Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Κερκόπορτα από τους προδότες σκυψομεσάκηδες εβραιοκυβερνήτες της Ελλάδας

Με αφορμή το γεγονός ότι οι προδότες πολιτικοί και στρατιωτικοί αυτή τη στιγμή τους έπιασε όψιμα ο πατριωτικός τάχα ζήλος και εξοπλίζουν με ειδικές δυνάμεις μόνον τα ελληνικά νησιά και τον Έβρο, δηλαδή μόνον το μέτωπο προς ανατολάς, το ιστολόγιο και η Ο.Ε.Α. επισημαίνει το γεγονός το ότι δεν γίνεται παράλληλα οχύρωση των Βορείων συνόρων, δηλαδή των συνόρων της Ελλάδος με Αλβανία, Σκόπια και Βουλγαρία, αυτό ισοδυναμεί με μια ακόμη προδοσία και έτσι ανοίγεται κερκόπορτα από τις τρεις βόρειες ανθελληνικές χώρες για να μπει Τουρκικός στρατός, ο οποίος ήδη εκπαιδεύει εκεί τις τοπικές δυνάμεις των κομάντος Αλβανών, Σκοπιανών, και Βουλγάρων.

Αυτό απεδείχθη από την τελευταία «πρόβα τζενεράλε» που έκαναν τα Τουρκικά πολεμικά ελικόπτερα εδικών επίλεκτων δυνάμεων, τα οποία πήγαν δήθεν για να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς της Βορείου Αλβανίας, και επιστρέφοντας πέρασαν με την άδεια και ανοχή της προδοτικής κυβερνήσεως Αθηνών, από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα (!!!) και έκαναν χαμηλή υπερπτήση φωτογραφίζοντας τις ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις πάνω από όλη την Ελληνική ήπειρο και Μακεδονία για να μπουν στην Τουρκία μέσω του Έβρου, κανονικά και σαν να μη τρέχει τίποτε, λες και ερχόταν και περνούσαν από το δικό τους έδαφος!

Αν ήθελαν οι εν ελλάδι προδότες να αμυνθούν πραγματικά εναντίον μια ενδεχόμενης Τουρκικής εισβολής στο Αιγαίο, θα έπρεπε, εκτός των άλλων που έχει επισημάνει κατά καιρούς η ΟΕΑ, αφού πρώτα πιστοποιήσουν ότι είναι επιχειρησιακοί οι «S-300» (διότι πολλές φορές το ζήτησαν αυτό οι Ρώσοι τεχνικοί και το αρνήθηκε η Ελληνική κυβέρνηση) κατεπειγόντως να μετακινήσουν αυτούς τους «S-300» από το δειλό-διστακτικό δυτικό άκρο της Κρήτης, διότι τώρα είναι εντελώς άχρηστοι και η εμβέλεια τους δεν φτάνει για να καλύψουν όλο το Αιγαίο. Εάν δεν μας κυβερνούσαν προδότες, αυτοί οι ζωτικής σημασίας πύραυλοι θα είχαν ήδη δοκιμασθεί και μεταφερθεί στη νήσο Σκύρο, όπως το έχουν ήδη επισημάνει πολλοί Έλληνες αεροπόροι και αξιωματικοί των άλλων 2 όπλων, του στρατού ξηράς και ναυτικού. Η θέση τους είναι στη Σκύρο, διότι η Σκύρος είναι το κέντρο όλης της αεροναυτικής άμυνας του Αιγαίου, όπου υπάρχει και Ελληνική αεροπορική βάση εκεί (Σμηναρχία). Όλοι οι Έλληνες αξιωματικοί συμφωνούν, προδότες και μη προδότες (!), ότι η Σκύρος είναι το κλειδί της Ελληνικής Άμυνας του Αιγαίου. Επομένως θα πρέπει να στηθούν εκεί οι «S-300» και να δημιουργήσουν ένα τόξο τεράστιο διαμέτρου 600 χιλιομέτρων, διότι έχουν εμβέλεια (ακτίνα) 300ων χιλιομέτρων, και έτσι με τον τρόπο αυτό θα αποτραπεί τελείως κάθε ενδεχόμενη Τουρκική αεροπορική απειλή προερχόμενη από το Αιγαίο. Και φυσικά αυτό θα προκαλέσει και ακύρωση των απειλών του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού, διότι σε αυτό το πεδίο μάχης ναυτικό και αεροπορία είναι τακτικώς και στρατηγικώς αλληλένδετα σε ένα ενιαίο αεροναυτικό σύνολο. Οι Τούρκοι αν θα κάνουν επίθεση εναντίον της Ελλάδος δεν θα είναι απλά αεροπορική θα είναι αεροναυτική, δηλαδή επίθεση του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού και της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας ταυτόχρονα εναντίον Ελλάδος σε συνδυασμένη επιχείρηση. Εάν το επιτιθέμενο ναυτικό δεν έχει την υποστήριξη και κάλυψη της αεροπορίας τότε αυτό θα ηττηθεί.

Αυτή η όψιμη κίνηση τώρα που στείλανε κομάντος στα νησιά και στον Έβρο, είναι μια κίνηση κούφιας και άνευ στρατηγικής αξίας επιδείξεως, ότι δηλαδή δήθεν υπάρχει ο Ελληνικός στρατός και είναι έτοιμος και επαρκής, και λοιπές προπαγανδιστικές κούφιες δημαγωγικές φανφάρες εφησυχασμού μέσω των προδοτικών διαπλεκόμενων ΜΜΕ.

Κρίνουμε λοιπόν άκρως υποκριτική δημαγωγική και μπλόφα αυτή την εν λόγω κίνηση, διότι αν την δεχτούμε ως ειλικρινή τότε τίθεται το ερώτημα: «Γιατί αποστράτευσαν τον Γράψα;», με δυσμενή πρόωρη αποστράτευση;
Διότι αυτό ακριβώς πήγε να κάνει ο άνθρωπος και το έκανε, και ειδικώς με χαμηλούς τόνους δίχως τυμπανοκρουσίες από τα «ΜΜΕ»

Αλλά ο Γράψας είχε και άλλα στο μυαλό του, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, ήθελε να καλύψει και τις κοιλάδες από τις οποίες μπορεί να διέλθουν οχήματα και άρματα μάχης ήτοι από τις κοιλάδες της Αλβανίας προς Ελλάδα, από τις κοιλάδες των Σκοπίων προς Ελλάδα, και από τις κοιλάδες της Βουλγαρίας προς Ελλάδα. Ο Γράψας ήθελε να ανασυνταχθούν, να ανακαινιστούν, να αξιοποιηθούν και να εκσυγχρονιστούν τα «Οχυρά του Ρούπελ» ήτοι «Η γραμμή Μεταξά», ούτως ώστε να αμυνθούμε κατά της εισβολής Τουρκικού και Βουλγαρικού συμμαχικού στρατού από την περιοχή αυτή στην οποία το ’41 χάρη στον Μέγιστο Έλληνα Στρατηγό τον Ιωάννη Μεταξά, σπουδαγμένο στην Πρωσική Ακαδημία Πολέμου της Γερμανίας, είχε προβλέψει την Γερμανική επίθεση και είχε κατασκευάσει τα ΑΠΟΡΘΗΤΑ οχυρά του Ρούπελ κατά μήκος των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων, με τέτοιο τρόπο ώστε εκεί ηττήθηκαν και συνετρίβισαν οι Γερμανοί, και κατάφεραν και μπήκαν τελικά στην Ελλάδα εξαιτίας προδοτικής κερκόπορτας από το τριεθνές της Λίμνης Δοϊρανης όπου είχαν βάλει οι προδότες Γλυξμπουργκ τους φύσει δειλούς Άγγλους τάχα να το φυλάνε οι οποίοι φυσικά τράπηκαν σε φυγή, μόλις πέρασε αμαχητί ένα μόνο Γερμανικό τμήμα αναγνώρισης μόνον 10.000 ανδρών από τους συνολικά 800.000 που είχε επιστρατεύσει ο μισέλληνας εβραιομογγόλος Χίτλερ-Χισλερ-Ροτσιλδ εναντίον Ελλάδος.

Παρόμοια προδοτική κερκόπορτα από τα Βορειά σύνορα μας αφήνουν σήμερα οι ελληνοεβραικές προδοτικές μασονικές κυβερνήσεις Αθηνών.

Αυτά τα μέτρα της οχυρώσεως των Ελληνικών συνόρων με τις 3 εχθρικές βόρειες χώρες του ενιαίου ανθελληνικού άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρία – Αλβανία – Σκόπια – Τουρκία – Ρουμανία) τα σχεδίαζε ο Γράψας****, αλλά δεν πρόκειται να τα κάνουν οι μασόνοι προδότες: Γιάγκος και οι άλλοι 3 προδότες του σημερινού ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ.

Και γι’αυτό το λόγο μας αποκοιμίζουν υπερτονίζοντας με κούφιες φανφάρες την άμυνα προς Ανατολάς, ενώ ταυτόχρονα αφήνουν διάπλατες ανοιχτές κερκόπορτες από την Αλβανία προς Ελλάδα, απ’τα Σκόπια προς Ελλάδα, και απ’τη Βουλγαρία προς Ελλάδα.


****
Αποκαλύψεις του καθηγητή κ. Βασιλείου Μαρκεζίνη

Την ξαφνική αποστράτευση τον Ιούλιο του 2009 του τότε αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγού Γράψα φωτίζει στο βιβλίο του για "Μια νέα εξωτερική πολιτική" που πρόσφατα κυκλοφόρησε ο καθηγητής Βασίλης Μαρκεζίνης.

Αναφέρεται σε πληροφορίες και περιστατικά που δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά για... υπηρεσιακούς λόγους απομακρύνθηκε ο στρατηγός. Αντίθετα, φέρεται να είχε απαιτήσει την αποστράτευσή του η τότε υπουργός Εξωτερικών κ. Μπακογιάννη.

Γράφει συγκεκριμένα στη σελ. 370 ο κ. Μαρκεζίνης για την "αιφνίδια και ακόμη ανεξήγητη απομάκρυνση" του πρώην ΑΓΕΕΘΑ στρατηγού Γράψα, διακεκριμένου αξιωματικού των καταδρομών και φίλου του τότε πρωθυπουργού κ. Καραμανλή.

Ενοχλούσε τους Τούρκους

"Ο κ. Γράψας αντικαταστάθηκε άνευ αιτιολογίας 8 μήνες πριν λήξει η θητεία του (τέλος Ιουλίου 2009), αντί κατά την εποχή των προγραμματισμένων κρίσεων, δηλαδή τον Μάρτιο - Απρίλιο του 2010, οπότε και θα μπορούσε, θεωρητικά, να είχε παραταθεί η θητεία του για ένα ακόμη έτος.

Σχεδόν τίποτα δεν είναι επισήμως γνωστό για το επεισόδιο, όπως και το γιατί ο στρατηγός παραιτήθηκε "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος" με άκρα αξιοπρέπεια και ένευ σχολίου, αλλά και γιατί ο Τύπος δεν έκρινε σκόπιμο να σχολιάσει τις εξείς φημολογούμενες, μη επιβεβαιωθείσες, αλλά αληθοφανείς πληροφορίες που φέρνουν τους Τούρκους αλλά, ιδίως, τους Αμερικανούς ως εκφράσαντες διαμαρτυρίες εναντίον του στο δικό μας υπουργείο εξωτερικών.

Οι διαμαρτυρίες αφορούσαν το ότι ο στρατηγός δημιουργούσε (με τις αμφίβιες μονάδες κατάλληλα οπλισμένων καταδρομέων που έβγαιναν αιφνιδιαστικά σε διάφορα ξερονήσια) "προϋποθέσεις θερμού επεισοδίου". Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπουργός Εξωτερικών απαίτησε την άμεση απομάκρυνση του στρατηγού. Μετά από ένα στάδιο αμφιβολιών -τα παράπονα εναντίον του στρατηγού φαίνεται πως άρχισαν να διατυπώνονται την άνοιξη του 2009- ο πρωθυπουργός υπέκυψε και ο στρατηγός Γράψας πλήρωσε έτσι την αναίρεση της προβλεψιμότητας που μέχρι τότε προσέφερε (όπως και σήμερα προσφέρει) η στατική φρούρηση ορισμένων μόνο, γνωστών στον επιτιθέμενο, βραχονησίδων.

Επαναλαμβάνω, τίποτε από τα ανωτέρω ουδέποτε επιβεβαιώθηκε, αλλά μαζί με την αιφνίδια απομάκρυνση του στρατηγού παραμένει εξίσου μυστηριώδες το ότι οι ανωτέρω φήμες ούτε καν διερευνήθηκαν από τα λαγωνικά του Τύπου. Αν όμως τα πραγματικά γεγονότα επί των οποίων στηρίζονται οι ανωτέρω παρατηρήσεις και σκέψεις είναι, έστω και κατά 50%, ορθά, τότε ο μεν στρατηγός αναδεικνύεται "σωστός στρατιώτης" και "πιστός φίλος", ο δε πρώην πρωθυπουργός πιθανώς να εμφανίζεται στα μάτια πολλών πολιτών ως άβουλος, άφιλος και ίσως υπερβολικά πρόθυμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των Αμερικανών!"

Ξεκάθαρα από τις παραπάνω επισημάνσεις του κ. Μαρκεζίνη -που ασφαλώς βασίζονται σε πληροφορίες που έχει και όσα κυκλοφόρησαν εκείνες τις ημέρες- αυτό που βγαίνει είναι ότι ο κ. Γράψας "πλήρωσε" γιατί ενοχλούσε με τα στρατηγικά του σχέδια και την επάνδρωση των βραχονησίδων τους Τούρκους και τους Αμερικανούς.

Αν για τα όσα γράφει ο έγκυρος και με διεθνείς περγαμηνές καθηγητής έχει αντίθετη άποψη η κ. Μπακογιάννη, θα ήταν ευπρόσδεκτη και φυσικά πάρα πολύ χρήσιμη από πλευράς προσφοράς σε γεγονότα που έχουν σχέση με την εθνική κυριαρχία μας.