Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

ΙΔΟΥ η ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ της ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

του ιατρού κ. Κυπριανού Χριστοδουλίδη

Σύμφωνα με τις στατιστικές που έχει κάνει ο ΕΟΜ (εθνικός οργανισμός μεταμοσχεύσεων) έχουμε 6 δωρητές οργάνων ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Και τι μας ζητούν χάριν αυτών των έξι (6) δηλωμένων δωρητών οργάνων; Να πάμε οι υπόλοιποι 994 χιλιάδες άνθρωποι να δηλώσουμε ότι δεν επιθυμούμε να μας αφαιρέσουν τα όργανα κατά το προθανάτιο στάδιο.

Αυτή είναι η ευφυής (βλακώδης) λογική του εντεταλμένου οργάνου της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης κυρίου Λοβέρδου! Οι 994 χιλιάδες άνθρωποι να υποταγούν στους έξι (6) δηλωμένους δωρητές και να υποβάλλουν τα στοιχεία τους: Όνομα, επίθετο, διεύθυνση κλπ., ώστε να μη τους αφαιρέσουν τα "δώρα" λίγο πριν ξεψυχήσουν. Βεβαίως, υπάρχουν και οι περισσότερον ευφυείς της ιδιωτείας.

Tην προθανάτια εικασία θέλουν να μας την κάνουν ενσυνείδητο βίωμα και συναλληλία προς τον πλησίον μη πάσχοντα, επί του παρόντος, αλλά κάποτε σοβαρώς ασθενούντα. Αλλά και αυτό είναι εικασία. Και μάλιστα, εικασία θανάτου όχι μόνο του σωματοψυχικού, αλλά και αυτού ακόμη του πνευματικού-συνειδητού βίου.
Διότι ο μελιζόμενος "νεκρός" διαιρείται και κόβεται σε κομμάτια ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες οργάνων:
Άλλος θα πάρει το νεφρό, άλλος τον πνεύμονα, άλλος την καρδιά, προς δόξαν του "μελιζομένου και μη διαιρουμένου" Θεού. Πλήρης δηλαδή αφανισμός και ολοσχερής διαστροφή της προς τον πλησίον συναλληλίας.
Η "Λοβέρδιος" λογική μετά των ομοίων και ομοφρόνων εικάζουν, ότι ... αυτό εικάζει, εκείνος που βραδέως απέρχεται του ματαίου τούτου βίου και παραμένει στη ζωή χάριν των μηχανημάτων.
Τα οποία ανακαλύφθηκαν για να μας θεραπεύουν κι εμείς τα θέλουμε για να κρατάμε στη ζωή τους εικάζοντες ό,τι εμείς εικάζουμε.
Ποιος ο λόγος να κρατάς στα μηχανήματα έναν που έχει τινάξει τα μυαλά του στον αέρα (περίπτωση εκτελέσεως Κινέζων θανατοποινιτών) ή παρουσιάζει έκχυση της εγκεφαλικής ουσίας μετά από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση; Η παραφροσύνη σε πλήρη ανάπτυξη