Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ενας 30χρονος και μία 44χρονη συνελήφθησαν στην Κόρινιο με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και της παράνομης παρακράτησης αντιστοίχως

Ενας 30χρονος και μία 44χρονη συνελήφθησαν στην Κόρινιο με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και της παράνομης παρακράτησης αντιστοίχως.

Ειδικότερα, την Παρασκευή προσήλθε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής 17χρονη ανήλικη, υπήκοος Ρωσίας και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του ανωτέρω ημεδαπού, ο οποίος διατηρεί σχέση με την μητέρα της και διαμένουν όλοι μαζί στην οικία του, για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Όπως κατέθεσε η ανήλικη, ο 30χρονος, αφού την φωτογράφησε κρυφά την ώρα που έκανε μπάνιο, ανήρτησε την φωτογραφία σε δικτυακό τόπο .

Κατόπιν αυτού, κλιμάκιο Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής, τις πρωινές ώρες της Κυριακής, μετέβη στην οικία του ημεδαπού, προκειμένου να διεξάγει νομότυπη κατ' οίκον έρευνα παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Κατά την διάρκεια της επιτόπιας έρευνας κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος και ο οποίος θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Επίσης, το Σάββατο η ανωτέρω ανήλικη επικοινώνησε τηλεφωνικώς εκ νέου με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής και δήλωσε ότι παρανόμως κρατείτο σε διαμέρισμα στην Κόρινθο και σε άγνωστη μέχρι εκείνη την στιγμή οδό, από 44 χρονη αλλοδαπή κατόπιν εντολής της 36χρονης μητέρας της.

Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής, ενημερώθηκε άμεσα το ΤΑ Κορίνθου προκειμένου να αναζητηθεί το διαμέρισμα όπου κρατούνταν παρανόμως η ανήλικη.

Κατόπιν αναζητήσεων από το ΤΑ Κορίνθου εντοπίστηκε το διαμέρισμα και συνελήφθη η 44χρονη αλλοδαπή, η οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.