Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ και το ΚΚΕ στην Τρόικα. ΠΑΡΕΛΑΣΗ και όχι πορεία έκανε το Π.Α.Μ.Ε.!!!

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ...ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΞΑΦΝΙΚΑ....ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ.... ΦΕΥΓΕΙ...ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ......ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ.............ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ.....................ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ..............

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ

Η παρέλαση - συγνώμη - πορεία του ΚΚΕ πέρασε χαλαρή απο την πλατεία συντάγματος και προχώρησε προς τις στήλες του Ολυμπίου Διός, χωρίς να σταματήσει καθόλου δίνοντας ... πίστωση χρόνου στην τροικα και το ΔΝΤ..

Ο κόσμος φώναζε να κάτσουν εκεί ...αλλά μάταια... Σημειολογικά κοιτούσαν δεξιά (ντροπή τους πώς τους ξέφυγε..) και έκαναν την παρέλαση τους ...!Πού ΠΑΤΕ του φώναζαν! - Π.Α.Μ.Ε απαντούσαν Π.Α.Μ.Ε !!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10% ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΦΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ? ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΑΝΟΥ?

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ....

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν.Δ. Κ.Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ κλπ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...