Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Μενεγάκη-Λάτσιος: Πού βρίσκονταν όταν ανακοίνωναν τον χωρισμό;

Πού βρίσκονταν αλήθεια η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος την ώρα που έσκαγε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση του χωρισμού τους χθες το απόγευμα;

Η Ελένη Μενεγάκη γύρω στις 16.30 χθες το μεσημέρι, έφυγε από τα στούντιο Pro και το καμαρίνι της όπου βρισκόταν κλεισμένη με συνεργάτες της και πήγε μία βόλτα στην Κηφισιά, στην οδό Κολοκοτρώνη για να δει βιτρίνες και να ψωνίσει διάφορα απαραίτητα πράγματα για την ίδια και τα παιδιά.

Ύστερα, πήγε στο σπίτι της στην Κηφισιά και δεν ξαναβγήκε. Όσο για τον Γιάννη Λάτσιο, την ώρα της ανακοίνωσης του χωρισμού τους βρισκόταν στο γραφείο του στο X-Factor και αργά το βράδυ έφυγε, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Για τα περιουσιακά τους
Σε ό,τι αφορά τώρα την περιουσία τους, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη πάρει οριστικές αποφάσεις και δείχνουν να τα βρίσκουν σε κάθε σημείο, ενώ σε ό,τι αφορά τα παιδιά και το πότε θα τα βλέπει ο πατέρας τους, τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Γιάννης Λάτσιος, έχουν φτιάξει έτσι το πρόγραμμα ώστε να μην λείπει ποτέ η πατρική φιγούρα από τα παιδιά. Κάτι που σημαίνει ότι και σε αυτό το σημείο ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν απόλυτη σύμπνοια στις απόψεις και τις θέσεις τους.