Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Να μηνύσουμε - όλοι μας- τους εθνοπροδότες

Αν και η είδηση ελέγχεται και θα μπορούμε να γνωρίζουμε περισσότερα αργότερα, η αρχή έγινε από τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και την σκυτάλη πρέπει να την πάρουμε όλοι εμείς.

Είναι μοναδική ευκαιρία να καταθέσουμε την λαϊκή εντολή που πήρε ο Παπανδρέου και την ξέχασε στο συρτάρι κάποιου ξενοδοχείου, σε ένα από τα ταξίδια - συναντήσεις που είχε με τον κύριο Σόρος...

Πρέπει από αύριο, όλοι μας, να καταθέσουμε μηνύσεις κατά του κυρίου Παπανδρέου, για παραπλάνηση πολιτών και για παραγκωνισμό της γνώμης των πολιτών σε κατ΄εξοχήν κυρίαρχα εθνικά ζητήματα.

Δεν έχει σημασία πως με βάση το νόμο δεν μπορεί να δικασθεί ο πρωθυπουργός. Σημασία θα έχει ο αριθμός των μηνύσεων των πολιτών που θα συγκεντρωθεί απέναντι στην μαριονέτα της παγκοσμιοποίησης και των αμερικανικών επενδυτικών εταιρειών.
Είναι σίγουρο πως μπορούμε να το κάνουμε. Και να μάθει ολόκληρος ο πλανήτης την άποψη των Ελλήνων πολιτών και όχι του αμερικανοτραφή νεο-πατριώτη της εβραϊκής δια-σποράς, Γιώργου Παπανδρέου.

Θα είναι ένα είδος διαμαρτυρίας απέναντι σε αυτούς που όχι μόνο μας έκλεψαν, όχι μόνο μας χλεύασαν, όχι μόνο συνεχίζουν να παραμένουν ατιμώρητοι, αλλά σήμερα βιάζουν και την λογική μας υποδυόμενοι τον ρόλο των εθνικών σωτήρων, ενώ την ίδια στιγμή παραχωρούν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα οπουδήποτε τους ζητηθεί και πορεύονται πολιτικά με γνώμονα το όφελος των "αγορών" και όχι το όφελος των πολιτών της χώρας, που κατήντησε χώρος...
Τι λέτε να τους "σκεπάσουμε" με μερικά εκατομμύρια μηνύσεις και να τους ξεμπροστιάσουμε στα μάτια των λαών ολόκληρου του πλανήτη;

Αγαπητοί φίλοι,
Έχοντας προκύψει διάφορα εμπόδια στην προσπάθεια πολλών συν-μηνυτών να καταθέσουν στην εισαγγελία της πόλης τους πολιτική αγωγή , σας δίνω το κείμενο το οποίο σύμφωνα με τους εισαγγελείς ενδείκνυται στην συγκεκριμένη περίπτωση καθώς και οδηγίες, ώστε η πολιτική αγωγή να φτάσει στην εισαγγελία Χαλκίδας και να συσχετιστεί με την αρχική μήνυση.
Οι Έλληνες του εξωτερικού πρέπει να κάνουν τη διαδικασία μέσω των Ελληνικών Προξενείων.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ".
ΑΞΙΑ: 10 ΕΥΡΩ.
ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΓΡΑΨΤΕ:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ
ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ………

ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΜΗΝΥΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Του…………………….κατοίκου……….

Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μηνύει αριθμό Ελλήνων Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία διαπραχθείσα δια των όρων του «Μνημονίου» (σύμβαση δανείου) συναφθέντος μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης αφενός και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (εφεξής ομού καλουμένων ως «Τρόικα») αφετέρου, σύμφωνα με τα γεγονότα και το σκεπτικό της μήνυσης.
Συγκεκριμένα ο μηνυτής Δημ. Αντωνίου ζητώ την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , ε, δ, γ, ε, στ, η και άρθρο 135 παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος.

Επειδή κι εγώ επιβεβαιώνω και προσυπογράφω τα γεγονότα και το (νομικό) σκεπτικό της μήνυσης κι επειδή οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις των ελλήνων βουλευτών έθιξαν και προσέβαλαν την τιμή, αξιοπρέπεια και υπόληψή μου ως ατόμου και πολίτη,

ΔΗΛΩΝΩ παράσταση πολιτικής αγωγής στην παραπάνω μήνυση του Δημ. Αντωνίου για την χρηματική μου ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης που υπέστην από τις παράνομες πράξεις των μηνυθέντων, ύψους 50 ευρώ ( με επιφύλαξη) από το Ελληνικό Δημόσιο κα από το καθένα των μηνυθέντων (ΑΚ 932, ΚΠΔ 63, 82-84, Συντ.120).
Αριθμός βιβλίου μηνύσεων: ……………………

Παρακαλώ η παρούσα να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Χαλκίδος για να συσχετιστεί με την παραπάνω μήνυση Α10/1688/27-05-2010 του Δημ. Αντωνίου σε αυτήν.
Αντίκλητο δικηγόρο διορίζω τον Ιωάννη Τριμίντζιο, δικηγόρο Χαλκίδος, Φαρμακίδου 3, Τ.Κ: 341 00 Χαλκίδα, τηλ. 22210-818150, 6944 675097.
πόλη.....….. Ο μηνυτής-δηλών

ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ , ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η Κ.Ε.Π, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ Κ. ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!!

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. !!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!