Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

"Καλλιστεία"… για τη νέα στολή της Ολυμπιακής

Με στόχο η Ολυμπιακή να ανακτήσει την παλιά της αίγλη, όπως την εποχή του Ωνάση που ήταν σύμβολο της πολυτέλειας και του στυλ, η Marfin Investment Group (MIG) προχωρά στην αναβάθμισή της, αρχής γενομένης από τις νέες στολές που θα φορά το προσωπικό της.

Η διοίκηση της ΜIG προκήρυξε διαγωνισμό για την επιλογή στολής του ιπτάμενου προσωπικού, δηλαδή κυβερνήτες και συγκυβερνήτες αεροσκαφών, γυναίκες συνοδούς και άνδρες φροντιστές.

Η στολή θα είναι μπλε, ενώ η νέα ιδιοκτησία πρόσθεσε και μια πράσινη… πινελιά (απόρροια των παναθηναϊκών αισθημάτων του προέδρου της;) για πρώτη φορά στην ιστορία της Ολυμπιακής.

Στην τελική επιλογή της στολής θα συμμετέχει και το κοινό ψηφίζοντας διαδικτυακά για το ποια προτιμά.

Στον διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις σχεδιαστές ρούχων ελληνικής ιθαγένειας, που έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι προτάσεις πρέπει να σταλούν έως την Πέμπτη 30 Απριλίου στην Επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία και θα επιλέξει τρία σχέδια. Αυτά θα αναρτηθούν σε ειδικό site στο διαδίκτυο και οι σχεδιαστές τους θα αποζημιωθούν με 3.000 ευρώ. Το κοινό θα «ψηφίσει» την επιλογή που προτιμά απαντώντας στην ερώτηση: «Αν ήσασταν επιβάτης της εταιρίας ποια στολή θα προτιμούσατε να βλέπετε;».

Μάλιστα, όσοι απαντήσουν θα συμμετέχουν σε διαγωνισμό με 100 τυχερούς, που θα πάρουν δωρεάν από δύο εισιτήρια για δρομολόγια της επιλογής τους στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Ο σχεδιαστής της στολής που θα επιλεγεί θα αποζημιωθεί με το ποσό των 30.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την εποχή Ωνάση, στολές για την Ολυμπαιακή είχαν σχεδιάσει κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες σχεδιαστές, όπως η Κοκό Σανέλ, ο Πιέρ Καρντέν, αλλά και ο Γιάννης Τσεκλένης.

Πηγή: Ζougla.gr