Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Φυλάκισαν 77χρονο γιατί μαχαίρωσε διαρρήκτη που πήγε να τον ληστέψει.

Εβραιομασονομισέλληνες ήταν οι δικαστές; Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή όταν δύο τσογλάνια μπαίνουν στο σπίτι μας μεσάνυχτα; Να τους αδειάσουμε τις τσέπες μας και να τους φτιάξουμε καφέ;

ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΝ 77 ΧΡΟΝΟ. ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ;

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ Ο΄ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΠΑΦΤΩΧΟ.

Σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και σε ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία καταδικάστηκε 77χρονος από το Διοκοφτό επειδή τραυμάτισε θανάσιμα διαρρήκτη που είχε εισβάλει στο σπίτι του στις 24 Νοεμβρίου του 2008.

Το θύμα και ο συνεργός του μπήκαν στην οικεία του κατηγορουμένου στην παραλία Δ.Δ. Ελαιώνα, τα μεσάνυκτα της προαναφερόμενης μέρας και σύμφωνα με τη δικογραφία, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 1.050 ευρώ.

Ο 77χρονος δεν άργησε να τους αντιληφθεί και για να προστατευτεί άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τραυμάτισε έναν από αυτούς, στον μηρό, προκαλώντας του ανεπανόρθωτη βλάβη στη μηριαία αρτηρία, με ακατάσχετη αιμορραγία, με συνέπεια να υποκύψει στα τραύματα του εννέα μέρες μετά.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου ωστόσο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο, παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας κι έτσι ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στη φυλακή αφού προηγουμένως άσκησε έφεση.

Στην ίδια δίκη καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνέργεια σε υπόθεση κλοπής και ο 30χρονος συνεργός του θύματος.