Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Όποιος αρνείται το Ολοκαύτωμα είναι Χούλιγκαν και Κλέφτης! - Οι αστυνομικοί θα κόβουν κλήσεις στους αντισημίτες!

Εγώ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ και είμαι ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ. Ήταν και δεν ήταν 200.000 εβραίοι που σφαγιάστηκαν κι έγινε θέμα μεγάλο. Άλλωστε ο δικός τους εβραίος ο Χίτλερ τους εκτέλεσε διότι δεν ήθελαν να γυρίσουν στο Ισραήλ. Την ιστορία την γνωρίζουμε καλύτερα από αυτούς και δεν πιστεύουμε στο δήθεν ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

Όταν σφαγιάστηκαν τρία εκατομμύρια χριστιανοί της Τουρκίας (Έλληνες, Αρμένιοι, Ασσύριοι), και εκατομμύρια άλλοι εξορίστηκαν δεν μίλησε κανείς.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ; ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ... ΤΙ ΕΙΣΤΕ; ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ;

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – Εβραϊκές οργανώσεις στην Ολλανδία ζήτησαν την Τετάρτη ταχύτερη τιμωρία για τους αρνητές του Ολοκαυτώματος, ενώ η Βουλή συνεδρίαζε για το πως θα καταπολεμήσει την άνοδο του αντισημιτισμού στην Χώρα.

Ανάμεσα στα άλλα μέτρα, μια εβραϊκή οργάνωση ομπρέλα είπε οτι θέλει οι αρνητές ολοκαυτώματος να τιμωρούνται σύμφωνα με τους νόμους που υπάρχουν για μεθυσμένους οδηγούς, κλέφτες και χούλιγκανς του ποδοσφαίρου.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν δύσκολο για έναν αστυνομικό να δώσει ένα πρόστιμο σε παραβάτες με αυτές τις αναφορές», είπε ο Ρόνυ Ναθάνιελ του Κέντρου Πληροφορίας και Τεκμηρίωσης στο Ισραήλ, σε μια τηλεφωνική συνέντευξη.

Ο Βαν Κλαβέρεν του κόμματος της Ελευθερίας ήταν σκπετικός για την πρόταση της «γρήγορης τιμωρίας»: ο ηγέτης του του κόμματός του ο Γκίρτ Γουϊλντερς βρίσκεται σε δίκη για θέματα διακρίσεων.

Οι αρνητές του Ολοκαύτωματος θα πρέπει να στέλντονται απευθείας στον ψυχίατρο, όχι στους δικαστές», είπε ο Κλαβέρεν.

ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΜΑΣΌΝΑ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.