Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα

Σε διαταγμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης ανόμων κύκλων φαίνεται πως βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης στο θέμα της επιβολής του ηλεκτρονικού φακελώματος. Και αυτό γιατί όπως διαπιστώθηκε από απάντηση, που έδωσε σε ερώτημα για την Κάρτα του Πολίτη που κατέθεσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης στις 21 Ιανουαρίου, επιβεβαίωσε όλους τους φόβους των Χριστιανών. Σημειωτέον ότι το ΛΑΟΣ δεσμεύτηκε πως θα προτείνει στους ψηφοφόρους του να μην πάρουν την Κάρτα του Πολίτη.

Ο υπουργός πάντως δεν έβγαλε λέξη για την κατάργηση του αυτεξούσιου, μάσησε τα λόγια του για το θέμα της ασφάλειας ενώ επικεντρώθηκε στην γνωστή «καραμέλα» των δήθεν διευκολύνσεων του πολίτη. «Δεν υπάρχει ασφάλεια σε κανένα ηλεκτρονικό μέσο, και άρα θα έπρεπε να καταργήσουμε κάθε ηλεκτρονική μορφή που εξυπηρετούμαστε, όπως κάρτες τραπέζης κ.λ.π.» (!!!) είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον αγνόησε παντελώς τις διαμαρτυρίες των πιστών και εσκεμμένα παρερμήνευσε τη στάση της Ιεράς Συνόδου. Και σε ότι αφορά τον προαιρετικό χαρακτήρα της κάρτας που αποτελούσε και τη βάση του ερωτήματος του κ. Γεωργιάδη απέφυγε να απαντήσει.


Ο κ. Ραγκούσης επίσης ατυχώς επιστράτευσε την ευρωπαϊκή νομολογία προκειμένου να στηρίξει το εγχείρημα του ηλεκτρονικού φακελώματος, το οποίο επιβάλλουν οι λεχρίτες μιαρών λεσχών, όπως της Μπίλντερμπερκ και οι εκφραστές της επιβολής μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, που φθηνά ανδρείκελα των οποίων, δυστυχώς έχουμε και στην ευλογημένη χώρα μας...
Ο δυστυχής υπουργός εμμέσως εκθέτει και την Ιερά Σύνοδο ερμηνεύοντας την ήπια στάση που μέχρι τώρα διατηρεί ως «πράσινο φως» για να επιτευχθεί το ηλεκτρονικό φακέλωμα. Μάλιστα για να δείξει την ευαισθησία του ως δημοκράτης και σοσιαλιστής (!) δεν φάνηκε από την απάντησή του να έλαβε υπόψη τις διαφορετικές θέσεις χιλιάδων επωνύμων και ανωνύμων πολιτών που στο πλαίσιο της δήθεν δημόσιας διαβούλευσης υπέβαλαν τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις τους.

Η ξεκάθαρη πλέον κυνική ομολογία του για το επαναφορτιζόμενο τσιπάκι (λιθίου) που ήδη έχει αγορασθεί και μάλιστα σε εποχές λιτότητας και για το τι αυτό θα περιλαμβάνει ουσιαστικά δίδει το δικαίωμα στην Εκκλησία να διατυπώσει ανοικτά και θαρραλέα την γνώμη της. Έτσι θα πάψει η ηγεσία της να διασύρετε από χείλη αδόκιμων πολιτικάντηδων και γνησίων εκφραστών της ανομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μικροτσίπς βρίσκονται στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στην Καισαριανή, όπως ελέχθη στην αρμόδια Συνοδική Επιτροπή.

Εκείνο πάντως που διαπιστώνεται από τις αποφάσεις και τις ενέργειες των κυβερνώντων είναι μία βιασύνη στην επιβολή του ηλεκτρονικού φακελώματος. Αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, χωρίς δηλαδή τον τριαδικό Θεό... Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι και η Κύπρος επιλέχθηκε από τις Βρυξέλλες(;) προκειμένου να εφαρμοστεί πιλοτικά το καθεστώς του ηλεκτρονικού φακελώματος.