Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Λουτράκι: Μυστικός αστυνομικός σε κύκλωμα πορνείας!

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου παρακολουθούσε έκπληκτος τις σκηνές που εκτυλίσσονταν μπροστά του. Αστυνομικός είχε καταφέρει να διεισδύσει σε ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα πορνείας και είχε τις αποδείξεις για να συλλάβει τόσο τον 54χρονο σωματέμπορο, όσο και την 21χρονη αλλοδαπή που εκδιδόταν. Ας πάρουμε όμως την υπόθεση με τη σειρά...

Το ξεκίνημα γίνεται αργά το απόγευμα του Σαββάτου (24/04/2010). Η αστυνομία, που γνώριζε ότι ο 54χρονος προωθεί στην πορνεία την 21χρονη κοπέλα για να κερδίζει χρήματα, αποφάσισε να στήσει παγίδα. Αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη του τηλεφώνησε και ζήτησε να κλείσουν ραντεβού σε ξενοδοχείο της πόλης.

Αφού συμφώνησαν στο οικονομικό, ο 54χρονος ιδιοκτήτης μπαρ έδωσε το πράσινο φως και το ραντεβού κλείστηκε για λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Εκεί, ο αστυνομικός παρουσιάστηκε με πολιτικά. Έδωσε προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον σωματέμπορο και όταν έφτασε η 21χρονη τους συνέλαβε.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για μαστροπεία κατά συναυτουργία και παράνομη έκδοση προσώπου. Πλέον η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.