Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Το μεγαλύτερο ψέμα από όλα... είμαι ελεύθερος!

Έ όχι και ψάχνουν αφορμή για να αναστείλουν ελευθερίες…
ΔΕΝ υπάρχουν ελευθερίες εδώ και δεκαετίες. Ποιές ελευθερίες μου λες;
Είμαι ελεύθερος από την Εφορία (το θηρίο που σε κυνηγά και μετά θάνατον αν δε σε λένε Κουρή, Παπανδρέου, Μπόμπολα, Μητσοτάκη κ.ο.κ…);
Είμαι ελεύθερος να κυκλοφορήσω όπου θέλω; Ζω σε ελεύθερη χώρα (από τη μία η ασφάλεια από την άλλη ο ΔΙΑΣ… και να χαίρονται κιόλας κάποιοι που μας μπαίνουν και στα σπίτια πλέον);
Είμαι ελεύθερος να ζήσω όπου θέλω; Πού όλη η γή ανήκει από τουρκοκρατίας σε συγκεκριμένους;
Είμαι ελεύθερος να ταξιδέψω; Με 900 ευρώ μισθό και νοίκι;
Είμαι ελεύθερος να περπατήσω στην Αθήνα αν δεν έχω συνοδεία;
Είναι ελεύθερα τα νερά μας που τα μολύνουν οι μεγαλοεργολάβοι με τα εργοστάσιά τους; Είμαι ελεύθερος να τρώω της γης μου καρπούς που τους μόλυναν με μεταλλαγμένα;
Είμαι ελεύθερος να είμαι ανώνυμος; Που είμαι φακελωμένος σε κάθε απίθανο οργανισμό και εταιρία;
Είμαι ελεύθερος να κάτσω να............

..........διαβάσω που αν δεν πάω στην κωλοδουλειά μου θα γκρεμιστεί το σύμπαν; (Σιγά ντε μην πέσουν έξω τα καράβια);
Είμαι ελεύθερος να μάθω το παιδί μου τί σημαίνει Ελλάδα όταν το σχολείο φυλακή του μαθαίνει να μισεί την καταγωγή του;
Είμαι ελεύθερος από το χρήμα; Από τις ασφαλειες, τις αποδείξεις, τα κλουβάκια διαμερίσματα γεμάτα ψηφοφόρους του πασοκ της νδ, γαύρους βάζελους χανούμισσες; Όλο απαγορεύσεις, όλο στοπ, όλο νόμοι, όλο αδικία, όλο άγχος πίεση, καταπίεση.
Ελευθερία το λες αυτό;
Να πέρνω το μετρό κάθε μα κάθε μέρα αν δουλεύει να πληρώνω κάθε μα κάθε μέρα 2 και 3 ευρώ σε ένα μέσο πρόνοιας όπως θα έπρεπε να είναι; Με ελεγκτές παντού; Με δημοτόμπατσους να γράφουνε τον κοσμάκη εν μέσω απεργίας γιατί παρκάραμε το σαράβαλο σε “χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης”… στη Μιχαλακοπούλου (ενώ δουλεύω Σύνταγμα;).
Με αφήνουν να πάω να μιλήσω στους κωλουπουργούς πίσω από τους λακέδες της ασφάλειας;
ΑΠό τη στιγμή που γεννιέσαι "Μη το ένα" και "Μη το άλλο" και όχι και δεν… Κανόνες, σήματα, ταυτότητες, ονόματα θρησκεύματα, χρήματα, φπα, διπλώματα, τέλη, πινακίδες, μπαριέρες, διόδια, μάντρες, σκουπίδια, απογοήτευση, φυλακή, μιζέρια, απάτη, πίκρα, ψέμα, αδικία, κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες…
Είσαι ελεύθερος να είσαι απλά αγαθός και καλός σήμερα;
Σου πήρανε και τα σώβρακα και καταλήγεις ανθρωπάκι και μίζερος επειδή απλά ήσουν αγαθός(σε βαφτίζουν αφελή, οι πονηροί), σου παίρνουνε τα όνειρα και σε βάζουν στους εφιάλτες τους.
Μια ζωή και σήμερα για να κοιμηθώ όταν πεθάνω, το μόνο σίγουρο σε αυτό τον κωλοπλανήτη τον ποτισμένο με αίμα μέχρι τον πυρήνά του. Δουλειά, σπίτι, δουλεία, φυλακή μετά.
Αλλά έχω την ελευθερία να πάω στο σούπερ μάρκετ των ξένων να πάρω τα συσκευασμένα και επεξεργασμένα σκουπίδιά τους ώστε να πεθάνω μια ώρα αρχύτερα μην τους είμαι και βάρος.
Με 900 ευρώ κάνεις οικογένεια; Ούτε αυτό δε με αφήνουν, να συνεχίσω τη γενιά μου. ΜΕ αφήνουν όμως να αγοράζω πράντα και γκούτσι και παπούτσια και μπλούζες και να μου τη λένε και από πάνω επειδή δεν έχει δουλειά ο κλέφτης ο έμπορος που το μόνο που προσεύχεται είναι να κλείσει ο απέναντι και το θεωρεί και λογικό!!!
Ξύπνιος μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων, στον κόσμό του.
Ζω στο δικό τους κόσμο όπου τα κλουβάκια βαφτίζονται… πρώτη κατοικία, οι πολυκατοικίες είναι πιο όμορφες από τις μονοκατοικίες των γειτονιών, το νερό με χλώριο είναι υγεία!!!
Και ο ΓΑΠ πρωθυπουργός!!!
Ε, όχι ρε φίλε. Ζω σε παραλογισμό. Ζω σε αρρώστια. Ζω σε άλλον κόσμο... και τί ζωη ε;
Μια φάρσα, όπου όλοι περιμένουν τις καλλίτερες μέρες και αυτές δεν έρχονται ποτέ.
Μήπως δεν ήταν να έρθουνε ποτέ;
Κλέβουν παιδιά για όργανα… για όργια… για πορνεία… γαμώ το φελέκί μου τίποτα δε στέκει και δεν το βλέπει κάποιος;
Και μου μιλάς για νομιμότητα;
Τίποτα δεν είναι πια νόμιμο... Όλα είναι παρά φύσιν.
Ο πλανήτης πεθαίνει, οι άνθρωποι πεθάνανε πνευματικά, ζόμπι κυκλοφορούνε και ψωνίζουν και τρώνε και χέζουν και αγοράζουν και ψηφίζουν... Πάω στο κλουβάκί μου να μείνω μόνος και ακούω 10 οικογένειες επειδή ο ιδιοκτήτης έκλεψε στη μόνωση. Φάρσα!
Μετράω τα δίφραγκα να βγάλω το μήνα και φτου και από την αρχή. Κάθε μέρα, καθε ώρα, κάθε χρόνο.
Και βέβαια δεν έχω ούτε όπλα έ; Νόμιμα! Παράνομα όσα θέλω. Δε με αφήνουν ούτε το χώρο μου ούτε τη χώρά μου να υπερασπιστώ ούτε τον πατέρά μου ούτε τον εαυτό μου.
Νομιμότητα… αστεία λέξη.

olympianduke