Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Αναζητείται ρεπόρτερ-δοκιμαστής μαριχουάνας

Εφημερίδα στο Ντένβερ αναζητά ρεπόρτερ ο οποίος θα αναλάβει χρέη... δοκιμαστή μαριχουάνας, για να γράφει στη συνέχεια στήλη κριτικής για τις εκατοντάδες πια «κλινικές μαριχουάνας» του Κολοράντο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Με το που αναρτήθηκε η αγγελία, έφτασαν αμέσως περισσότερα από 120 βιογραφικά στη Westword, την εβδομαδιαία εφημερία με κυκλοφορίες που ξεπερνούν τα 100.000 φύλλα. Ο ρεπόρτερ-δοκιμαστής που τελικά θα προσληφθεί θα αναλάβει εβδομαδιαία στήλη με τον τίτλο «Mile Highs and Lows».

«Ολο και περισσότεροι στρέφονται στη μαριχουάνα για τις ιατρικές της ιδιότητες», δήλωσε στην εφημερίδα Independent ο αρχισυντάκτης της Westword. Γι αυτό και η εφημερίδα θέλησε να παράσχει «σωστή πληροφόρηση» για τις διάφορες «κλινικές» όπου προσφέρονται θεραπείες με βάση τη μαριχουάνα, αλλά και τα διάσημα coffee shop που πλέον «ανθούν» στην περιοχή, στο πρότυπο του Αμστερνταμ.

Η αγγελία έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Λευκού Οίκου να βάλει τέλος στις ομοσπονδιακές διώξεις ατόμων που χρησιμοποιούν ή προμηθεύουν μαριχουάνα για θεραπευτικούς λόγους, παρά το γεγονός ότι επιτρέπεται σε 14 Πολιτείες.