Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η Αποκάλυψη του Ιωάννου επαληθεύεται

Ουδεμία αμφιβολία υφίσταται πλέον. Όλα τα «σημάδια» οδηγούν στην Ημέρα της Κρίσεως. Πείνα, πλημμύρες, αρρώστιες, ηθική παρακμή, ναρκωτικά, εγκλήματα και επικείμενοι πόλεμοι – πέραν αυτών που ήδη έγιναν – αλλά και εν όψει του Διαβολικού σφραγίσματος υπαγορεύουν την Δευτέρα Παρουσία.

Ολοταχώς βαδίζουμε, πλέον, προς την Ημέρα της Κρίσεως. Ηρθαν, ήδη, τα γεγονότα που την προδιαγράφουν. Προηγουμένως είδαμε μεγάλους πολέμους (Α’ και Β’ Παγκόσμιοι), ακολουθούν οι πόλεμοι της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν και σήμερα εκρήγνυται ολόκληρη η Β. Αφρική, η Υεμένη, το Μπαχρέϊν, η Ιορδανία ακόμη και η Συρία.

Αυτό που εναπομένει είναι πέρα από τις εξεγέρσεις στις χώρες αυτές να ανάψει και η θρυαλλίδα του πολέμου. Οσονούπω και στην ίδια την Ευρώπη, καθώς η οικονομική κρίση «στεγνώνει» σιγά – σιγά, οικονομικά, τους λαούς της.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το επικείμενο «σφράγισμα» κάθε ανθρώπου από την Διαβολοπαγκόσμια Κυβέρνηση των Εβραιοσιωνιστών, εύκολα μπορεί ο καθένας να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ της μεγάλης δοκιμασίας.

Εξ άλλου η εμφάνιση και μόνον ενός εκ των τεσσάρων καβαλάρηδων της Αποκαλύψεως του Ιωάννου και συγκεκριμένα αυτού με το χλωμό/ωχρό άλογο που αποδίδεται, σύμφωνα με τις Γραφές, στον ΘΑΝΑΤΟ προαναγγέλλει το επακόλουθο.

Η εμφάνιση έγινε στην πλατεία Ταχρίρ και βιντεοσκοπήθηκε απ’ ευθείας από το «EURONEWS». Οι ορθολογιστές μιλούν για παράδοξο παιχνίδισμα του φωτός σε συνδυασμό με τα φίλτρα της κάμερας που έκανε την λήψη και του καπνού που υπήρχε στην περιοχή, αλλά πολλοί ήδη αναφέρονται σε σημείο της αποκάλυψης και στον 4ο καβαλάρη, ενώ το σχετικό βίντεο προβλήθηκε από σχεδόν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως MSNBC, CNN κλπ.