Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Σουμάχερ!

Επιστρέφει στη Formula 1 o Μίχαελ Σουμάχερ. Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής συυμφώνησε με τη Ferrari να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Φελίπε Μάσα στο γκραν πρι Ευρώπης, που θα διεξαχθεί στους δρόμους της Βαλένθια στις 23 Αυγούστου. Η ανακοίνωσή του αναμένεται την επόμενη βδομάδα.

Στα 40 του πλέον μένει να δούμε αν θα μπορεί να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός με παλιά. Βαρόμετρο θα είναι η απόδοσή του σε σχέση με τον Κίμι Ράικονεν, τον έτερο πιλότο της Scuderia.

Υπενθυμίζουμε ότι ο “Σούμι” προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, που αποκόμισε σε αγώνα μότο κρος, κάτι που δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα. Οι φίλοι της Ferrari είναι ενθουσιασμένοι. Άλλωστε, η ομάδα είναι ήδη πολύ μακριά από τους στόχους της και η επιστροφή του Γερμανού είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για συσπείρωση στις τάξεις των τιφόζι.

«Πρόκειται να προετοιμαστώ για να πάρω τη θέση του Φελίπε (σ.σ Μάσα), παρά το γεγονός πως εδώ και καιρό έχω πάρει την απόφαση να εγκαταλείψω την ενεργό δράση», επιβεβαίωσε ο ίδιος ο "Σούμι".