Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζονται οι μαζικοί θάνατοι ζώων, πουλιών και ψαριών. Τι στο καλό συμβαίνει;

Άρθρο από το Economic Collapse Blog

Το στο καλό συμβαίνει στον κόσμο; Κοπάδια ζώων πέφτουν νεκρά, χιλιάδες πουλιά πέφτουν από τον ουρανό νεκρά και εκατομμύρια νεκρά ψάρια ξεβράζονται στην ξηρά σε όλη την υδρόγειο. Κάτι συμβαίνει. Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει τι προκαλεί όλα αυτά, γιατί εγώ δεν ξέρω.

Όλο αυτό φάνηκε να ξεκίνησε περί τα τέλη του Δεκεμβρίου, όταν μαζικοί θάνατοι πουλιών και μαζικοί θάνατοι ψαριών άρχισαν να αναφέρονται σε όλο τον κόσμο. Κανονικά "παράξενες" ειδήσεις αυτού του είδος ξεθωριάζουν μετά από έναν χρόνο, αλλά οι αναφορές για θανάτους πουλιών και ψαριών συνεχίζουν να έρχονται και τώρα υπάρχουν ακόμη αναφορές για μεγάλες ομάδες και από άλλα ζώα που πέφτουν νεκρά ξαφνικά. Δεδομένου ότι αυτές οι αναφορές από όλο τον κόσμο συνεχίζουν να συσσωρεύονται, δεν χρειάζεται να είσαι «συνωμοσιολόγος» για να καταλάβεις ότι κάτι πολύ ασυνήθιστο συμβαίνει.

Δυστυχώς, μέχρι τώρα, έχουμε πάρα πολύ περισσότερες ερωτήσεις από ό, τι απαντήσεις.

- 10.000 Νεκρά βοοειδή στο Βιετνάμ

- Το Πεκίνο αναφέρει μαζικούς θανάτους πτηνών

- Εκατοντάδες νεκρές φώκιες στο Λαμπραντόρ

- 55 βίσωνες πεθαίνουν μυστηριωδώς σε αγρόκτημα στο Cayuga County

- Δύο εκατομμύρια νεκρά ψάρια εμφανίζονται στο Chesapeake Bay

- Και άλλοι μαζικοί θάνατοι πουλιών στο Tennessee Valley

- Παγιδευμένα στο πάγο, ‘χιλιάδες’ ψάρια πεθαίνουν στο Ποταμό Ντιτρόιτ

- Νεκρά πτηνά από τη βόρεια Αλαμπάμα αποστέλλονται στο Auburn για εξέταση

- 40.000 νεκρά καβούρια στις ακτές της Βρετανίας

- 371 νεκρά πουλιά πέφτουν από τον ουρανό στην Sunset Blvd του L.A. Παρόμοιες πτώσεις πουλιών στην Καλιφόρνια, στο Αρκάνσας, στην Λουιζιάνα

- Πρώτα πουλιά & ψάρια, τώρα εκατοντάδες αγελάδες πεθαίνουν

Αν ήταν μία ή δύο ειδήσεις «μαζικών θανάτων» το θέμα θα το προσπερνούσαμε, αλλά όταν συνεχίζουν να καταφθάνουν κάθε μέρα, τότε αρχίζει πραγματικά να τραβάει την προσοχή μας.

Έτσι λοιπόν, ξέρει κανείς γιατί συμβαίνουν όλα αυτά ξαφνικά;

Λοιπόν, σίγουρα υπάρχουν πολλές θεωρίες έτοιμες να δώσουν απαντήσεις. Σε τέτοιες καταστάσεις οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται (και να πιστεύουν σε) κάθε λογής απάντηση. Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικές από τις πιο κοινές θεωρίες σχετικά με αυτούς τους μαζικούς θανάτους. Μερικές από τις θεωρίες φαίνεται να έχουν κάποια βάση, ενώ άλλες φαίνονται απλά εντελώς αλλόκοτες.

Ιδού οι θεωρίες που έχουν αναφερθεί ως εξήγηση του τεράστιου αριθμού των νεκρών ζώων, νεκρά πτηνών και νεκρών ψαριών σε όλη την υδρόγειο

* Αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Γης

* Ακραία καιρικά φαινόμενα

* Μετακίνηση του Πόλου της γης

* Φυτοφάρμακα

* HAARP

* Άλλα μυστικά κυβερνητικά προγράμματα

* Ο κρύος καιρός

* «Υπερθέρμανση του πλανήτη»

* Η προσέγγιση στο 2012

* Μεθάνιο

* Δυνατοί θόρυβοι

* Ασθένειες

* Τα UFO είναι υπεύθυνα

* Επιπτώσεις της πετρελαιοκηλίδας της BP Oil

* Η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού

* Τα πτηνά πεθαίνουν λόγω δυσπεψίας

* Αυξημένη ακτινοβολία από τον ήλιο

* Μεγάλες ομάδες ζώων πάντα πεθαίνουν και όλα αυτά είναι όλα φυσιολογικά...

Τώρα, πρέπει να σημειωθεί ότι κάποια από τα πρόσφατα "επεισόδια μαζικών θανάτων" μπορούν στην πραγματικότητα να εξηγηθούν. Για παράδειγμα, η αμερικανική κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι ευθύνεται για τον θάνατο πολλών εκατοντάδων πουλιών στη Νότια Ντακότα.

Αλλά τι γίνεται με τα δεκάδες άλλες αναφορές «μαζικών θανάτων» που έχουν καταφθάσει από όλη τη γη; Πώς μπορούμε να τα εξηγήσουμε όλα αυτά;

Αυτό είναι κάτι που θέλει σκέψη.

Ας ελπίσουμε ότι όλη αυτή η ιστορία θα αποδειχθεί ότι δεν είναι τίποτα.

Ας ελπίσουμε ότι θα αποδειχθεί ότι όλα αυτά μπορούν να εξηγηθούν εύκολα.

Αρκετά προβλήματα έχουμε.

Όπως έγραψα για την άλλη μέρα, ολόκληρο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Σε αυτό το σημείο κάθε είδους σημαντικό γεγονός θα μπορούσε να είναι το "κρίσιμο σημείο" που θα ωθήσει την παγκόσμια οικονομία στο χάος.

Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε μπορεί να αλλάξει εν μία νυκτί. Σήμερα, ένας αναγνώστης μέσω e-mail μου έστειλε το παρακάτω βίντεο. Έχει τίτλο «Η Επόμενη Ημέρα από την Κατάρρευση του Δολαρίου», και δείχνει στον θεατή πως μπορεί να μοιάζει μια πιθανή διαλεύκανση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Καθώς θα το βλέπετε, να έχετε κατά νου ότι κάθε είδους "μεγάλο γεγονός" θα μπορούσε να ξεσηκώσει έναν πανικό όπως αυτόν ....