Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Τους πυροβόλησε για να τους διώξει

Δυο θαμώνες ενός ουζερί στο Αγρίνιο, την Τρίτη, είχαν την απαίτηση να τα πιούν μέχρι πρωίας, όταν όμως η 27χρονη υπεύθυνη του καταστήματος ανέφερε πως το μαγαζί πρέπει να κλείσει, τότε έγινε φασαρία.

Ο 53χρονος με τον 50χρονο φίλο του άρχισαν να καταφέρονται με ακατονόμαστες φράσεις εναντίον όχι μόνο της 27χρονης Ελληνίδας αλλά και της Ουκρανής σερβιτόρας. Η 27χρονη έχασε την υπομονή της και ξύπνησε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος μένει σε διαμέρισμα πάνω από το ουζερί.

Όταν κατέφθασε ο 40χρονος, οι δυο θαμώνες τού επιτέθηκαν για να τον χτυπήσουν. Τότε εκείνος τράβηξε το πιστόλι των 7,65 mm και τους πυροβόλησε. Η μια βολίδα βρήκε τον έναν άνδρα στην πατούσα και η άλλη τον δεύτερο θαμώνα στον αστράγαλο.

Οι δυο πελάτες - τραυματίες είχαν καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγρινίου είδαν και έπαθαν μέχρι να τους πάρουν κατάθεση στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν, αφού περίμεναν επί ώρες μέχρι τα θύματα να ξεμεθύσουν.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο ασυγκράτητος 40χρονος πιστολέρο, πριν από 15 χρόνια είχε πυροβολήσει στα πόδια δυο μπράβους που λυμαίνονταν την περιοχή. Ο 40χρονος, που παλαιότερα έχει εκτίσει ποινή στις φυλακές, πριν από δεκαπέντε ημέρες συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου του ιδίου διαμετρήματος.

Στις συστάσεις, που του έκανε αστυνομικός, φέρεται να απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου, αλλά ξέρω τι κάνω. Σημαδεύω πάντοτε στα πόδια. Δεν βαράω στο ψαχνό, τρελός είμαι να... φάω ισόβια;».