Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Γ. Μανώλης:«Δεν αλλάζει τίποτα, φεύγω στις 7 Σεπτεμβρίου»

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τα κοινοβουλευτικά έδρανα της Ν. Δ και να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, οριστικοποίησε με συνεντεύξεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και στο Κανάλι 1 ο Γ. Μανώλης.

Ο βουλευτής Αργολίδας εξέφρασε την απογοήτευσή του από το πολιτικό σύστημα και ειδικότερα από τους χειρισμούς του κόμματός του, εκτιμώντας ότι ίσως είναι πολύ αργά πια για τη Ν. Δ. "Οι πρωτοβουλίες και οι αλλαγές έχουν το χρόνο τους", είπε και πρόσθεσε ότι "χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ και όχι βαλεριάνες".

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου θα εγκαταλείψει οριστικά τα "γαλάζια έδρανα", αφού δεν μπορεί μόνιμα να διαφωνεί μέσα στην εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 151 εδρών, δημιουργώντας πρόβλημα στην παράταξή του, γι' αυτό και αποφάσισε να φύγει προκειμένου να μιλάει ελεύθερα.

Οι δηλώσεις του Γ. Μανώλη προκάλεσαν για μία ακόμη φορά σύγχυση στο κυβερνητικό επιτελείο, καθώς έρχονται να προστεθούν στην πρόσφατη παρέμβαση του αγροτοσυνδικαλιστή της Λάρισσας Θανάση Κοκκινούλη, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποβάλλει από το κόμμα τα καρκινώματα που απειλού το αίσθημα ηθικής των ελλήνων