Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Διόδια: Ανοίγουν ξανά τις μπάρες σε όλη την Ελλάδα - Η επανάσταση κατά των διοδίων άρχισε...προσεχώς αρχίζει και η επανάσταση των Ελλήνων κατά της "ΚΑ

Το Πανελλαδικό κίνημα εναντίον των διοδίων δίνει νέο ραντεβού αύριο Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στις 15:00 το μεσημέρι, ανοίγοντας τις μπάρες σε όλο το εθνικό δίκτυο από την Θεσσαλονίκη έως την Τρίπολη, αντιδρώντας στα χαράτσια των μεγαλοεργολάβων. Οι πολίτες και οι φορείς της Μεσσηνίας θα ανοίξουν τα διόδια της γέφυρας Μάναρη στην Ασέα. Οι Αρκάδες και οι Λάκωνες τα διόδια της Νεστάνης και οι Κορίνθιοι με τους Αργολιδείς τα διόδια του Σπαθοβουνίου.

Η κίνηση αυτή προγραμματίστηκε στο πλαίσιο ''πανελλαδικής αντίδρασης που γίνεται την ίδια μέρα σε όλη την Ελλάδα απ' όλες τις επιτροπές, ανοίγοντας όλους τους σταθμούς διοδίων από τη Θεσσαλονίκη ως την Καλαμάτα, ξεκινώντας ένα νέο κύκλο αγώνων απέναντι σε όσους θέλουν να ξεπουλήσουν τη χώρα, τη ζωή και το μέλλον μας'', σημειώνεται σε ανακοίνωση της Συντονιστική Επιτροπή Πελοποννήσου ενάντια στα διόδια. Με σύνθημα «Μας φοβούνται, δεν τους φοβόμαστε», οι επιτροπές αγώνα σε όλη την Ελλάδα καλούν τους οδηγούς να αντισταθούν στα χαράτσια των μεγαλοεργολάβων.