Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ελλάδα έχεις… προβλήματα

Τι γίνεται με Ψινάκη, Περρή και Μαγγίρα;

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει στην προετοιμασία του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Στον ΑΝΤ1 σκοπεύουν να ξεκινήσουν την προβολή του τρίτου κύκλου του show γύρω στις 10 Μαρτίου. Μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει τα casting από τους ανθρώπους της ομάδας παραγωγής ενώ γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα με την κριτική επιτροπή. Κι εδώ, ακριβώς υπάρχει το παρασκήνιο, το μυστήριο και τα… προβλήματα!

Όπως θυμάστε, στους δύο προηγούμενους κύκλους του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στις θέσεις της κριτικής επιτροπής καθόντουσαν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Βαγγέλης Περρής και η Ματθίλδη Μαγγίρα. Μόνο που τώρα... δεν ξέρουν ποιος θα κάτσει!

Πρόβλημα με την Μαγγίρα

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες όμως, ενώ οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 φαίνεται να έχουν κάνει ήδη μία πρώτη διερευνητική επαφή και με τον Ψινάκη και με τον Περρή, κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή με την Μαγγίρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες έχουν γίνει… διερευνητικές επαφές με άλλα πρόσωπα. Όπως για παράδειγμα με την Ευγενία Μανωλίδου…!

Πριν από… δύο (!)περίπου μήνες υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 συναντήθηκε με τη Μανωλίδου και μεταξύ… καφέ (όχι… «πρωινού καφέ» αφού αυτός είναι πολύ πικρός στη σχέση ΑΝΤ1 και Μανωλίδου!) συζητήθηκαν δύο προτάσεις. Η μία εκ των δύο αυτών προτάσεων ήταν το να βρεθεί η Μανωλίδου στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! Πρόταση που, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αρνήθηκε η Μανωλίδου λέγοντας πως δεν θα ήθελε να πάρει τη θέση της Μαγγίρα που ήταν στους δύο προηγούμενους κύκλους του show. Παρά την αρνητική απάντησή της όμως, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 επικοινώνησαν και με άλλη, γνωστή ηθοποιό -που έχει μάλιστα ξαναβρεθεί σε κριτική επιτροπή!- αλλά που δεν αποκαλύπτουμε ακόμα το όνομά της, αφού δεν έχει παρθεί η οριστική απόφαση.

Φαίνεται λοιπόν ότι συνεχίζονται οι επαφές από στελέχη του ANT1, ενώ κανείς δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με την Μαγγίρα για να της πει αν θα είναι ή όχι στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Άγνωστο βέβαια παραμένει το γιατί τα στελέχη του ΑΝΤ1 αναζητούν κάποιο άλλο πρόσωπο στη θέση της Μαγγίρα αφού ιδιαίτερα οι extreme εμφανίσεις είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις!

Πρόβλημα με τον Περρή

Ένα ακόμα πρόβλημα όμως, που φαίνεται πως θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα στελέχη του ANT1 είναι ποια θα είναι τελικά η απάντηση του Βαγγέλη Περρή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δημοσιογράφος έχει δεχτεί όπως είπαμε μία πρώτη προσέγγιση από τα στελέχη του ΑΝΤ1 σχετικά με το show αλλά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα πρέπει να ξεπεραστούν… όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε «Όλα»! Αν δηλαδή η πετυχημένη εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη παραμείνει εντός ΑΝΤ1 ή αν ο Θέμος συν Βαγγέλη και εκπομπής… αποχωρήσουν από το κανάλι του Αμαρουσίου. Άλλωστε είναι γνωστή η δυσαρέσκειά τους για την αλλαγή ώρας και θεματολογίας της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα», ενώ παράλληλα άλλα τηλεοπτικά κανάλια έχουν αρχίσει να διεκδικούν την πετυχημένη σατυρική εκπομπή «Όλα».

Αυτό το πρόβλημα μάλλον θα… ξεπεραστεί αφού υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού δεν σκοπεύει να χάσει την εκπομπή από το κανάλι και τις τελευταίες ημέρες έχει αναλάβει να βάλει τα πράγματα –και τις εκπομπές- στη θέση τους!

Προβλήματα με τον Ψινάκη

Όπως είπαμε, ο Ψινάκης έχει δεχτεί κι αυτός μία πρώτη ανεπίσημη προσέγγιση από στελέχη του ΑΝΤ1 για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», στην οποία έχει απαντήσει θετικά. Όλα όμως, για την οριστική του απόφαση φαίνεται πως θα εξαρτηθούν από το ποιοι θα κάθονται στις διπλανές από αυτόν θέσεις στην κριτική επιτροπή του show. Άλλωστε, έχει αποδειχτεί ότι ο Ψινάκης θέλει να περνά καλά σε αυτά που κάνει… αλλιώς δεν τα κάνει! Κι ομολογουμένως η συγκεκριμένη τριμελής επιτροπή είχε δέσει και μεταξύ τους αλλά και τις τηλεθεάσεις, σημειώνοντας υψηλά νούμερα.

Τελικά, κανείς ακόμα δεν ξέρει τι θα γίνει με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Τα προβλήματα αυτά έφτασαν στα αυτιά υψηλόβαθμου στελέχους o οποίος σκοπεύει σύντομα να πάρει το show στα χέρια του!

Και τότε, ίσως κάποιοι άλλοι αντιμετωπίσουν… σοβαρότερα προβλήματα!