Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Έλεγχος Ραγκούση στους κοπανατζήδες που απουσιάζουν σήμερα από τη δουλειά τους

Έλεγχο στους κοπανατζήδες του δημοσιου επιχειρεί το Υπουργειο Εσωτερικων. Με επείγουσα εγκυκλιο που έστειλε σε όλες τις υπηρεσίες, ζητεί πλήρη ενημέρωση για τον αριθμο των υπαλληλων που απουσίαζαν σημερα Παρασκευή 26 Μαρτίου.
Η εγκύκλιος εχει ως εξής:

Σε συνέχεια της ΔΙΑΔΠ/Φ.Β.1/6548/24.3.2010 εγκυκλίου μας, σχετικά με την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών κατά την 26η Μαρτίου, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε άμεσα το συνολικό αριθμό των υπηρετούντων υπαλλήλων, τον αριθμό των υπαλλήλων που απουσιάζουν, καθώς και το λόγο της απουσίας τους (κανονική άδεια, αναρρωτική άδεια, μηχανογραφική, γονική κ.λ.π.).

Τα ανωτέρω στοιχεία παρακαλούμε να συμπληρωθούν στο συνημμένο πίνακα και να σταλούν εντός της ημέρας και το αργότερο μέχρι τις 14.00 .

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο μας θα προβεί σε περαιτέρω ελέγχους σχετικά με το ανωτέρω θέμα.

Τα Υπουργεία παρακαλούνται να διαβιβάσουν την παρούσα εγκύκλιο στους φορείς που εποπτεύουν, οι Περιφέρειες στους Ο.Τ.Α. α’ βαθμού και να μεριμνήσουν για την αποστολή των στοιχείων και το αργότερο μέχρι τις 14.00.

Τέλος, στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται αδικαιολόγητη απουσία, παρακαλείσθε να μας γνωρίσετε τις ενέργειες της υπηρεσίας σας εντός δέκα (10) ημερών.