Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Μυστηριώδες τροχαίο με θύμα τον Τάιγκερ Γουντς

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ημέρα των Ευχαριστιών δεν ήταν χαρούμενη για τον Τάιγκερ Γουντς», έγραψε σε ιστοσελίδα του το CΝΝ. Στις 2.25 π.μ. της Παρασκευής, ο καλύτερος παίκτης του γκολφ στον κόσμο έπεσε θύμα ενός τροχαίου που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Μετά το δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών με τη σύζυγό του, την Έλιν Νόρντεγκρεν, στην έπαυλή τους στη Φλόριντα, ο Γουντς πήρε το αυτοκίνητό του και πάτησε το γκάζι για να βγει από το δρομάκι του γκαράζ, ενώ η γυναίκα του βρισκόταν πίσω του, ενδεχομένως κρατώντας ένα μπαστούνι του γκολφ. Σύμφωνα με πληροφορίες από ΜΜΕ, η προσοχή του Γουντς «αποσπάστηκε», με αποτέλεσμα η καινούργια του Cadillac να πέσει πάνω σ΄ έναν πυροσβεστικό κρουνό και μετά σ΄ ένα δένδρο. Στη συνέχεια η γυναίκα του χρησιμοποίησε ένα μπαστούνι του γκολφ για να σπάσει το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου. Έβγαλε τον ύψους 2 μέτρων αθλητή από το αυτοκίνητο και τον ξάπλωσε στο έδαφος.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν έπειτα από τηλεφώνημα για τροχαίο, είπαν ότι βρήκαν τον Γουντς αναίσθητο, και τη σύζυγό του «όρθια από πάνω του». Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και σύντομα επέστρεψε στο σπίτι του. Πρώην μοντέλο και κόρη πρώην υπουργού της Σουηδίας, η Έλιν Νόρντεγκρεν παντρεύτηκε τον Γουντς το 2004 στα Μπαρμπέιντος και έχουν δύο παιδιά. Αμέσως μετά το επεισόδιο κυκλοφόρησαν φήμες, κυρίως από τον ιστότοπο ΤΜΖ που ασχολείται με τις διασημότητες, ότι συνδέεται με τα πρόσφατα κουτσομπολιά για μια σχέση ανάμεσα στον Γουντς και τη Ρέιτσελ Ούτσιτελ, μια ψηλή ξανθιά γνωστή στα κυκλώματα των πάρτι της Νέας Υόρκης και του Λας Βέγκας. Το περιοδικό «Νational Εnquirer» έγραψε πως η Ούτσιτελ είχε ακολουθήσει τον Γουντς στο τουρνουά γκολφ της Μελβούρνης, όπου κέρδισε το αυστραλιανό Μάστερς, και δημοσίευσε μια θολή φωτογραφία που υποτίθεται ότι τους δείχνει μαζί.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ΤΜΖ, η σύζυγος του Γουντς τού ζήτησε εξηγήσεις, ο καβγάς άναψε και κατέληξε στην εσπευσμένη αποχώρησή του προς το αυτοκίνητό του, με τη γυναίκα του να τον ακολουθεί.