Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Έκρυβε ναρκωτικά σε θάμνους

Μέσα στους θάμνους και τα παρτέρια των πάρκων της Πάτρας έκρυβε την «πραμάτεια» του ένας νεαρός Αφγανός, που σύμφωνα με την Αστυνομία θεωρείται από τους μεγαλύτερους διακινητές ναρκωτικών στην περιοχή!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για την δράση του και προσπαθούσαν επί μέρες να εντοπίσουν τα ίχνη του. Όταν κατάφεραν να τον ανακαλύψουν, τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση ελπίζοντας ότι θα τους οδηγούσε στην «καβάντζα» όπου έκρυβε τα ναρκωτικά.

Πράγματι, διαπίστωσαν ότι ο 24χρονος αλλοδαπός οδηγούσε τους υποψήφιους αγοραστές σε κρυψώνες σημεία της πόλης, απ’ όπου παραλάμβαναν τα ναρκωτικά που είχε κρύψει μέσα σε θάμνους, αφού βέβαια κατέβαλαν προηγουμένως το αντίτιμο! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αφγανό την στιγμή που τοποθετούσε ποσότητα ηρωίνης στο έδαφος ανάμεσα σε θάμνους κεντρικού πάρκου!

Συνολικά, βρέθηκαν πάνω του 40 γραμμάρια ηρωίνης μοιρασμένα σε 63 νάιλον σακουλάκια τα οποία θα έκρυβε σε διαφορετικά σημεία, καθώς και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών που του απήγγειλε κατηγορία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.