Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αυτοκτόνησε αντιπρόσωπος αυτοκινήτων

Έμπορος που ανήκει σε επίσημο δίκτυο εισαγωγικής αυτοκινήτων έθεσε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί. Η αιτία για την ενέργεια του εμπόρου είναι πιθανότατα η οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η εταιρεία του.
Η εταιρεία του δραστηριοποιείται περίπου 40 χρόνια στην αγορά αυτοκινήτου και διατηρούσε κάθετη μονάδα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος επιχειρηματίας λίγο πριν προβεί στη μοιραία κίνηση άφησε ένα μήνυμα-σημείωμα στον λογιστή του αφήνοντάς τις τελευταίες του οδηγίες ενώ τη σωρό του αυτόχειρα βρήκε ο υπεύθυνος του συνεργείου του ο οποίος μετέβη στο σπίτι του επιχειρηματία να δει αν είναι καλά καθώς δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούσαν όλοι οι υπάλληλοί του. Ο άτυχος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του με το κυνηγητικό όπλο που είχε νόμιμα στην κατοχή του.

Ο εκλιπών δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα αλλά αντίθετα όπου και αν εμφανιζόταν ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ωστόσο τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για εκείνον και την επιχείρησή του καθώς δύο φορές είχε πάθει τεράστιες ζημιές από τους αναρχικούς ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η τεράστια πτώση των πωλήσεων με αποτέλεσμα να βρεθεί σε ένα αδιέξοδο οικονομικό αλλά και κοινωνικό.