Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ερχονται νέα "χτυπήματα" στον Άρη...

Oι πληροφορίες λένε ότι κυριακάτικη εφημερίδα ετοιμάζει κι άλλο, δεύτερο χτύπημα κατά του Άρη με πρόσχημα τα τιμολόγια που είχε εγκρίνει ο ΕΟΤ για διαφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό. Τιμολόγια που δεν πέρασαν- και ούτε έπρεπε να περάσουν- από την έγκριση του Σπηλιωτόπουλου, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, αφού ο ΕΟΤ ως οργανισμός έχει ανεξάρτητη διοίκηση και διοικητικό συμβούλιο. Το περιβάλλον του Άρη δίνει τη δική του εξήγηση γι' αυτή την επίθεση που δέχεται, λέγοντας ότι είναι συντονισμένη από συγκεκριμένα κέντρα που διοχευτεύει παραπλανητικά στοιχεία εις βάρος του.

Πληροφορίες τον θέλουν να έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο που θα αναλάβει από βδομάδα το βάρος της αντεπίθεσης, αν κλιμακωθεί ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει εναντίον του.

Η πρώτη αγωγή και μήνυση από τον Άρη ήδη έφυγε με θύμα τον Σερ. Κοτρώτσο, για κείμενο που δημοσίευσε στην εφημερίδα του και το οποίο "στόλιζε" κανονικότατα τον πρώην υπουργό. Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε επίσης ότι το Σάββατο το πρωί θα κάνει την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση στο MEGA και την εκπομπή των Χασαπόπουλου- Αναγνωστάκη.

Δεν αποκλείεται από βδομάδα να δούμε τον Άρη να "δίνει" συγκεκριμένα πρόσωπα που μυρίζεται ότι έχουν συνυπογράψει το συμβόλαιο πολιτικής του εξόντωσης. Δεν αμφιβάλλουμε ότι ο Άρης είναι "σκληρό καρύδι", αλλά είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η μάχη που έχει ξεσπάσει.