει, διότι ο εκδότης θα είναι υποχρεωμένος από το νόμο και από το βάρος των δανείων να πηγαίνει στις αρχές για έγκριση. Έτσι θα γνωρίζουν εκ των προτέρων ποιοι και τι θέλουν να γράψουν εναντίον τους!

Ήδη, για να επιτύχουν επιρροή στο λαό οι δικές τους εκδόσεις, είναι φθηνές για να διαβάζονται απ’ όλους!!! Και είναι καθημερινά τα παραδείγματα, όπου πολυσέλιδες εφημερίδες κι ένθετα περιοδικά κοστίζουν μόνον την τιμή της εφημερίδας!!!
(χτυπάνε την αγορά, πουλώντας cd και άλλα "καλούδια" για να χρωστάνε οι επιχειρηματίες).

Επειδή η φιλολογία και η δημοσιογραφία είναι δύο σημαντικότατες παιδαγωγικές δυνάμεις, η κυβέρνησή τους είναι ιδιοκτήτρια των περισσοτέρων εφημερίδων και ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Έτσι πετυχαίνουν τη μέγιστη επιρροή στην κοινή γνώμη.
Εγκρίνουν 5 εφημερίδες σε άλλους και ιδρύουν 50 δικές τους, όλων των αποχρώσεων. Δίνουν άδεια σε 5 αδιάφορους και άσχετους να κάνουν ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς κι αυτοί φτιάχνουν 50 δικούς τους. Έτσι δεν τους υποπτεύεται κανείς

Σατανομηχανεύματα!
Φυσικά σε λίγο θα υπάρχει μόνο μία συχνότητα!!! Ελεγχόμενη φυσικά!!!

Ξύπνα λαέ!!! Είναι και θα είναι οργανωμένοι καλά.

Τα επίσημα όργανά τους - που η επιρροή τους θα είναι μηδαμινή - θα είναι στην πρώτη γραμμή για να επαγρυπνούν, για τα συμφέροντά τους.

Τα ημιεπίσημα όργανά τους, θα είναι στη δεύτερη γραμμή, για να προσελκύουν τους τελευταίους χλιαρούς και αδιάφορους.

Η υποτιθέμενη αντιπολίτευσή τους, θα είναι στην τρίτη γραμμή, ενώ ένα ελάχιστο όργανο, θα είναι ο αντίποδας των ιδεών τους.

Οι αντίπαλοί τους, θα εκλαμβάνουν έτσι τον ψευτοαντίπαλό τους σαν σύμμαχο και φυσικά θα τους αποκαλύπτουν τις σκέψεις και προθέσεις τους.

Οι ανεγκέφαλοι, οι οποίοι θα πιστεύουν, ότι επαναλαμβάνουν τη γνώμη της εφημερίδας του κόμματός τους, θα επαναλαμβάνουν απλώς τη γνώμη τους ή τη γνώμη, που θα αρέσει στην υπερκυβέρνηση!!!

Θα φαντάζονται δηλαδή, ότι ακολουθούν το όργανο του κόμματός τους, ενώ στην πραγματικότητα, θα υψώνουν τη σημαία, που θα υψώνουν για όλους αυτούς, οι σκοταδιστές της υπερκυβέρνησης.

Κατά τα άλλα, θα είναι... ελεύθεροι πολίτες!!!
Ξύπνα Λαέ!!! Πηγαίνουν πάλι να σε κοροϊδέψουν!

Και για να το πετύχουν αυτό, θα χρειαστεί να κατευθύνουν τη στρατιά των σφογγοκωλάριων δημοσιογράφων τους, με εντελώς ιδιαίτερη φροντίδα.

Έτσι οι «υπήκοοί» τους θα πιστεύουν ότι είναι βέβαιοι, ότι μπορούν να μιλάνε ελεύθερα, με αποτέλεσμα να δείχνουν την προσοχή και την εμπιστοσύνη τους στην υπερκυβέρνηση.

Η γνώμη τους φυσικά, δε θα είναι δυνατόν να εκφράζεται μέχρι τέλους κι έτσι δε θα χρειάζεται να τους αντικρούσουν εκ βάθρων.

Τα συμφέροντά τους εκτείνονται περισσότερο στην επαρχία, διότι γι’ αυτούς, είναι αναγκαίο να διεγείρουν ελπίδες και βλέψεις αντίθετες με της πρωτεύουσας, στην οποία πρωτεύουσα - τις ελπίδες και βλέψεις αυτές - θα τις παρουσιάζουν σαν γνήσιες επαρχιακές!!!
(Να οι νέες ιδέες του Εθνοσωτήρα - πρώην δημάρχου - για ξεκίνημα του νέου... ανύπαρκτου κινήματός του από την επαρχία).

Ξύπνα Λαέ!!! Σε κοροϊδεύουν πάλι!!!

Είναι αναγκαίο γι’ αυτούς οι πρωτεύουσες των εθνών - κατά την ψυχολογική στιγμή της ελεύσεως της κυβέρνησής τους - να μη συζητούν το επελθόν γεγονός, διότι θα είναι παραδεκτό από την επαρχιακή πλειοψηφία.

Ξύπνα Λαέεε!!!

Τιμώρησέ τους έτσι όπως τους αξίζει. Ψήφισε μόνο Χριστιανούς Ορθόδοξους πολιτικούς κι όχι ορθοδοξοκάπηλους ή κρυπτοεβραίους.

Ελληνικέ λαέ, δείξε τους τι σημαίνει Έλληνας, τι σημαίνει Ελλάδα και τι σημαίνει Πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος και φώναξε δυνατά: Επιτέλους Τέλος.

Πές επιτέλους τέλος στη νοσηρή σιωπή των περισσοτέρων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και την παραπληροφόρηση - υπό μορφή κατασκευασμένων σεναρίων - που διοχετεύει το Διεθνές Ινστιτούτο Στρατηγικών Σπουδών, όπως εκείνα που «μαγείρευαν» για να δικαιολογήσουν, την από αέρος επίθεση στη Λιβύη, να κατηγορήσουν την P.L.O., να «φορτώσουν» στους Σέρβους, στον δήθεν εχθρό Μπιν Λάντεν (που κάνει διακοπές στην Αμερική) και στον Σαντάμ Χουσεϊν (που αφού δεν τον εξαγόρασαν τον σκότωσαν) χιλιάδες εγκλήματα ή να παρουσιάσουν ως οπισθοδρομική τη χώρα μας, λόγω της θρησκευτικότητάς της.

Πές επιτέλους τέλος, σ’ αυτούς, που όταν θα κυβερνήσουν, δε θα επιτρέψουν στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, ν’ αποκαλύπτουν οποιαδήποτε ατιμία ή αντίρρηση, διότι πρέπει να γίνει πιστευτό στους «υπηκόους» τους, ότι το νέο υπερκαθεστώς, θα ικανοποιήσει όλον τον κόσμο, ώστε τα εγκλήματα, τα ναρκωτικά κι οι πόλεμοι ακόμη θα εξαφανισθούν.

Έτσι, λοιπόν, το όργανον της σκέψεως, θ’ αποτελέσει μέσον αρωγής στα χέρια τους και δε θα επιτρέπει την αληθινή ενημέρωση του λαού.

Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε το ρόλο σας και μερικοί από σας τους δημοσιογράφους, διότι:

• Δημοσιογραφείτε πολλές φορές επικίνδυνα σε περιοχές και πεδία, που δεν ταχθήκατε.
• Εκβιάζετε ανθρώπους και καταστάσεις.
• Δείχνετε ότι τα ξέρετε όλα - έχοντας ύφος χιλίων καρδιναλίων - και είναι σαν να μας λέτε "δοξάστε με".
• Καταστρέφετε την αλήθεια
• Ψεύδεστε ασύστολα
• Δυσφημείτε ή κολακεύετε
• Πουλάτε τη χώρα
• Φλυαρείτε ασύστολα εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια και την απουσία της Πολιτείας σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας και
Διανθίζετε και υπερπροβάλλετε τη ρουφιανιά, την ξεφτίλα και την ασημαντότητα - αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη - χωρίς να προσφέρετε τίποτε το ουσιαστικό στο κοινωνικό σύνολο (τόσο σημαντικό παιχνίδι, ήταν ο Big Brother και τα άλλα σατανόητα παιχνίδια, ώστε όλα τα κανάλια να αφιερώνετε καθημερινά ατέλειωτες ώρες για την προβολή τους και κάνατε τόσες πολλές και ανόητες συζητήσεις με διανοούμενους, που θα 'πρεπε να σας είχαν αγνοήσει παντελώς;).

Συνέλθετε από την αποχαύνωση του υλικού πλούτου, που σας προσφέρουν οι «ειδικοί» - που δείχνουν, ότι «αναγνωρίζουν» την «αξία» σας - διότι έτσι όπως πάμε, στο μέλλον, θα βλέπουμε και θα αντιλαμβανόμαστε τα γεγονότα μέσα από σιωνιστομασονικοανοητο-σατανικούς φακούς!!!

Συνέλθετε κι όλοι εσείς οι πρώην «καναλάρχες», που είστε σαν το «φτερό στον άνεμο», αφού πουλήσατε τα κανάλια σας στους Εβραιομασόνους και φιμώσατε τον εαυτόν σας.

Έχετε όμως κι εσείς παιδιά και θα πρέπει να σας ενδιαφέρει το μέλλον τους.

Κι αντί να αλληλοεπαινείστε και να αλληλοπροβάλλεστε όλοι εσείς οι… «δημοσιο-γράφοι» - μαζί με τους καλλιτέχνες - για την καλή δουλειά που κάνετε και κάνουν, αντί να μαϊμουδίζετε - μιμούμενοι πάντα τους διάσημους ξένους δημοσιογράφους και καλ-λιτέχνες, που κάθε λίγο και λιγάκι μοιράζουν ανόητα βραβεία - καθιερώστε ένα βραβείο ήθους ή δημιουργήστε μία εφημερίδα με όνομα και ύλη, που προβάλλει και βραβεύει το ήθος.

Ήθελα να ρωτήσω… ποιός από σάς τους ακριβοπληρωμένους - διαπιστευμένους ή όχι - δημοσιογράφους έχει τα «κότσια» σήμερα να μιλήσει για τους αρχικλέφτες τραπεζίτες, όταν στο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης-Εξαπάτησης που εργάζεστε, οι σύγχρονοι αυτοί διαρρήκτες δαπανούν πολλά εκατομμύρια σε διαφημίσεις;

Ποιός από σας - που κρύβετε πολλές φορές την αληθινή αλήθεια και γίνατε ξαφνικά πάμπλουτοι - όταν κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέπτη δεν ντρέπεται;

Ποιός από σας τιμάει τη λέξη δημοσιογραφία; Και τελικά γιατί πρέπει να σας κατηγορούμε;

• Για απομείωση κοινωνικής ευθύνης ή
• Για συνωμοσία αποβλάκωσης;

Μόνον εσείς γνωρίζετε.

Εμείς - ο απλός λαός - που δεν έχουμε...βήμα από τα «παράθυρα» της τηλεόρασης και των άλλων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, κατηγορούμε πολλούς από σας, ότι γίνατε οι ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ!!!

Αν θέλετε να κάνετε επιτέλους κάτι για το λαό, πείτε κι εσείς «επιτέλους τέλος» στους απο-«φασί(στο)ζοντες» της Νέας… Αταξίας Πραγμάτων:

• Που αναζητούν τρόπους, να προκαλέσουν μια πλήρη ή ολοκληρωτική αναδι-οργάνωση των αντιλήψεων και των αξιών.
• Που είναι έτοιμοι, να μεταβάλουν εντελώς την παγκόσμια κοινωνία, διότι θα είναι συνέχεια:

«Αποφασίσαμε, διατάσσουμε κι είστε υποχρεωμένοι να το εκτελέσετε», οτιδήποτε είναι αυτό.

Ποιός θα τολμά να γράψει ή να αντιδράσει τότε;

Έχετε τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Αδιαφορείστε η χτυπείστε με.

Ο Λαός έχει ξυπνήσει. Είναι ηφαίστειο που βράζει και σας περιμένει στη γωνία.

Εγώ, δυστυχώς για σάς - τις Πόρνες της Διανόησης - δεν σας φοβάμαι.

(Φυσικά εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι που πιστεύουν και τιμούν την Ελλάδα, την πατρίδα μας και την Οικογένεια, που διατηρούν την αξιοπρέπειά τους και δεν μεταλλάχθηκαν σε δημοσιογράφους-ζόμπι),