Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Επιδείνωση του καιρού

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι αλλά και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις με παροδικές βροχές και αργά το βράδυ πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές αλλά και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησος θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βορειότερα και σταδιακά στα υπόλοιπα.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και στη συνέχεια στα υπόλοιπα.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.