Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ανοικτή επιστολή-φωνή λαού δημοσιευμένη το 2003 στο βιβλίο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ, του Γιώργου Σαγάνη, επίκαιρη περισσότερο από ποτέ

Ανοικτή επιστολή-φωνή λαού, προς τους:

• Πρόεδρο της Δημοκρατίας (Πρόεδρος, όπου το κράτος, είναι ο δήμος, ο λαός)
• Πρωθυπουργό (πρώτος υπό το έργον, που ανέθεσε ο λαός)
• Υπουργούς (υπό το έργον, που ανέθεσε ο λαός)
• Υφυπουργούς (υπό τον υπουργό και υπό το έργον, που ανέθεσε ο λαός)
• Βο(υ)λευτές (Αντιπρόσωποι, των συμφερόντων του λαού)
• Ευρωβο(υ)λευτές (Αντιπρόσωποι, των συμφερόντων του λαού στο εξωτερικό) και
• Όλους τους «ξεφούσκωτους προστάτες» των συμφερόντων του λαού και της χώρας μας!!!


Αθήνα, Έτος 2003

…«Αξιότιμοι ΕΒΡΑΙΟΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ»!!!

Μη βγάλετε «τσιμουδιά», διότι τώρα... «μιλάει» ο λαός, που σας ανεβάζει και σας κατεβάζει από την εξουσία και το... «βο(υ)λευτηλίκι», όποτε εκείνος θέλει.

Aφήστε τις καρέκλες, τις πολυτελείς «βίλες», τα πολυτελή γραφεία κι αυτοκίνητα και μπείτε στα σπίτια των Ελλήνων, στα λεωφορεία και στα τρένα, για να δείτε πώς καταντήσατε την Ελλάδα μας.

Γνωρίζετε «κύριοι», ότι παρόλο που ο πλανήτης μας «τρέχει» προς τη συμφορά, εσείς:
• Ναρκοθετείτε το κράτος με εκατομμύρια αλλοφύλων.
• Διαλύετε και υποδουλώνετε το Έθνος στ’ όνομα της Νέας Εποχής.
• Δεν κρούετε τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με τους εχθρούς του έθνους μας.
• Δεν υποστηρίζετε και δεν εκφράζετε προβληματισμούς κι ανησυχίες για τα συμφέροντα του Έθνους μας, αφού νομοθετείτε εναντίον του!!!
• Την Θρησκεία του Έθνους μας την πολεμάτε!!!
• Την γλώσσα μας την απεμπολήσατε!!!
• Τον φυσικό πλούτο του κράτους μας δεν τον αξιοποιείτε!!!
• Έχετε υποθηκεύσει τη γή μας στις τράπεζες του εξωτερικού, αφού δανειστήκατε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά που δε θα εξοφληθούν ΠΟΤΕ!!!
• Έχετε φέρει τη χώρα μας σε παρατεταμένη περίοδο έκτακτης ανάγκης.

Έχετε χρέος «κύριοι», να σπάσετε την συνομωσία της σιωπής και να μας επαναβεβαιώσετε την Ελληνικότητά σας και την προσήλωσή σας, στις Ελληνορθόδοξες, Δημοκρατικές και Ανθρωποποιητικές παραδόσεις, η βίωση των οποίων, μας εξασφα-λίζουν την προσωπική και κοινωνική ειρήνη, την πρόοδο και την καθολική σωτηρία.

Αν δεν είστε άθεοι, σιωνιστές, μασόνοι, υπονομευτές, ανέλληνες, ανθέλληνες και μισέλληνες, είναι καιρός να καταγγείλετε τις παντοδαπές πιέσεις σε βάρος της χώρας μας, από τα ξένα κέντρα αποφάσεων, από αυτούς τους σταυρωτές της ανθρωπότητας, που αλλοιώνουν την Εθνική μας Ταυτότητα κι εξασθενούν τον Εθνικό, Κοινωνικό και Οικονομικό μας ιστό, μέχρι να μας εξαφανίσουν εντελώς!!!

Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους, ότι χωρίς το φώς της Ιερής Φυλής των Ελλήνων, των φιλοσόφων μας και την Αλήθεια της Αγίας Γραφής που διέδωσαν οι Πατέρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, όλη η ανθρωπότητα θα ήταν πνευματικά τυφλή.

Είναι ακόμη καιρός να συνειδητοποιήσετε, ότι κανείς από σάς δε θα μείνει απρόσβλητος από τα επερχόμενα γεγονότα. Γνωρίζουμε, ότι φοβάστε μήπως ξεσηκωθούμε και τρέμετε την «κοινή μας γνώμη», διότι αποτελούμε πραγματικά κυριαρχική δύναμη - όταν είμαστε ενωμένοι - διότι πάνω από όλους τους νόμους - και κάτω από τον Νόμο του Θεού - είναι ο νόμος του λαού. Εμείς λοιπόν - ο Ελληνικός Λαός - που δεν θέλουμε να ζήσουμε ημέρες «Κατοχής» και «Αργεντινής», βροντοφωνάζουμε:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ

Προσέξτε καλά, διότι είμαστε έτοιμοι να ξεσηκωθούμε, αν μας «γράψετε» στα παλιά σας τα παπούτσια και… όπως πολύ καλά γνωρίζετε:

Φωνή λαού = Οργή Θεού

Σας ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ να στρέψετε προστατευτικά, το βλέμμα σας στον φτωχό Ελληνικό Λαό, να επανελληνίσετε τον τόπο μας, να λάβετε σαφείς ιδεολογικές θέσεις και να τοποθετηθείτε υπεύθυνα σε όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με την εθνική, πολιτιστική, ορθόδοξο και φυλετική μας υπόσταση, να σταματήσετε τις πολυτελείς δεξιώσεις σας - τη στιγμή που ο λαός πεινάει - να βγείτε από τον παφλασμό της θνητής φλυαρίας, να αγνοήσετε το σπιθοβόλημα κάθε αυτόνομου εξυπναδισμού και να αρθρώσετε με ντομπροσύνη, καθαρά και γνήσια, λόγια αλήθειας.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι η Ελληνική Γλώσσα και η Μακεδονία φωνάζουν ακόμη, ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική κι εσείς δεν κάνετε ΤΙΠΟΤΕ γι’ αυτό!!!

ΕΙΜΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ= 65+201= 266
ΕΛΛΑΣ= 266
ΕΙΜΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ= ΕΛΛΑΣ= 266

Σας θυμίζουμε τέλος, ότι οι ανόητοι κυβερνήτες, που περιφρονούν τη θέληση του λαού, είναι ίδιοι με τους κυνηγούς, που θέλησαν να κάνουν ανόητη επίδειξη δύναμης, «καβαλώντας την «Τίγρη», αλλά κατέληξαν στα σαγόνια της».

Ο πραγματικά κυρίαρχος Ελληνικός Λαός-Τίγρης