Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΕΔΕ για τα ρατσιστικά συνθήματα από Λεβέντες λιμενικούς στην παρέλαση

Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αξιωματικό που είχε τεθεί επικεφαλής της διμοιρίας που συμμετείχε στην παρέλαση.

AN ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΡΑΣΗΜΑ!!!

ΤΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΡΙΣΑΛΘΙΛΑ ΚΟΡΜΙΑ; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΨΟΜΕΣΑΚΗΔΕΣ;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΅ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΟΥ΅ ΑΚΟΜΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ; ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΌΝΟ ΅ΤΡΥΦΕΡΑ΅Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛ-ΣΕΤΕ;

ΟΥΣΤ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΙΜΑ!

ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ, ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΙΣ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ: ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΤΣΟ, ΤΟΝ ΓΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΑGER ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΤΑΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ...ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ!!!!


Την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τα ρατσιστικά συνθήματα, που εκφράστηκαν χθες, από ομάδα ενστόλων του Λιμενικού Σώματος, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, διέταξε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος κ. Αθ. Μπούσιος, προκειμένου να εξακριβωθούν πλήρως τα αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος.

Σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής του αγήματος

VIDEO TΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ SITES ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Στη διάθεση της Υπηρεσίας του ετέθη από τον αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Αθανάσιο Μπούσιο, ο επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων, οι οποίοι, παρελαύνοντας χθες στο Σύνταγμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά Τούρκων και Αλβανών.

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ» ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ;

Η εντολή δόθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο σχετικού βίντεο, που αναρτήθηκε από νωρίς το πρωί σε σελίδες του Διαδικτύου, οι 36 βατραχάνθρωποι του αγήματος, ανήκουν στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

ΟΥΣΤ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!