Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ποσο μαλακες ειμαστε τελικα?

ΠΗΓΗ: http://savemalakes.blogspot.com/

εις το μπλογκιον τουτον,

Ευελπιστώ να κάνω τέχνη προβάλοντας την μαλακία που μας δέρνει σαν λαό και σαν είδος. Τα γεγονότα και οι χαρακτήρες είναι δημιουργήματα αποκλειστικά της φαντασίας του συγγραφέως. Οιαδήποτε ομοιότης με γνωστά σας πρόσωπα, ή πολύ γνωστά σας πρόσωπα, είναι καθαρά συμπτωματική. Εγώ για άλλους μαλάκες μιλάω...

Ελληνικη Νομαρχια
'Η ζωή τού άληθούς πολίτου πρέπει νά τελειώνη ή διά τήν έλευθερίαν του, ή μέ τήν έλευθερίαν του

ως σουρεαλιστης, παραδινομαι...

ηθελα να γραψω εδω και καιρο, αλλά σαν σουρεαλιστης καλλιτεχνης, καθηλωθηκα ως θεατης της υπερσουρεαλιστικης καταστασης που μας περιβαλλει απο παντου.

τι να πρωτοσχολιασει κανεις μεσα στον καταιγισμο των σουρεαλιστικων θεματων που μας βομβαρδιζουν?

το οτι οι τσοντουδες προωθουνται απο τα μεσημεριαναδικα?

το οτι οι δολοφονοι του Αλεξη αφεθηκαν ελευθεροι, υπο προστασια?

το οτι ο πρωθυπουργος που εξελεγει υποσχομενος καλυτερη ζωη, μας παρεδωσε στο ΔΝΤ, ξεπουλαει καθε εθνικο μας πορο, εφαρμοζει την πιο ακραια δεξια πολιτικη και μας οδηγει αναποφευκτα στην μιζερια και την χρεωκοπια?

το οτι επιασαν τον Μαντελη και τον Βοσκοπουλο και αφησαν απεξω ολους τους αρχικλεφταραδες?

το οτι συντροφοι των κλεφταραδων, που γνωριζαν οτι εκλεβαν, καλουνται να τους κρινουν?

το οτι ασχολουμαστε μονο με τα σκανδαλα του παρελθοντος και δεν κοιταμε τι γινεται αυτην την στιγμη? (και διοριζουν, και καλυπτουν, και κλεβουν).

το οτι η Ευρωπη εφαρμοζει μετρα που πλητουν τον πολιτη και την αναπτυξη, ενω η Αμερικη και η Κινα κανουν το αντιθετο?

το οτι ο Σωτηρας Τζεφρυ Γιωργακης, αντι να επαναδιαπραγματευθει τις υπερτιμολογησεις των φαρμακοβιομηχανιων, τις πληρωνει με κρατικα ομολογα, που θα ξεπληρωσουμε εμεις?

το οτι ο Σωτηρας Τζεφρυ Γιωργακης, αντι να επαναδιαπραγματευθει τα παρανομα επιτοκια και τις συνειδητες απατες εις βαρος της χωρας μας απο τις "αγορες" και τις εταιριες τυπου Siemens, ξεπουλαει καθε φυσικο μας πορο και μας χωνει στο ΔΝΤ με τα παραλογα μετρα και δανειζομαστε απο την Γερμανια με 5% επιτοκιο για να ξοφλησουμε τους τοκους των παρανομων δανειων?

το οτι ο Σωτηρας Τζεφρυ Γιωργακης, αντι να επαναδιαπραγματευθει τις συμφωνιες εξοπλιστικων προγραμματων που ειναι υπεριμολογημενες λογω μιζων, δανειζεται για να αγορασει και αλλον εξοπλισμο απο τους ιδιους απατεωνες?

το οτι ο λαος εχει ανοιξει τα μπουτια του στον τρεντυ ανεγκεφαλο σοσιαληστη/καπιταληστη Τζεφρυ και καταπινει οτι φλοκια του ριχνει αδιαμαρτυρητα?

παραδινομαι...