Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Αυτή η συμφωνία ανήκει σίγουρα στό βιβλίο Γκίνες ως η μεγαλύτερη κομπίνα όλων των αιώνων

Αναδημοσιεύω ένα αρθράκι που με εκλαϊκευμένο τρόπο δείχνει ποιοι και γιατί πανηγύρισαν για τον πρόσφατο δανεισμό με 4,9% σε ομόλογα… Απολαύστε το κείμενο στη γλώσσα που γράφτηκε. Μη θυμώνετε λίγο. Ας αυτοοργανωθούμε, …. αυτοοργανωθείτε …. να τους διώξουμε «με ή χωρίς ελικόπτερο»...
Chris Kay
«Ούτε στίς πιό έξυπνες ταινίες του Hollywood δεν παίχτηκε ποτέ τέτοιο σενάριο!!!! Για να καταλάβετε τι συμβαίνει θα ξεκινήσω ρωτώντας σας το εξής: Αν εγώ ζητούσα δανεικά από μιά Τράπεζα μέ 1% επιτόκιο και για να τα πάρω έπρεπε κάποιος από εσας να υπογράψει ως εγγυητής, πιθανώς να μήν υπήρχε κανένα πρόβλημα!!!

Αν όμως εσείς πού υπογράψατε στό δάνειό μου ως εγγυηταί, λίγο αργότερα, βρισκόσασταν σε κάποια οικονομική ανάγκη, τότε φυσικά θά βγαίνατε στην …. αγορά πρός αναζήτηση κάποιου δανείου. Σωστά;;; Η Τράπεζα όμως στην οποία θα απευθυνόσασταν πιθανόν να μήν ενέκρινε αυτό το δάνειο, λόγω τού ότι εσείς με την προηγούμενη υπογραφή σας ως εγγυηταί στό δικό μου δάνειο, εξαντλήσατε τά πιστοληπτικά σας όρια!!!! Αν τώρα, υποθέσουμε ξανά, ό,τι εσείς μήν έχοντας άλλη διέξοδο, θα στρεφόσασταν σε εμένα, τον ευεργετηθέντα, γιά βοήθεια , θα περιμένατε να σας βοηθήσω αφιλοκερδώς. Σωστά;;;

Θα περιμένατε να σας δώσω δανεικά, μέρος, η και όλο το χρηματικό ποσό τού δανείου, το οποίο εσείς εγγυηθήκατε να πάρω εγώ, με τούς ίδιους όρους που εγώ το δανείστηκα από την Τράπεζα. Σωστά;;; Αν όμως εγώ, τότε, σας έλεγα ό,τι θα σας δανείσω, αλλά όχι με 1% πού τα πήρα αλλά με 5%, ενώ εσείς με βοηθήσατε να τα πάρω με 1%, τι θα λέγατε, τί θα μου κάνατε;;;;;

Αυτοί λοιπόν, πού διαχειρίζονται τα χρήματά τού Ελληνικού λαού, σήμερα, αυτήν την ώρα πού μιλάμε, θα έπρέπε να συλληφθούν για την μεγαλύτερη εγκληματική ενέργεια λευκού κολλάρου πού έχει συλλάβει ο ανθρώπινος νούς !!!!! Μάλιστα, αυτή η κομπίνα, αυτό το κόλπο GROSSO, λαμβάνει χώρα στά φανερά με την ανοχή της Βουλής των Ελλήνων, της Δικαιοσύνης, και τού Ελληνικού λαού!!!!
Καλά, ο Ελληνικός λαός χάριν των Ελληνικών μέσων παραπληροφόρησης και αποβλάκωσης συγχωρείται πρός το παρόν, αλλά δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία για τους Πολιτικούς και τούς Εισαγγελείς!!! Το παιχνίδι είναι στημένο πολύ καλά!!! Ενώ λοιπόν, σας παραπλανούν με μικρής αξίας γεγονότα μέσω ανακοινώσεων στά Μ.Μ.Αποβλακώσεως, όπως αυτές τις ανακοινώσεις Πάγκαλου και άλλες σαχλαμάρες, κλέβουν την ζωή σας, και το μέλλον των παιδιών σας, έτσι ψυχρά και αδιάφορα!!!!!
Εσείς διαμαρτύρεστε, για μηδαμινά πράγματα, μικροκλοπές Δημοσίου χρήματος, τι είπε ο ένας και ο άλλος, κ.τ.λ. Σας έπεισαν ότι η χώρα βρίσκεται σ’ αυτό το χάλι, επειδή κάποιοι Πολιτικοί με επίπεδο κλεφτοκοτά, προστατευμένοι εκεί μέσα στην Γιάφκα της Βουλής, δεν θα παραπεμφθούν διότι δέν ήρθη η βουλευτική ασυλία τους από τούς υπολοίπους κλεφτοκοτάδες!!! Big deal !!!… όπως θά λέγανε ειρωνικά οι ομόγλωσσοι του ΓΑΠ!!! Εδώ μας μας κλέβουν το βιός μας μπροστά στα μάτια μας και εμείς περί άλλων τυρβάζουμε!!! Δηλαδή…… πόσα κλέψανε οι Πολιτικοί;;;
Τρίχες… όλοι τους είναι ψιλικατζήδες!!! Φάγανε σε μίζες από μερικά εκατομμύρια ο καθ’ ένας, αυτά είναι ψιλά, είναι δεκάρες, μπροστά στα δισεκατομμύρια σε τόκους που πληρώνει το Ελληνικό Κράτος χωρίς λόγο στούς μεσάζοντες Τραπεζίτες πού μας δανείζουν!!! Δεν λέω, κάτι θα παίρνουν και οι Πολιτικοί πού αποφασίζουν για τα δάνεια και συμφωνουν σ’ αυτά τα επιτόκια θανάτου!!! Αλλά πιστέψτε με, οι τραπεζίτες τούς βλέπουν σαν κατσαρίδες, σαν παράσιτα και τούς δίνουν ψίχουλα σε σύγκριση με εκείνα πού αυτοί καρπούνται!! Οι ίδιοι όμως οι Τραπεζίτες μας τα παίρνουν χοντρά, και με τον Νόμο χάριν των φίλων τους στην Νομοθετική Εξουσία πού εμείς εκλέγουμε για να μας φροντίζουν!!! Σε εξι μήνες από σήμερα, εκτός και αν τα παρακρατήσανε προκαταβολικώς, Θα πληρώσουμε 50.000.000 Ευρώ νταβατζιλίκι, στούς Ελληνες και ξένους Τραπεζίτες, για το προχθεσινό 6μηνο δάνειο τών περίπου 2.000.000.000 δις. Ευρώ, πού μας έδωσαν!!! Αυτά τα χρήματα πού μας δάνεισαν οι Ελληνες Τραπεζίτες, είναι, από τα ίδια χρήματα πού αυτοί δανείστηκαν από την Ε.Κ.Τ, με 1% επιτόκιο, χάριν της δική σας εγγύησης!!!!!! Αν όμως τα παίρναμε εμείς, δηλαδή το Ελληνικό Κράτος απ’ ευθείας από την Ε.Κ.Τ. θα μας στοίχιζε μόμον 10.000.000!!!!
Φανταστείτε αυτά τα 40.000.000. εκατομμύρια ευρώ επιπλέον τόκους πού μας κλέβουν, τι μισθούς και συντάξεις θα είχαν καλύψει!!! Αυτό το παιχνίδι παίζεται χρόνια τώρα, από τότε πού μπήκαμε στό ευρώ και δανειζόμαστε εκατοντάδες δισεκατομμύρια!! Μήν φαντασθείτε ότι με αυτήν την προχθεσινή, εξαμηνιαίας διάρκειας, δανειοδότηση, το πάρτυ τελείωσε!!!Τα παιδιά έχουν μεγάλη όρεξη για χορό και το φετεινό πάρτυ της κονόμας μόλις αρχίζει!!! Εχουμε όλόκληρο τον χρόνο μπροστά μας, για να μας αποτελειώσουν τα συνεταιράκια, οι Πολιτικοί και οι Τραπεζίτες!!! Να λοιπόν πώς γίνεται το Κόλπο GROSSO!!
Προχθές τα κυβερνητικά φερέφωνα των καναλιών, περήφανα και με ενθουσιασμό ανακοίνωναν θριαμβευτικά όλη την ημέρα, την κάλυψη τής προσφοράς των 6μηνιαίας διαρκείας, Ελληνικών ομολόγων από τις αγορές με επιτόκιο 4.9% και προσθέτανε ότι είναι ένα πολύ ικανοποιητικό επιτόκιο! !!! Πρίν από την κρίση δεν χρειαζόταν η τηλεοπτική προπαγάνδα, απλά, γινόταν το ίδιο πράγμα μεταξύ Δημοσίου , Τραπεζών και Ε.Κ.Τ.!!! Στα μουλωχτά !!! Τότε οι Τράπεζες έδειχναν υπερκέρδη στούς ισολογισμούς τους, διότι τα παίρνανε χοντρά από παντού και ιδίως μέσω των χρημάτων πού δανείζανε με τον ίδιο τρόπο το Δημόσιο!!!
Προχθές ο Κώνστας, του Δελτίου ειδήσεων τού Χατζηνικολάου, είπε ότι το 36% αυτών των εξαμηνιαίων ομολόγων αγοράστηκε από ξένους!!! Άρα το υπόλοιπο το πήραμε από Ελληνικές Τράπεζες!! Μά… οι Ελληνικές Τράπεζες δανείζονται με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου από την Ε.Κ.Τ τού Τρισέ με 1%, έτσι δεν είναι;;;; Γιατί λοιπόν και με ποιά λογική ή και με ποιά νομιμότητα γίνεται αυτή η συναλλαγή εις βάρος τού λαού;;;; Με μία μόνο κίνηση, δανείζονται ηλεκρονικώς οι Ελληνικές Τράπεζες με επιτόκιο 1% και τα δανείζουν αμέσως πίσω στην Ελλάδα, με 4.9%, αυτήν την φορά μόνον για 6 μήνες, τα ίδια χρήματα, πού χάριν της εγγυήσεως της Ελλάδος, μπόρεσαν και δανείστηκαν!!!!
Πρός τι το αυτό το super bonus των 40.000.000 ευρώ, από την Κυβέρνηση πρός τις Τράπεζες;;;;; Φαντασθείτε τώρα, αν η Κυβέρνηση επιθυμούσε να δανεισθεί προχθές αυτά τα 2.000.000.000, με ομόλογα 10ετούς διαρκείας!!! Εμείς οι Ελληνες τότε θα πληρώναμε κάθε χρόνο επιτόκιο άνω τού 13% δηλαδή τό Spread 10 +3 περίπου, που είναι το επιτόκιο πού δανείζεται η Γερμανία !!!! Με έναν απλό υπολογισμό θα πληρώναμε 260.000.000 εκατομύρια ευρώ τον χρόνο για 10 χρόνια !!!! Δηλαδή συνολο 2.600.000.000 . Δηλαδή 600.000 εκατομμύρια περισσότερα απ’ ότι δανειστήκαμε!!!!
Τι είδους τερτίπια είναι αυτά;;; Γιατί δεν μιλάει κανένας;;; Γιατί πληρώνουμε νταβατζιλίκι χοντρό στίς Τράπεζες;;; Τι είδους κανόνες παιχνιδιού είναι αυτοί, όταν μάλιστα τα χρήματα πού μας δανείζουν είναι «fiat money», δηλαδή ψεύτικα, χωρίς αντίκρυσμα, πού όμως εμείς τα κατοχυρώνουμε με υποθήκη της Ελληνικής Περιουσίας και Κρατικής Οντότητος;;;
Ποιοί είναι αυτοί πού αποδέχθηκαν και συνεχίζουν να αποδέχονται αυτούς τους όρους χωρίς την γνώση και συναίνεση του Ελληνικού λαού;;; Σίγουρα… όλοι οι Πολιτικοί της Ευρώπης, Τοπικοί και τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κάνανε μιά συμφωνία με τούς Τραπεζίτες εις βάρος των λαών, πού δεν θα την έκανε ούτε ένας ηλίθιος;;;
Η ερώτηση είναι γιατί, αφού δεν είναι ηλίθιοι και τι προσδοκούν με αυτή την καταστρεπτική και προδοτική συμφωνία γιά τούς λαούς!! Αυτή η συμφωνία ανήκει σίγουρα στό βιβλίο Γκίνες, ως η μεγαλύτερη κομπίνα όλων των αιώνων!!!
Σου κόβουνε ηλίθιε λαέ τον μισθό, τις συντάξεις, σε φορολογούν χειρότερα και από τον Τούρκο κατακτητή στα 400 χρόνια της σκλαβιάς και σε αποπροσανατολίζουν για να μην καταλαβαίνεις τι κάνουν πίσω από την πλάτη σου και πώς πουλάνε το βιός σου κοψοχρονιά, δημιουργώντας χρέη πού δεν είναι αναγκαία, πληρώνωντας τόκους σε τοκογλύφους!!
Σκεφθείτε ότι τα ποσά πού πληρώνουμε για αυτά τα επιτόκια στίς Τράπεζες είναι απείρως μεγαλύτερα τού συνόλου τών εξοικονομηθέντων χρημάτων από το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων!!!
Πόσες μίζες άραγε πέφτουν κατω από τα τραπέζια στούς πολιτικάντηδες πού δίνουν «ελαφρά τη καρδία», τζάμπα και βερεσέ, τόσα δισεκατομμύρια σε τόκους, στούς Ελληνες και ξένους Τραπεζίτες την ώρα πού ο λαός στενάζει ;;;;; Γιατί τόσον καιρό δεν έχουν δημιουργήσει μία Τράπεζα Κρατική ώστε να δανείζεται η χώρα μέσω αυτής από την ΕΚΤ, όπως κάνει η Γερμανία και έτσι να μήν τρώνε τις συντάξεις και το βιός των Ελλήνων τα επιτόκια και οι μίζες;;;;

Στό κάτω κάτω οι πολιτικάντηδες υποτίθεται ότι….. δουλεύουν για το συμφέρον των Ελλήνων ή μήπως κάνω λάθος;;; Πού είναι εκείνοι οι φωνακλάδες, οι Κυνηγοί της διαφθοράς της σπατάλης και της αδικίας, δηλαδή ο Καρατζαφέρης και οι 15 του, να ενημερώσουν τον λαό για τα δεινά πού τού φορτώνει ο George και οι κολλητοί του;; Τώρα τελευταία φωνάζουν για την μή εξόρυξη των πετρελαίων από το κράτος!!!
Μα όχι μόνο το πετρέλαιο αλλά και τις μελλοντικές πηγές μαζί, ξεπουλάνε οι Κυβερνώντες μέσω αυτών των ψεύτικων επιτοκίων. Σίγουρα κάποιον λάκκο έχει η φάβα!!!
Όλοι πρέπει να είναι μέσα στό κόλπο!!! Μάλιστα, κάποιος Καθηγητής (σ.σ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ) πήγε να πεί κάτι περί αυτού στην εκπομπή του Παπαδάκη και ο «δημοσιογράφος» αυτός, τον διέκοψε απότομα, άλλαξε αμέσως κουβέντα, πήγε σε διαφημίσεις και φυσικά όταν επανήλθε, το θέμα είχε ξεχαστεί!!!!!!!

Ξυπνήστε λοιπόν και πιέστε, διότι αν δεν γίνει κάτι σύντομα, θα αναγκασθήτε να πουλήσετε και τα παιδιά σας στούς Τραπεζίτες!!!!»