Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Λήστεψαν επιχειρηματία με λεία 100.000 Ευρώ!

«Καρτέρι» έστησαν δύο ληστές σε γνωστό ζευγάρι επιχειρηματιών από την Αμαλιάδα, από το οποίο και άρπαξαν μία τσάντα που περιείχε το ποσό των 100.000 ευρώ! Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7.40 το πρωί της Δευτέρας, τη στιγμή που ο επιχειρηματίας Γιάννης Κινίνης και η σύζυγός του Ελένη έβγαιναν από το σπίτι τους.

Ο πρώτος κατευθύνθηκε προς το γκαράζ για να πάρει το αυτοκίνητό του, ενώ η γυναίκα του τον περίμενε στο δρόμο. Ξαφνικά, ένας νεαρός που είχε ακάλυπτο το πρόσωπό του την πλησίασε και με την απειλή περιστρόφου, της ζήτησε να του δώσει την τσάντα που κρατούσε. Εκείνη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να τρέξει στο σημείο, όπου έντρομος είδε έναν ένοπλο νεαρό να σημαδεύει τη σύζυγό του με περίστροφο. Ο κ. Κινίνης έβγαλε όσα χρήματα είχε στην τσέπη του και του τα πρόσφερε, ωστόσο ο ληστής απαίτησε με «κοφτό» τόνο την τσάντα που κρατούσε η κυρία Κινίνη. Τελικά, την άρπαξε από τα χέρια της και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο σημείο όπου τον περίμενε ο συνεργός του, με τον οποίο έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με μία μαύρη μηχανή motocross.

Μέσα στη μπεζ δερμάτινη τσάντα υπήρχε το ποσό των 100.000 ευρώ (χρήματα που προέρχονταν από τις εισπράξεις των επιχειρήσεων της οικογένειας που επρόκειτο να καταθέσουν στην τράπεζα), πιστωτικές κάρτες και μπλοκ επιταγών.