Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ γυρνά την πλάτη στους ακρίτες μας!

Εξέπνευσε από έμφραγμα 55χρονος συμπολίτης μας, υπάλληλος των ΕΛΤΑ, παρά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών, καθώς ήταν αδύνατη η μεταφορά του σε νοσοκομείο, λόγω της έλλειψης ακτοπλοϊκού μέσου! Αυτό επισημαίνει σε επίκαιρη ερώτησή του στον πρωθυπουργό ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος (με θητεία επί ΝΔ στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής). Προσέξτε τι αναφέρει ο βουλευτής:

«Επί δέκα μέρες το ακριτικό Αγαθονήσι και οι κάτοικοί του είναι αποκλεισμένοι, διότι τα πλοία Κάλυμνος και Άννα Express, που έκαναν τη γραμμή, βρίσκονται ταυτόχρονα και τα δύο για την ετήσια καθιερωμένη επιθεώρηση.

Ο αποκλεισμός αυτός, όπως καταγγέλλει και ο Δήμαρχος κος Κόττορος Ευάγγελος, έχει δημιουργήσει οξύτατα προβλήματα στον ανεφοδιασμό αλλά και στην υγεία των κατοίκων. Σε λίγο δε θα υπάρχουν ούτε φάρμακα, ούτε τρόφιμα. Αποκορύφωση είναι ο τραγικός θάνατος 55χρονου υπαλλήλου των ΕΛΤΑ από έμφραγμα, λόγω του ότι παρά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών ήταν αδύνατη η μεταφορά του λόγω της έλλειψης ακτοπλοϊκού μέσου».

Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν δίνει δεκάρα για τους ακρίτες. Το έχει αποδείξει πολλάκις. Έχει αφήσει την έρευνα & διάσωση στο Αιγαίο στη μοίρα της, έχει καθηλώσει στο έδαφος τα πτητικά μέσα του Λιμενικού, το οποίο κάνει ό,τι μπορεί από τον Οκτώβριο του 2009 για να το διαλύσει, κατ’ απαίτηση των ΜΚΟ της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των επαγγελματιών αντιρατσιστών.

Επίσης, αποδυναμώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλάζοντας το αμυντικό μας δόγμα, αποψιλώνοντας με «ρουσφέτια» τις μονάδες της παραμεθορίου, μειώνοντας τους μισθούς των στρατιωτικών, ενώ δεν αντιδρά στις πολύ προκλητικές ενέργειες των Τούρκων σε βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

«Είμαστε εδώ στο Αγαθονήσι για να συμπαρασταθούμε στους κατοίκους αλλά και να τονίσουμε πόσο απαράδεκτο είναι η Πολιτεία, η κυβέρνηση να φυγομαχεί μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος...

Ας έρθουν όλοι εδώ για να διαπιστώσουν πόσο έχουν υποβαθμιστεί οι υπηρεσίες υγείας, παιδείας αλλά και των συγκοινωνιών που θα έπρεπε να είναι πρώτης προτεραιότητας... Δεσμεύομαι για την ύπαρξη ενός πλοίου κάθε μέρα στο νησί». Δεσμεύσεις Παπανδρέου! Φοβερό ανέκδοτο! «Πήξαμε» στις «δεσμεύσεις» του Γιώργου Παπανδρέου...

Οι οποίες έχουν την ίδια αξία με τα χαρτονομίσματα της Ναμίμπια. Ας τα βλέπουν αυτά οι ψηφοφόροι και όσοι έριξαν μια σφαίρα στην καρδιά της Ελλάδας, ψηφίζοντας το εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ και συμβάλλοντας έτσι στην αναρρίχησή του στην εξουσία.

Με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, κάθε μέρα θα είναι και χειρότερη για τους ακρίτες μας, για τους Έλληνες που φυλούν Θερμοπύλες. Πλέον, η απομάκρυνση από την κυβέρνηση της εξουσιαστικής αυτής παρέας, φαντάζει ως η απόλυτη προτεραιότητα για τον τόπο. Όπως και να το κάνουμε, αισθάνομαι μια... «εχθροπάθεια», που θα έλεγε και ο υπουργός Δικαιοσύνης, για όσους συμπεριφέρονται έτσι έναντι των πολιτών.