Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ξεφτίλα: Η περιστολή δαπανών άρχισε από τα σάντουιτς

Την αντίδραση των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μεσολογγίου προκάλεσε η απόφαση της νέας διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος να σταματήσει τη χορήγηση σάντουιτς σε όσους εργαζόμενους έχουν νυχτερινή βάρδια, με σκοπό να περιοριστούν οι δαπάνες.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, οι εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας είναι συνολικά 16 άτομα. Το κόστος του σάντουιτς είναι 1,30 ευρώ το ένα, δηλαδή 20,8 ευρώ την ημέρα… Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι ισχυρίζονται ότι το νοσοκομείο τους οφείλει δεδουλευμένα νυχτερινά και αργίες από τον Νοέμβριο του 2008.Αντίδραση των εργαζομένων

Το μέλος του Σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο, Παναγιώτης Νικολόπουλος δήλωσε: «Τα κατάφερε ο νεοδιορισμένος διοικητής του νοσοκομείου μας να μειώσει το υπερβολικά μεγάλο έλλειμμα του νοσοκομείου. Και επειδή οι εργαζόμενοι έχουν και αξιοπρέπεια, τους απαντάμε ότι το φιλότιμο των εργαζόμενων είναι που κρατάει ανοιχτά ακόμη τα νοσοκομεία, γιατί αν επιμείνουν σ αυτά που δικαιούνται από τον νόμο, τότε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.»