Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ισραήλ: Τελετές μνήμης για το ΔΗΘΕΝ Ολοκαύτωμα

Επί δύο λεπτά ήχησαν σήμερα οι σειρήνες στις 10 το πρωί στο Ισραήλ, στη μνήμη των εκατομμυρίων(150 με 200 χιλιάδες ηταν τα πραγματικά θύματα) θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Ο πρόεδρος Σιμόν Πέρες και ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, κατά την τελετή για την Ημέρα του Ολοκαυτώματος στο μνημείο Γιαντ Βάσεμ της Ιερουσαλήμ, απηύθυναν έκκληση στην παγκόσμια κοινή γνώμη να μην επαναληφθεί η αδιαφορία που οδήγησε στο (ΔΗΘΕΝ) Ολοκαύτωμα και παράλληλα να καταδικάσει την πυρηνική ανάπτυξη του Ιράν.

«Καλώ όλα τα πεφωτισμένα κράτη να σταθούν ακλόνητα και να καταδικάσουν τις ιρανικές καταστροφικές προθέσεις, να ενεργήσουν με πραγματική αποφασιστικότητα για να σταματήσει τον πυρηνικό εξοπλισμό του» δήλωσε ο Νετανιάχου.

«Αυτό που με θλίβει είναι η απουσία αγανάκτησης από τον κόσμο» πρόσθεσε ο Νετανιάχου στη διάρκεια της τελετής μνήμης για τα έξι εκατομμύρια )150 με 200 χιλιάδες λένε οι μάρτυρες)των Εβραίων που εξοντώθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΕΜ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ; ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΕ;

Στη διάρκεια της τελετής, στο Γιαντ Βάσεμ, χθες το βράδυ, έξι επιζήσαντες κρατούσαν έξι κεριά αναμμένα συμβολικά για τα έξι εκατομμύρια θύματα των Εβραίων της Ευρώπης.
(666 ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ 666. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!)

Οι εκδηλώσεις μνήμης θα συνεχιστούν και απόψε (ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ) σε όλη τη χώρα με τα τοπικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα να αφιερώνουν τις εκπομπές τους σε μαρτυρίες για τη φρίκη του Ολοκαυτώματος.

Αρκετές εκδηλώσεις μνήμης έχουν προγραμματιστεί, κυρίως στα κιμπούτζ Γιαντ Μορντεχάι και Λοχαμέ Χαγκεταότ που ιδρύθηκαν από επιζήσαντες.

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ορίσει την 27η Ιανουαρίου, ημέρα απελευθέρωσης του στρατοπέδου του Άουσβιτς το 1945 ως διεθνή Ημέρα Μνήμης του (ΔΗΘΕΝ)Ολοκαυτώματος. Ωστόσο, το Ισραήλ τιμά τη μνήμη των θυμάτων του (ΔΗΘΕΝ) Ολοκαυτώματος την 27η ημέρα του εβραϊκού μήνα Νισάν -μια εβδομάδα πριν από την Ημέρα της Ανεξαρτησίας- για να συμβολίσει τη δημιουργία του εβραϊκού κράτους από τη στάχτη του (ΔΗΘΕΝ) Ολοκαυτώματος.

ΜΟΝΚ54: Σύμφωνα με σοβαρές εκτιμήσεις πριν και μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, 150.000 το πολύ 200.000 άτομα εξοντώθηκαν από τους ναζί και τους συνεργάτες τους. Κι αυτούς τους σκότωσαν οι ναζί διότι δεν γύριζαν πίσω στο Ισραήλ να ξαναφτιάξουν το κράτος. Ήθελαν καλά και σώνει να αφήσουν τις δουλειές τους σε όποια χώρα ήταν και να πάνε πίσω στο Ισραήλ.