Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παρέδωσαν χάρτες των περασμάτων του Έβρου στην Τουρκία! Άντε και το κλειδί της πόλης…

Θα παλαβώσουμε τελείως με αυτά που διαβάζουμε. Μετά τις αποκαλύψεις για το σχέδιο “Βαριοπούλα”, τις γέφυρες διάσχισης ποταμών που προμηθεύτηκε η Τουρκία και τις προβοκάτσιες στην Θράκη, το ΓΕΣ θεώρησε πρέπον να παραδώσει τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα στον Έβρο!

Το πρόσχημα ήταν η αποτροπή της λαθρομετανάστευσης (!!)


Αντιγράφουμε την είδηση: Μετά την επίσκεψη, τέλος, του έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου ,στην Άγκυρα και τη συνάντησή του µε τον αρχηγό Χερσαίων ∆υνάµεων της Τουρκίας, στρατηγού Ερντάλ Τσεϊλάλογλου, το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε συνεργασία με τους στρατιωτικούς διοικητές των φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών,παρέδωσε στις 10 Δεκεμβρίου ντοκουμέντα και χάρτες με τα περάσματα στον Τούρκο ακόλουθο Άµυνας, αντισυνταγµατάρχη Σ. Γιουκσέλ, αξιωµατούχο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με σκοπό να «κλείσουν οι τρύπες» που επιτρέπουν στους μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα.

Δείτε τα ντοκουμέντα που βγάλαμε στις αρχές του χρόνου για τις προετοιμασίες των Τούρκων και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες:

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον “οργασμό” του Τουρκικού μηχανισμού και την ετοιμότητα τους να εφαρμόσουν ανά πάσα στιγμή τα σχέδια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς και αφήνεται να εννοηθεί ότι είναι “ευσεβείς πόθοι” κάποιων παρακρατικών μηχανισμών του βαθέως κράτους.

Η αλήθεια είναι διαφορετική, αφού η “δημοκρατία” στην Τουρκία ήταν πάντα το άλλοθι για τις εγκληματικές στρατιωτικές ενέργειες εντός και εκτός συνόρων.

Το 1955 μπορεί να φαίνεται απόμακρο, το 1974 είναι πιο κοντινό, το 1996 όμως και οι μεθοδεύσεις με εσωτερική “δικαιολογία” την πτώση Ερμπακάν είναι νωπές. Ας μην ξεχνάμε ότι οι συνθήκες πάντα εφαρμοζόντουσαν μονομερώς όπως και οι “ανακωχές”.

Οι φωτογραφίες είναι από το αναλυτικό αφιέρωμα του περιοδικού Στρατηγική, τον Ιούλιο του 2009. Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα αποναρκοθετεί τον Έβρο, όχι βεβαίως από τις νάρκες κατά προσωπικού, αλλά από τιςαντιαρματικές νάρκες. Η όλη κατάσταση θυμίζει την περιβόητη απόσυρση της Μεραρχίας ως ένδειξη καλής θέλησης στη “φίλη και σύμμαχο”.