Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Καθαρίστρια έδινε ηρωίνη σε κρατούμενο!

Βρήκε γνωστό της κρατούμενο στο τμήμα όπου είχε προσληφθεί για να καθαρίζει και βάλθηκε να τον κάνει να νιώσει σαν στο… σπίτι του μια 53χρονη γυναίκα που εργάζεται σε συνεργείο καθαρισμού! Έτσι, φρόντισε να τον εφοδιάζει καθημερινά με τη «δόση» του!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, βλέποντας «φτιαγμένο» τον 46χρονο τοξικομανή που είχαν συλλάβει για διακίνηση ναρκωτικών και «φιλοξενούσαν» τις τελευταίες ημέρες στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας. Ερεύνησαν το κελί του και ανακάλυψαν κρυμμένη μια ζελατίνα με υπολείμματα ηρωίνης!

Ήταν προφανές ότι κάποιος του πήγαινε κρυφά τη «δόση» του… Έστησαν, λοιπόν, ενέδρα και όταν είδαν την πρωινή καθαρίστρια να μπαίνει στα κρατητήρια για να καθαρίσει της έκαναν σωματική έρευνα. Στην τσέπη του παντελονιού της 53χρονης γυναίκας βρήκαν διπλωμένη σε αλουμινόχαρτο ποσότητα ηρωίνης 0,3 γραμμαρίων!

Η γυναίκα ομολόγησε ότι και την προηγούμενη ημέρα είχε προμηθεύσει ναρκωτικά στον κρατούμενο κι έτσι οδηγήθηκαν και οι δύο στον εισαγγελέα. Μετά την άσκηση δίωξης, πήραν προθεσμία να απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή.