Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Αλλοδαποί παρενόχλησαν και χτύπησαν ανήλικες

Στιγμές τρόμου έζησαν δύο ανήλικες μαθήτριες στην πόλη των Ιωαννίνων όταν ξαφνικά έγιναν στόχος σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν άγνωστό τους αλλοδαπό, που τις πλησίασε από πίσω και άρχισε να τις θωπεύει σε διάφορα σημεία του σώματός τους!

Αναστατωμένα τα δύο κορίτσια, το έβαλαν στα πόδια και επιχείρησαν να καταφύγουν στο σπίτι της μίας, όταν ξαφνικά ένας άλλος αλλοδαπός όρμησε κατά πάνω τους και άρχισε να χτυπάει μία από αυτές στο πρόσωπο!

Αμέσως μετά, οι δύο δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν. Οι μαθήτριες ενημέρωσαν τους γονείς τους και μαζί κατέφυγαν στην αστυνομία, όπου υπέβαλαν μηνύσεις σε βάρος αγνώστων. Λίγες ώρες αργότερα, ο πρώτος από τους δράστες εντοπίστηκε από αστυνομικούς βάσει τις περιγραφής που είχαν κάνει τα θύματα.

Όμως, προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη και αντιστάθηκε χρησιμοποιώντας βία κατά των αστυνομικών. Τελικά, όμως, συνελήφθη και προσήχθη στο τμήμα, όπου αναγνωρίσθηκε από τις παθούσες. Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα και τον άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του που χτύπησε την μία από τις μαθήτριες.