Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Συνελήφθη με τρία κιλά ηρωίνη

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη το πρωί, στην Αθήνα, 38χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.054 γραμμάρια ηρωίνη, κατανεμημένη σε συσκευασίες έτοιμες για εμπορία, 3.860 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και 5 κινητά τηλέφωνα.

Ακόμη, 46χρονη ημεδαπή συνελήθφη χτες το απόγευμα, στον Πειραιά, γιατί στην κατοχή της βρέθηκαν 141 δισκία (vulbegal, hipnosedon, lexotanil, symoron), και 106 γραμμάρια μεθαδόνης σε υγρή μορφή, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εξάρθρωση σπείρας στον Πειραιά

Εξαρθρώθηκε τετραμελής σπείρα αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Αρχικά, συνελήφθη 17χρονος Αλβανός, χθες στο Κερατσίνι, γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του 10,3 γραμμάρια κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντος, όπου διέμενε με 31χρονη ομοεθνή του, βρέθηκαν, σε συσκευασίες έτοιμες για εμπορία, και κατασχέθηκαν, 62,1 γραμμάρια κοκαΐνης και 1.972 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες προωθούσαν σε τοξικομανείς και μικροεμπόρους στον Πειραιά.

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 1.250 ευρώ, ενώ η 31χρονη συνελήφθη.

Ακόμη, συνελήθφη 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών για λογαριασμό των συλληφθέντων, αλλά και 37χρονου ομοεθνή του, ο οποίος αναζητείται.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Βρέθηκαν ναρκωτικά στο Σειχ Σου

Άλλα τρία δέματα χασίς εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές, σε κρύπτες, στην περιοχή του περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από έρευνες, σε διαφορετικά σημεία του Σέιχ Σου, οι αστυνομικοί βρήκαν, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, τρία δέματα χασίς, συνολικού βάρους 1,378 γραμμαρίων, που προορίζονταν για εμπορία.

Την Πέμπτη, οι διωκτικές αρχές είχαν συλλάβει τέσσερα άτομα, τρεις αλλοδαπούς και έναν ημεδαπό, οι οποίοι έκρυβαν περίπου 7,5 κιλά χασίς, σε διάφορα σημεία του Σέιχ Σου.