Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Ιαπωνία: Καταστράφηκε το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη!

Ο Αγιορείτης Πατέρας ασκητής μου εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία: "Στην Ιαπωνία...καταστράφηκε το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη!"

Πριν λίγες μέρες ακριβώς μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας επισκέφτηκα το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την μονή Εσφιγμένου.

Στην επίσκεψη μου που δεν ήταν για πρώτη φορά επιχείρησα να δει κάποιον Πατέρα ασκητή (συγκεκριμένο) για να συζητήσω και να πάρω την ευλογία του. Στην συζήτηση που είχα ο Πατέρας ασκητής μου εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία που σίγουρα ακούγοντας την με σόκαρε. Μου είπε ο Πατέρας: "Παιδί μου ο σεισμός στη Ιαπωνία δεν έγινε τυχαία. Στην Ιαπωνία βρίσκεται το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη.

Μετά τον σεισμό και το τσουνάμι που προκλήθηκε το εργοστάσιο υπέστη σοβαρές ζημίες και σταμάτησε η λειτουργία του αυτή τη στιγμή.

Μου είπε ακόμη πως το θέμα με την Κάρτα του Πολίτη προς το παρόν θα ανασταλεί λόγο των ζημιών που υπέστη το εργοστάσιο και κανείς δεν πρέπει να αποδεχτεί αυτή τη κάρτα διότι είναι το προχάραγμα και η αποδοχή στον αντίχριστο.

Να θυμίσουμε ότι η Ιαπωνία είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην παραγωγή ολοκληρωμένων (chips) και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.