Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Αττική

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια και μολότοφ σε γραφεία πολιτικών κομμάτων σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αττική.

Μετά την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο γραφείο της κυρίας Δήμητρας Αράπογλου - Διαμαντή, βουλευτού του ΛΑΟΣ, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κουκάκι, μέσα σε μισή ώρα, από τις 3.00 τα ξημερώματα μέχρι τις 3.30, εκδηλώθηκαν άλλες επτά επιθέσεις με μολότοφ και γκαζάκια σε γραφεία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ.

Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Αναλυτικότερα, οι εμπρηστικές επιθέσεις ξεκίνησαν από την οδό Μπελες 16-18 στο Κουκάκι, όπου άγνωστοι πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ στα γραφεία της ΝΔ.

Ακολούθησαν επιθέσεις με μολότοφ στη διασταύρωση Σπύρου Πάτση και Ορφέως στο Βοτανικό, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 21 στη Δραπετσώνα, στα γραφεία της ΝΔ, στη διασταύρωση Αγίου Δημητρίου και Θεσσαλονίκης στα Καμίνια, στα γραφεία της ΝΔ.

Επιθέσεις με γκαζάκια έγιναν στην οδό Ιωαννίνων 8 στο Χαλάνδρι, στα γραφεία της ΝΔ, στην οδό Αγίας Λαύρας 71 στου Γουδή, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και στην οδό Πλαστήρα 106 στους Αγίους Αναργύρους, στα γραφεία του ΛΑΟΣ.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις.