Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Γιώργο Παπανδρέου σαν τι θέλεις να περάσεις στην ιστορία; Σαν κακομοίρης, φοβισμένος και άβουλος πρωθυπουργάκος η σαν πρωθυπουργάρα;

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΚΟΣ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...


Καταδίκη εις θάνατον για πρώην αρχηγό της κινεζικής Αστυνομίας

Ένοχος στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για διαφθορά και βιασμό κρίθηκε από κινεζικό δικαστήριο ο Γουέν Κιανγκ, πρώην αρχηγός της κινεζικής Αστυνομίας, στον οποίο επεβλήθη από τους δικαστές η ποινή του θανάτου για τα εγκλήματά του.

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο Γουέν Κιανγκ χρηματιζόταν με μεγάλα ποσά από εγκληματικές συμμορίες της πόλης Τσονγκίνγκ, με αντάλλαγμα την προστασία των συμμοριτών από το νόμο.

Επίσης, κρίθηκε ένοχος για βιασμό και αδυναμία να δικαιολογήσει τα εισοδήματά του.

Εμείς δεν λέμε να καταδικάσεις κανένα -ακόμη και λαμόγια νάναι- σε θάνατο.

Μπορείς όμως να χώσεις στη φυλακή και να δημεύσεις τις περιουσίες όλων αυτών των κλεφτών του δημοσίου χρήματος που πλούτισαν ξαφνικά ρουφώντας το αίμα του Ελληνικού λαού και μάλιστα ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ απο τα ...δισέγγονα και τα τρισέγγονά του!!!