Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ξέρετε που θα είναι το παλάτι των θρησκειών;

Ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης, Walter Veltroni, που παραιτήθηκε από δήμαρχος για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην εκστρατεία του για να γίνει πρωθυπουργός της Ιταλίας, στις εθνικές εκλογές που έγιναν τον Απρίλιο του 2008, στον αποχαιρετιστήριο λόγο του προς τους εκπροσώπους του Τύπου, στις 14 Φεβρουαρίου του 2008, έκανε λόγο για "ένα μέρος όπου οι θρησκείες θα μπορούν να συναντηθούν και να μιλήσουν" και αυτός ο τόπος φυσικά είναι η Ρώμη.

«Έχω συζητήσει την ιδέα να γίνει η Ρώμη ένα μέρος όπου θα μπορούσε να κτιστεί ένα κτίριο που θα ονομάζεται «Ηνωμένη Θρησκεία» με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και τον Πάπα. Θα ήταν ένας χώρος για όλες τις θρησκείες του κόσμου. Θα ήθελα να δω αυτή την ιδέα να πραγματοποιείται και να δω αυτό το μέρος της ανταλλαγής μεταξύ των διαφόρων θρησκειών ".

Η ιδέα ενός τέτοιου Οργανισμού θρησκειών του Κόσμου με έδρα την Ρώμη, άρεσε τόσο στον Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι-Μουν, όπως και στον Πάπα Βενέδικτο XVI είπε ο Βελτρόνι.

Ο Βελτρόνι εξήγησε ότι η ιδέα του είναι η δημιουργία ενός «παλατιού των θρησκειών» στη Ρώμη, όπως είναι τα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, όπου εκπρόσωποι όλων των θρησκειών του κόσμου θα μπορούν να συναντηθούν και να μιλήσουν μεταξύ τους.

Στην πόλη της Ρώμης έχουν την έδρα τους τρεις από τις υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών που ασχολούνται με τα τρόφιμα: το Διεθνές Ταμείο Γεωργικής Ανάπτυξης (International Fund for Agricultural Development - IFAD), ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (Organization for Food and Agriculture - FAO) και το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Δράσης των Τροφίμων (Global Agenda Food - WFP).

Άλλο όμως τι θέλουν και άλλο τι θα τους ...προκύψει ξαφνικά. Το μέρος που θα είναι το παλάτι των θρησκειών είναι ήδη έτοιμο κι εκεί θα συναντηθούν όχι μόνο οι ηγέτες των θρησκειών, αλλά και οι ηγέτες των κρατών. Το μέρος αυτό είναι στην Ιερουσαλήμ, διότι η παπική αυλή της Ρώμης σύντομα θα πάψει να υπάρχει!!! Ναι καλά το διαβάσατε!!! Θα πάψει να υπάρχει η παπική αυλή και τον πάπα τον 16ο θα τον ...στείλουν για μόνιμες διακοπές ...στον άλλο κόσμο!!!

Ο 17ος Πάπας θα πάρει δρόμο για την Γαλλία και ο 18ος (3χ6=18) πάπας θα εμφανιστεί από την Ιερουσαλήμ, που δεν θα είναι άλλος από τον αντίχριστο.