Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Τούρκικο λόμπυ και ελληνοκυπριακές κλεμέννες περιουσίες

http://cyprusactionnetwork.org/cana_anafora

Επικοινωνία : Νικόλαος Τανέρης, Νέα Υόρκη, Τηλ. (917) 699 - 9935

Νέα Υόρκη - Η Cyprus Action Network of America (CANA) σύμφωνα με το νόμο περι Ελευθερίας στην Πληροφόρηση (Freedom of Information Act) κατέθεσε αίτηση τόσο στο Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ (Στέιτ Ντεπάρτμεντ) όσο και στο ΙΕΕΕ (Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Ηλεκτρονικών - Institute of Electrical and Electronics Engineers) ζητώντας πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα μεταξύ αυτών και των τουρκικών λομπιστών και αντιπροσώπων τους σε σχέση με το Τουρκικό "συμπόσιο" Μικροκυμμάτων που ορίσθηκε να λάβει χώρα σε κτίρια και γη κλεμμένα από τους Ελληνοκύπριους ως αποτέλεσμα της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής εισβολής το 1974.

Ο κ. Γιαλσίν Αγιασλί, ο Τούρκο-Αμερικανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας Hittite Microwaves, χρηματοδότησε το Τουρκικό λόμπυ στην Αμερική, με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με επίσημες πηγές, Ο Συνασπισμός Τουρκικών Οργανώσεων Αμερικής, έχει χρηματοδοτηθεί σχεδόν αποκλειστικά από τον κ. Γιαλσίν Αγιασλί.

Το γεγονός ότι το ψευδοκράτος αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία, ήταν αρκετό να πείσει το EuMA (European Microwave Association-Ευρωπαικός Σύνδεσμος Μικροκυμμάτων) να αποσύρει επίσημα την τεχνική συν-διοργάνωση προς το Τουρκικό "συμπόσιο" Μικροκυμμάτων. Εν τω μεταξύ το ΙΕΕΕ παραμένει χορηγός του "συμποσίου" αυτού. Με αυτό, προσφέρουν λανθασμένη "νομιμότητα" και πιστεύουμε ότι η ειδική σχέση του ΙΕΕΕ με τον κ. Γιαλσίν Αγιασλί σχετίζεται άμεσα με την θέση του ΙΕΕΕ.

Τα πιο κάτω PDF εξηγούν τι ακριβώς ζητήσαμε από το ΙΕΕΕ και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/FOIAState.178212127.pdf

http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/FOIAIEEE1.178212149.pdf



Στον πιο κάτω σύνδεσμο θα βρείτε έκθεση που αναφέρεται στο θέμα των κλεμμένων ξενοδοχειακών περιουσιών των Ελληνοκυπρίων μετά την τουρκική εισβολή του 1974.

http://cyprusactionnetwork.org/cana_report_the_turkish_lobby_and_stolen_greek-cypriot_land

--------------------------------------------------

-------------------------------------------

«ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ-BLOODY TRUTH» (Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο σε PDF στα ελληνικά και αγγλικά). Μάθετε την Αλήθεια για τις τουρκικές τρομοκρατικές οργανώσεις Βολκάν και ΤΜΤ και τα σχέδια για την Τουρκική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Χρειαζόμαστε εθελοντές σε εκδηλώσεις για διανομή του βιβλίου».

http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/BLOODY_TRUTH__The_Book.266130049.pdf

####

========================
Cyprus Action Network of America (CANA)
2578 Broadway #132
New York, NY 10025
New York: Tel. 917-699-9935
Email: cana@cyprusactionnetwork.org
www.cyprusactionnetwork.org
========================
Το Κυπριακό Δίκτυο Δράσης τής Αμερικής (CANA) είναι κίνημα βγαλμένο από τη βάση, μη κερδοσκοπικό, που υποστηρίζει τη γνήσια αυτοδιάθεση και τα ανθρώπινα δικαιώματα για τον λαό τής Κύπρου.

Για να προστεθείτε στη ηλ. Ταχυδρομική λίστα της επαγρύπνησης δράσης της CANA, ή για να συστήσετε την CANA σε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο, παρακαλώ διαβιβάστε το σχετικό όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον τίτλο “προσθέστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην λίστα διανομής της CANA”, στο cana@cyprusactionnetwork.org

Ενθαρρύνεστε να διαβιβάσετε αυτήν την επαγρύπνησης δράσης σε πέντε ή περισσότερα άτομα που μπορει να έχουν ενδιαφέρον για τις ηλεκτρονικές διανομές μας ή για την αποστολή της CANA.

Μπορείτε να αναρτήσετε οποιαδήποτε άρθρο της CANA, δελτίο τύπου ή επαγρύπνησης δράσης στο διαδίκτυο εφ’ όσον πιστώνετε την CANA και το συντάκτη (ες).

_____________________________
Change email address / Leave mailing list: http://ymlp192.com/u.php?YMLPID=gujhssegsgbsehgbms
Powered by YourMailingListProvider