Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Θηλυκοποιού την φύση: Στις Η.Π.Α. κάνουν συστηματική κατήχηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας στα μικρά παιδιά

Αναστατωμένοι οι David και Tonia Parker είδαν τον 5χρονο γιο τους Jacob, που πήγαινε στον παιδικό σταθμό να του έχουν δώσει από το σχολείο, το ‘παιδικό’ βιβλίο «Who's in a Family?» («Ποιος είναι στην Οικογένεια;»), που περιγράφει τις μορφές των «μη παραδοσιακών γάμων», (όπως μονογονεϊκές) μεταξύ των οποίων και τους ομοφυλοφιλικούς «γάμους».

Όπως και πολλοί γονείς διαμαρτυρήθηκαν, ότι κάποιοι έχουν σχέδιο να προωθήσουν στα παιδιά τους την ομοφυλοφιλική ατζέντα. Ο David, μάλιστα, βρέθηκε και στην φυλακή. Οι Parker κατέθεσαν αγωγή εναντίον της σχολικής περιφέρεια Λέξινγκτον για να εξαιρεθούν τα παιδιά τους από την ανάγνωση του συγκεκριμένου βιβλίου στην τάξη, επικαλούμενοι την πίστη τους στον Θεό.

Οι Parkers έχασαν την δίκη, αφού το 1ο Circuit Court of Appeals τελικά απέρριψε την αγωγή τους, σημειώνοντας ότι «το γεγονός και μόνον ότι ένα παιδί εκτίθεται σε ορισμένες περιπτώσεις σε δημόσιο σχολείο σε έννοιες που προσβάλλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις ενός γονέα, δεν εμποδίζει τον γονέα να μεγαλώσει το παιδί με διαφορετικό τρόπο".

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα για το που έχουν οδηγηθεί σήμερα τα πράγματα στις ΗΠΑ, όπου στο στόχαστρο των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών έχουν μπει για τα καλά τα μικρά παιδιά, τα οποία θέλουν να τα κατηχήσουν στην ομοφυλοφιλική ατζέντα και να τους περάσουν το μήνυμα ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και όποιος έχει αντίθετη γνώμη είναι «φανατικός», (hater ή bigot), «μισαλλόδοξος» και «επικίνδυνος».

Υπάρχουν βίντεο που περιγράφουν την συστηματική κατήχηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας που γίνεται σε μικρά παιδιά σήμερα στις ΗΠΑ.

Στα βίντεο, εμφανίζεται η Miss North Carolina, οποία σε ερώτηση που της έγινε, αν συμφωνεί στον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλλου, απάντησε, ότι, χωρίς να θέλει να προσβάλλει κανέναν, κατά την γνώμη της, ο γάμος πρέπει να είναι μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Φυσικά, δεν πήρε το τίτλο. Ο τύπος που της έκανε την ερώτηση, στην συνέχεια του βίντεο, την βρίζει ασύστολα, (προφανώς λόγω «σεβασμού στην διαφορετικότητα»).

Στην συνέχεια, υπάρχουν πλάνα με έξαλλους ομοφυλόφιλους διαδηλωτές να σπρώχνουν βίαια μία γιαγιά, που βρέθηκε στην «εκδήλωσή» τους, και να πετάνε κάτω ένα σταυρό που κρατούσε.

Σε άλλο πλάνο ομοφυλόφιλος διαδηλωτής βρίζει τους χριστιανούς και σκίζει μία Βίβλο.

Στην Μασαχουσέτη, το 2007, δεν έγραψαν δικηγόρο στον τοπικό δικηγορικό σύλλογο, επειδή αρνήθηκε να απαντήσει σε θέματα «γάμων» ομοφυλόφιλων.