Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Πάλεψε με τον δολοφόνο της

Θύμα σεξουαλικού εγκλήματος έπεσε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, μία γυναίκα ηλικίας 55 χρόνων που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Ερέτριας.

Η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη και δεν είχε συγγενείς που να την αναζητήσουν… Οι γείτονες, στους οποίους είχε να δώσει σημεία ζωής από την παραμονή των Χριστουγέννων, ανησύχησαν για τη ζωή της και ειδοποίησαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν με την βοήθεια κλειδαρά την πόρτα και βρήκαν την 55χρονη δολοφονημένη! Ήταν πεσμένη κάτω από το κρεβάτι της, με πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα και ένα μαχαίρι με μήκος λεπίδας έντεκα εκατοστών καρφωμένο στη δεξιά πλευρά του λαιμού της!

Το γεγονός ότι βρέθηκε ημίγυμνη και έφερε ίχνη πάλης, κάνει τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να εκτιμούν ότι έπεσε θύμα βιασμού και ο δράστης την σκότωσε επειδή προέβαλε αντίσταση, αλλά και για να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του. Το ότι ήταν γνωστός της, προκύπτει και από το γεγονός ότι στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.

Η σορός της άτυχης γυναίκας, που μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Χαλκίδας όπου θα γίνει η νεκροτομή, ήταν σε κατάσταση αρχικής σήψης κι αυτό σημαίνει ότι το έγκλημα έγινε πιθανότατα την παραμονή ή ανήμερα τα Χριστουγέννα.